En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Emin Ünal link=topic=7169.msg605905#msg605905 date=1339433203' Alıntı:
Çarşıdan geldim...Yazın Adanada dolaşmak hiç çekilmiyor 1 kova terledim neredeyse..
şerefli1 link=topic=7169.msg606001#msg606001 date=1339446827' Alıntı:
daha ne yapacan bir kova terledim

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
Bi Kova Terledim :D Bu Güzeldi Emin ;) ;D ;D

Herkese İyi Geceler...

Fatih bu ne be bu yoklamadan sayımdan askerde yeterince bıktıydım bari trakkulüpte olmasın :(

ranger link=topic=7169.msg606074#msg606074 date=1339450453' Alıntı:
Fatih bu ne be bu yoklamadan sayımdan askerde yeterince bıktıydım bari trakkulüpte olmasın :(
:D bu askerlikten ayrı bişey eğlence çıkar belki ayağına yapıyoruz kaçmak serbest sıkıştırma yok :D herkez relax herkez özgür (kurallarca) :D

S.a. Dostlar. Isler basladi herkes tarlada sanirim. Bende simdi Kochisardan geldim. Felaket bi sicak var. Ankara biraz daha serin.nekinlerimizinde iki haftasi var. Bugdaylar daha iyi bu sene arpadan.

Fatih_RSLN link=topic=7169.msg606084#msg606084 date=1339452012' Alıntı:
S.a. Dostlar. Isler basladi herkes tarlada sanirim. Bende simdi Kochisardan geldim. Felaket bi sicak var. Ankara biraz daha serin.nekinlerimizinde iki haftasi var. Bugdaylar daha iyi bu sene arpadan.
bizim buradada buğdayların 10 günu kaldı bugün belediyenin temometresinde saat 14 30 da 42 derece gösteryordu bide 10 ila 12 derce artcak diyor

bugday fiyatları ne alemde yaw cukurovalı arkada$lar bi fiyat versinler .. bugun duyduguma göre 55 kuru$ falan diyolar burda .. arpa bugdaydan pahalı bi bilgisi olan var mı arpa bugday fiyatlarından

bu senede salladığımız kürekler boşa ek biç aynı duva*-*0 duva*-*0

s.a hayırlı sabahlar hayırlı işler
hiç alışık olmadığımız kadar sıcak bi sabaha başladık şu anda işte oturduğum yerde terlemeye başladım.