En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

slm ahali okullar kapanınca sitedede kimseler kalmadı heralde herkez köyüne gitti galiba yokmu kimse :S :(

selam aleküm okullar kapandı sitede kimseler yok eskisi gibi tadı yok sohbet edecek kimselerde kalmadı millet köyüne çekildi herallde : ' ( : ' (

s.a ahali bugün bursa tarım meslek lisesindeki tarla günlerine gittim same deutz ve tümo 8105 i denedim güzeldi. sizlerde ne var ne yok?

rocky link=topic=7169.msg605499#msg605499 date=1339355176' Alıntı:
s.a ahali bugün bursa tarım meslek lisesindeki tarla günlerine gittim same deutz ve tümo 8105 i denedim güzeldi. sizlerde ne var ne yok?
A.s.Cumartesi günü üzerimden 5ton 750 kg yük kalktı ;D çok rahatım :D Salı akşamı mezuniyet gecesi var.Ortam akar :D O yüzden yarın bizim tayfayla gidip üzerimize bir şey alacağız. :D

Emin Ünal link=topic=7169.msg605505#msg605505 date=1339355422' Alıntı:
A.s.Cumartesi günü üzerimden 5ton 750 kg yük kalktı ;D çok rahatım :D Salı akşamı mezuniyet gecesi var.Ortam akar :D O yüzden yarın bizim tayfayla gidip üzerimize bir şey alacağız. :D
vayyy artizz kızmı tavlıcan la yoksa :D

Emin Ünal link=topic=7169.msg605509#msg605509 date=1339355824' Alıntı:
Yok ya ben tavlamıyor.Onlar zaten peşimden geliyor :D Karne günü kızların hepsi parfümünün markasını sordu :D
:D karne bahane parfüm şahane ;D