En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a Ahali.
Benim Bilgisayar 4 gündür aşırı derecede ısınıyor.Bunun nedeni ne olabilir ?

Emin Ünal link=topic=7169.msg606748#msg606748 date=1339678448' Alıntı:
S.a Ahali.

BİLGİSAYARI ÇOK KULANITORSAN ISINMASI NORMAL
KULLANMIYOSAN ANORMAL
;D ;D zuha-*-s

Emin Ünal link=topic=7169.msg606748#msg606748 date=1339678448' Alıntı:
S.a Ahali.
kendimi farming ' e kaptırınca benim kasada ısınıyor
seninkide çok oynadığındandır

işlemci soğutucusu tam soğutma yapmıyo olabilir aradaki termal macun eskimiş olabilir.
güçlü bir işlemci soğutucusu ve yeni termal macun işe yarayabilir.
birde kasaya extra fan takılması iyi olur.

agrolux75 link=topic=7169.msg606761#msg606761 date=1339679254' Alıntı:
kendimi farming ' e kaptırınca benim kasada ısınıyor
seninkide çok oynadığındandır

ÇOK DA KAPTIRMA DURAMAZSIN ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s

Çare buldum :D Bilgisayarın ısınma değerlerine baktım 67 derece gösteriyordu bay-*s Daha sonra Fan hızları %60 daydı %100 e getirdim.Şimdi 54-56 derece arasında

s.a arkadaşlar,akşam üzeri yarım saat kadar güzel sağanak yağış vardı,ortalık iyi serinledi

s.a ahali bu aralar pek giremiyorum siteye durumlar nasıl inşallah hepiniz iyisinizdir.
Bu arada bu pazar günü yani ayın 17 sinde köyümüzde çilek festivali var gelebilecek olan yada gelmek isteyen olursa bekleriz :)

s.a.
yanalım yanalım arkadaşlar unttunuzmu kışın 2 metre kar vardı da çif çeker trakötrler yollarda otomobilleri filan çekiyordu bende burada onları izliyordum gece yarılarına kadar ne çabuk unttunuz hadi biraz yanın bakalım bişe olmaz güneşe kafamızı çıkaramıyoz ne sıcak yavvvvvv

S.a.cumleten. Yine baya sicak bi gundu. Sabah baya ilginc bi olayla karsilastim. Yakin bi akrabamiz bizim kazayagini aldi tarlalar otlanmadan capa cekeyim diye. Traktoru de 3075.. Tarlaya girdikten yarim saat sonra onlerin cok fazla patinaj cektiginin farkina varmis. Beni aradi. Dedim aceba arka difransiyel frezesinde bi sikintimi var ama yinede sanayiye gec. Bende burdan ciktim yola. Vardigimda arka kollari damper valflerini sokuyolardi. Ve usta freze siyirmis dedi. Cok sasirdim 2006 model 1800 saatte arac. Parca ve sanzuman yagi siparisi verildi yarina gelecek. Bu arada sanzuman yagi haznesi 50 litreymis baya buyuk geldi bana... Neyse sonuc olarak tamir isleri zor sikintili isler. Allah isi yarida kalanlardan eylemesin..