En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg607890#msg607890 date=1340057368' Alıntı:
S.a hayırlı geceler trakkulüp insanları.. İçim de garip bir his var, bu akşam karanlığında aldığım yeni pulluğu kral sanki çekemeyecekmiş gibi.:S
:D hayırlı olsun nail abi. bence kral onu çekmez :D öttürür öttürür :D 3-12 krala ne der be abi dert ettiğin şeye bak. hayırlı sürümler abi. ip gibi nadastada başarılar diliyorum bol şanslar bereketli sezonlar Allah kolaylık versin abi :)

Fatih_RSLN link=topic=7169.msg607897#msg607897 date=1340058455' Alıntı:
Arayi sogutmadan gel :) kaca mal ettin haci abi eskiyi verdinmi
Eskisi yani Turan duruyor, ödeme şekli biraz esnek olunca 2.3 gibi oldu. Aydın ı Turandan sonra 1.2 ile takas edeceklerdi, tercihim Ünlü oldu.
rocky link=topic=7169.msg607898#msg607898 date=1340058665' Alıntı:
:D hayırlı olsun nail abi. bence kral onu çekmez :D öttürür öttürür :D 3-12 krala ne der be abi dert ettiğin şeye bak. hayırlı sürümler abi. ip gibi nadastada başarılar diliyorum bol şanslar bereketli sezonlar Allah kolaylık versin abi :)
Sağol Fatih, 4 lü 11 standart benim tercihimdi, aynı pulluğun açıkara olanını bayi tavsiye etti. Babamıda almaya götürünce 3/12 de karar kıldık, babam hala 3/11 olaydı diyor.:)

nh_fıat link=topic=7169.msg607954#msg607954 date=1340101592' Alıntı:
S.a hayla bıraktıgım gibi site ne slm alan var ne veren.
a.s bazı yörelerde hasad başlayınca trakkulübün tatılı olmuyor paylaşım az oluyor

s.a ahali tarla sürmekten geldim 4 dönm yer sürdüm çok sert ve taşlıydı bende hızlı hızlı yaptım geldim hiç sarmadı yaktını ölçtüm yaklaşık 2 litre yaktı ama ortakol sıkışmış ayar yapamadık fazla bide içinde telefon direği falan vardı onun etrafınla falan uğraş derken baya zaman harcadık. bu durumda anlamış oldum ki td 80 normal şartlarda olsa tarla böyle ufacı olmasa dön dön dur olmayıp arazi normal olsa ortalama 1.6 civarı bi yakıt sarfediyor :D

Sabahtan beri burdayım daha kimseyle yakınlık kuramadım daha,sanki mahalleye yeni taşınmış komşunun oğluyum.

recover90 link=topic=7169.msg608292#msg608292 date=1340209987' Alıntı:
Sabahtan beri burdayım daha kimseyle yakınlık kuramadım daha,sanki mahalleye yeni taşınmış komşunun oğluyum.
:D aramıza hoşgeldiniz zamanla alışırsınız merak etmeyin paylaşımlarınızı bekleriz :) anlş-*s

rocky link=topic=7169.msg608293#msg608293 date=1340210575' Alıntı:
:D aramıza hoşgeldiniz zamanla alışırsınız merak etmeyin paylaşımlarınızı bekleriz :) anlş-*s
Hoşbuldum rocky,temennim o yönde,tabi ki elimden geldiğince paylaşımcı olurum.

recover90 link=topic=7169.msg608292#msg608292 date=1340209987' Alıntı:
Hoşgeldiniz, Sizi İlk Şu Benim Bölümümdeki Açtığınız Pulluk Konusu İle Tanıdım :)

Anlatın Kendinizi Biraz, Ne İşlerle Meşgulsünüz Neler Yaparsınız ?

Benim Adım Nick ' imden De Anlaşılacağı Gibi 'Ömer Faruk Koç' :D
LED İşleri İle Uğraşırım :D Türkiye ' nin İlk Ayaklı Discotek ' i NH TL100A Var Bende... Yanında Bide 70-66s...

Pancar Fasulye Ayçiçeği Arpa Buğday Ekerim.... Ve Arazilerin % 90 I Sulak Olduğu İçin Sulama İşleri İle Çok Uğraşırım...

Hem Okumaktayım Hem Çalışmaktayım..
Babam Tek Oğlan Oldugu İçin Ve Biraz Yaşlandığı İçin 3-4 Senedir Eline Pek İş Almıyor...
Bende En Büyük Çocuğu Olduğum İçin İşlere Ben Bakıyor Sayılırım, Bide Benden 3 Yaş Küçük Biladerim Var Yanımıza Bide İşçi Tutuyoruz...

Bu Kadar :) Sıra Sizde?

omerfarukkoc link=topic=7169.msg608341#msg608341 date=1340218972' Alıntı:
Hoşgeldiniz, Sizi İlk Şu Benim Bölümümdeki Açtığınız Pulluk Konusu İle Tanıdım :)

Anlatın Kendinizi Biraz, Ne İşlerle Meşgulsünüz Neler Yaparsınız ?

