En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Dusunuyorumda aceba ithal bugday 55 kurustan dahami ucuzda tonlarca bugday ithal ediliyor ? Bunun sonucunda bugday 50 kuruslarda...

Merhabalar Ve İyi Akşamlar Ahali...

Bugdayların Son Sularını Veriyoruz Baya Boylu Oldukları İçin Değiştirmesi Filan Uzun Sürüyor...
Çok Sıcak Var, Bu Yüzden Bi Sabah Bi Aksam Değiştiriyoruz...
Gündüzleri De Ayçiçeğine Ve Fasulye ' ye Araçapası Çekmekle Uğraşıyoruz...

Gündönümüne Kadar Ekinlerin Su İşini Bitirip Ayçiçeği Fasulye Ve Pancara Güze Kadar Kaldırmamak Şartı İle Hatları Serip Harmanı Bekliyor Olucaz, Allah Nasip Ederse...

Buralarda Millet Biçerleri Çıkardı Bakım Onarım vs İşleri İçin...

Sizlerde Ne Var Ne Yok?

s.a millet herkeze hayırlı akşamlar bugün bunaltıçı bir sıcak vardı bir kaç işim vardı su gibi oldum yazında böyle olursa güzeş altında allah yardımcımız olsun yarın veya öbür gün arpa biçimine başlıçaz hayırlısıyla fiyat arpanın 600 demek istiyorlar

Fatih_RSLN link=topic=7169.msg606365#msg606365 date=1339544066' Alıntı:
Saat iki bucuk ve hava halen bunaltici sicak. Birden isindi yaw pistik..
1,5 ta geldim tarladan, kralın arka teker indi kapı pencere açık ter bastı valla hemde bizim gibi soğuk memlkette.

nailyetek link=topic=7169.msg606367#msg606367 date=1339544200' Alıntı:
1,5 ta geldim tarladan, kralın arka teker indi kapı pencere açık ter bastı valla hemde bizim gibi soğuk memlkette.
Ekin islerken de boyle olursa arpatozu + sicaktan telef oluruz :)

a.s s.a milllet....
bugün çok sıcak vardı... biçerin yanına gittim kabinden aşağı hiç inmedim dışarı çok sıcaktı...

s.a ahali ortalık cayır cayır yanıyo mübarek :(

rocky link=topic=7169.msg606547#msg606547 date=1339614971' Alıntı:
s.a ahali ortalık cayır cayır yanıyo mübarek :(
sen ne diyorsun ? Cumartesi günü Adana 43 Derece diyecek... :( İnanır mısınız bugün td85d boştayken harareti yükseldi...

Emin Ünal link=topic=7169.msg606565#msg606565 date=1339618523' Alıntı:
sen ne diyorsun ? Cumartesi günü Adana 43 Derece diyecek... :( İnanır mısınız bugün td85d boştayken harareti yükseldi...

yükselmiştir zaten motor çalışma ortma sıcaklığı +50 derecedir senin hissettiğin öyle yoksa dahada sıcaktır

şerefli1 link=topic=7169.msg606571#msg606571 date=1339619070' Alıntı:
yükselmiştir zaten motor çalışma ortma sıcaklığı +50 derecedir senin hissettiğin öyle yoksa dahada sıcaktır
Biz;Pamuk,fıstık,mısır çapalarını da gece çekeriz herhalde.Aktarmayı filan gece yapıyoruz zaten...td75d çizel çekerken hararet kırmızıya geldi yakında fotoğraflarını paylaşacağım ;)

tavaslı_okan link=topic=7169.msg606586#msg606586 date=1339621659' Alıntı:
bugün sabah denizlide saat 10 gibi bi tabelada 44 derece yazıyodu o anki hava sıcaklığı....
yine bizim iyi o zaman 34 derece+hiç rüzgar yok

kavruluyoz bakalım şimdi biraz rüzgar çıktı çal çardak tarafına yağıyor galiba çok şimşek çakıyoro tarafa doğru... köye de yağıyormuş demin arkadaşlar öğle dedi...