En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Tokmakcı link=topic=7169.msg602828#msg602828 date=1338593789' Alıntı:
Fatih ne anlasın abi damardan.sen kadar bilmesemde damar parçalarda epey bi bilgim var. :)
muazzez ersoy bülent ersoy kamuran akkor bergen neşe ve gülden karaböcek bayanlarda bunların çoğu parçasını dinlerim erkekleride say say bitmez zaten :)
:D adama bak la hakaret ediyo bide :D çok konuşmada paylaşım yap hadi kamuranım bitti benim madem damardan takılıyoz koy benim seruma bi kamuran daha :D replay yaptm onla idare ediyom bak :D

rocky link=topic=7169.msg602827#msg602827 date=1338593756' Alıntı:
:D valla ya attırcanız beni ranzadan aşağa :D

ah ah fatih kardeşim deme ne olur ranza
azmı eskittik o ranzaların demirlerini

of of işte buna müsait olsa bir jarjör mermi boşaltırdım geldi yine aklıma eski günlerim gerçi hala kurtulmuş değilim 12 yaşından bu yana kurtulamadım şu ranzalardan hala ara ara yatmaktayım yatmak istemesemde.. cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

benide ancak böylesi açıyor

Asik Ali Nursani Müthis Bir Uzun Hava- Bak Gardas

hani diyor ya her dağda bir başka türkü
benim çocukluk yıllarımda sabah ışığında insanlar gün ışığıyla yollara düşmüş ellerinde bir orak ekin biçmeye giderlerdi
benim babamında bir galıcı vardı oda tek başına giderdi bende onun yanına bizim kuzular ile giderdim guzular taralanın kenarında yayılırdı bende babamın biçtiklerini yığın ederdim
: ' ( : ' ( : ' ( asg*- asg*- asg*- asg*-

ah babam ah çileli babam
bizim kalıç dediğimiz orak babamın bunda iki tane bile değildi tek bir tane vardı oda kaç kere kırılmış kaynaklanmıştı şimdi evin çatısında duruyo yüzüne bile bakmıyoz artık..

Ertuğ Aslan link=topic=7169.msg603095#msg603095 date=1338673397' Alıntı:
arkadaşlar ben kaçar herkeze hayırlı akşamlar çok fena yoruldum biçerdöver bakım dükkanda kapı çak dolap topla derken 10 du eve geldim dinleneyim bali biraz yarın sabah erken :)
http://www.izlesene.com/video/cansever-nobetteyim-sokaklarda/684734
buda benden bütün trakkulup ee gelsin

baya yoğun geçmiş...

fatih bizi efkarlandırdı kaldık burda

şerefli1 link=topic=7169.msg603077#msg603077 date=1338672378' Alıntı:
ah ah fatih kardeşim deme ne olur ranza
azmı eskittik o ranzaların demirlerini

of of işte buna müsait olsa bir jarjör mermi boşaltırdım geldi yine aklıma eski günlerim gerçi hala kurtulmuş değilim 12 yaşından bu yana kurtulamadım şu ranzalardan hala ara ara yatmaktayım yatmak istemesemde.. cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s cçr-*-s : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (
:D bidaha ranza yok abi kısmetse. bugün ev tuttuk seneye evde rahat yatağımda geçircem günlerimi. bıkıtm in çık in çık buna :D anlaşılan sende baya içlenmişsin abi :)

rocky link=topic=7169.msg603125#msg603125 date=1338679891' Alıntı:
:D bidaha ranza yok abi kısmetse. bugün ev tuttuk seneye evde rahat yatağımda geçircem günlerimi. bıkıtm in çık in çık buna :D anlaşılan sende baya içlenmişsin abi :)
aynen ALLAH kimseyi o yurt köşelerine düşürmesin kötü ama işte ne yapacan şartlar öyleydi halada aöyle fatih ara ara devam ediyoz ranzada kalmaya