Benim Adım Nick ' imden De Anlaşılacağı Gibi 'Ömer Faruk Koç' :D
LED İşleri İle Uğraşırım :D Türkiye ' nin İlk Ayaklı Discotek ' i NH TL100A Var Bende... Yanında Bide 70-66s...

Pancar Fasulye Ayçiçeği Arpa Buğday Ekerim.... Ve Arazilerin % 90 I Sulak Olduğu İçin Sulama İşleri İle Çok Uğraşırım...

Hem Okumaktayım Hem Çalışmaktayım..
Babam Tek Oğlan Oldugu İçin Ve Biraz Yaşlandığı İçin 3-4 Senedir Eline Pek İş Almıyor...
Bende En Büyük Çocuğu Olduğum İçin İşlere Ben Bakıyor Sayılırım, Bide Benden 3 Yaş Küçük Biladerim Var Yanımıza Bide İşçi Tutuyoruz...

Bu Kadar :) Sıra Sizde?
Hoşbuldum,İzmir,Ödemiş ' tenim.Ege üniversitesi Endüstriyel elektronik mezunuyum :) bende led olarak değilde genel olarak ilgileniyorum elektronikle.Kendim İzmir merkezde oturuyorum memlekette dede var ondada bi kaç baş büük hayvan var yok denecek kadar yaşlılıktan azaldı,İşlerimizi fırsat buldukça kendimiz yapıyoruz,MF 240S miz var yetiyo şimdilik bize,ama ilerde kendi kendi küçük çifliğimi kurma düşüncesindeyim.Memlekette pek büyük çiftlik işletmesi olmadığından mısır siljlarınıda römork olarak ölçüm yapılır,burda tonlardan bahsedilince birde yanına 100,150 gibi rakam yazılınca şaşırdım biraz ama 150 ton bizim burda 25 civarı römork yapıyo.Kendimde hayvancılık merağı olduğu için bu konu hakkında memleketteki kalıplaşmış bilgiler hakkında farklı bilgiler araştırıyorum.Araştırmalarımı gerek tv,gerek internet,gerekse forumdan devam ettiriyorum.Daha çok bilgiler öğreneceğimi umuyorum siz değerleri dotlarımla.

S.a hayırlı geceler trakkulüp insanları. Nadas Halleri:)ndeyim, mahvolmuşum.:) Dünden bu yana yeni pulluklar ile 3 parça30 da. yer sürdüm. Ünlü ' nün çelik kaliteside yenik düştü bizim taşlı tarlalara.
Aramıza yeni katılan İzmir li arkadaşa da bir hoşgeldin diyelim.

recover90 link=topic=7169.msg608378#msg608378 date=1340223342' Alıntı:
Hoşbuldum,İzmir,Ödemiş ' tenim.Ege üniversitesi Endüstriyel elektronik mezunuyum :) bende led olarak değilde genel olarak ilgileniyorum elektronikle.Kendim İzmir merkezde oturuyorum memlekette dede var ondada bi kaç baş büük hayvan var yok denecek kadar yaşlılıktan azaldı,İşlerimizi fırsat buldukça kendimiz yapıyoruz,MF 240S miz var yetiyo şimdilik bize,ama ilerde kendi kendi küçük çifliğimi kurma düşüncesindeyim.Memlekette pek büyük çiftlik işletmesi olmadığından mısır siljlarınıda römork olarak ölçüm yapılır,burda tonlardan bahsedilince birde yanına 100,150 gibi rakam yazılınca şaşırdım biraz ama 150 ton bizim burda 25 civarı römork yapıyo.Kendimde hayvancılık merağı olduğu için bu konu hakkında memleketteki kalıplaşmış bilgiler hakkında farklı bilgiler araştırıyorum.Araştırmalarımı gerek tv,gerek internet,gerekse forumdan devam ettiriyorum.Daha çok bilgiler öğreneceğimi umuyorum siz değerleri dotlarımla.
Eyvallah :)

Hayvancılık İşi Gayet Güzel ;)

Bu Konuda Hayvancılık Bölüm Başkanı 'Hacimmet' Nickli Hacı Mehmet Abimizle Görüşebilirsiniz, Her Türlü Yardımcı Olucaktır ;)

nailyetek link=topic=7169.msg608398#msg608398 date=1340225584' Alıntı:
S.a hayırlı geceler trakkulüp insanları. Nadas Halleri:)ndeyim, mahvolmuşum.:) Dünden bu yana yeni pulluklar ile 3 parça30 da. yer sürdüm. Ünlü ' nün çelik kaliteside yenik düştü bizim taşlı tarlalara.
Aramıza yeni katılan İzmir li arkadaşa da bir hoşgeldin diyelim.
A.s Hayırlı Geceler Abi... Kolay Gelsin... Kral ' ı İsyan Ettirdin Demek Ünlü İle :D