En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Fatih_RSLN link=topic=7169.msg609976#msg609976 date=1340715209' Alıntı:
S.a. Dostlar.. Suanda hasata devam ediyoruz(ankara-sereflikochisar).hava bunaltici sicak. Birde arpa tozuyla iyce illet ettim :) verim dusuk bakalim hayirlisi olsun. Daha dekarda 180 kgyi gecemedik.. Gorusmek uzere.
Allah güle güle yedirmeyi nasip etsin

S.A Ahali... 3 Gündür Akcaşar Köyünün Biraz Aşağısında Fasulye Sulamak İçin Yatıyorum Yarın Gelicem... İşçi Kaçti Bütün İş Bana Kaldı :)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg610121#msg610121 date=1340786402' Alıntı:
S.A Ahali... 3 Gündür Akcaşar Köyünün Biraz Aşağısında Fasulye Sulamak İçin Yatıyorum Yarın Gelicem... İşçi Kaçti Bütün İş Bana Kaldı :)
Aleykümselam Ömer çalış bakalım çalışmak iyidir. :)
Hepinize bereketli günler cümleten selamünaleyküm :)

s.a ahali bugün 30-40 dönm arpa vardı köyde onu biçmeye gelmiş biçer bizim arpadan dönüme 250 kg verdi tarlla % 60 ı yatıktı. ordanda 6 dönüm kadar tritikale vardı sadece onu biçti biraz alçakta olduğu için olmuştu o diğerleri hala yaş. neyse tritikale yi daha kantar girmdim yarın giricem ama yatık olduğu halde 600 kg falan yaptı yarın net rakamı bildiririm tekrar.

S.a hayırlı akşamlar, Maşallah heryerden hasat haberleri alıyoruz. Nerdeyse millet ' Sezon Finali ' yapacak, ben ise nadaslara final yapamadım.:( Ne bahtsız adamım.:S Havada yağmur işaretleri var gibide ben mısır sulamaya başladım, kışa ne kaldı şurda.

nailyetek link=topic=7169.msg610342#msg610342 date=1340823408' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar, Maşallah heryerden hasat haberleri alıyoruz. Nerdeyse millet ' Sezon Finali ' yapacak, ben ise nadaslara final yapamadım.:( Ne bahtsız adamım.:S Havada yağmur işaretleri var gibide ben mısır sulamaya başladım, kışa ne kaldı şurda.
:) gün gelir oda olur nail abi hayırlısı olsun bereketi bol olsun :) bizimde daha hasata 15-20 gün var :D

rocky link=topic=7169.msg610344#msg610344 date=1340823550' Alıntı:
:) gün gelir oda olur nail abi hayırlısı olsun bereketi bol olsun :) bizimde daha hasata 15-20 gün var :D
Sağol Fatih, bizimde Ramazan Bayramına anca biter heralde.:)

nail dur bakalım isyan etme bizim biçerler bi buraları bitirsin sizin oralara geleçekler.... bizim burdakiler daha yatıyo yaş diye....

tavaslı_okan link=topic=7169.msg610346#msg610346 date=1340823918' Alıntı:
nail dur bakalım isyan etme bizim biçerler bi buraları bitirsin sizin oralara geleçekler.... bizim burdakiler daha yatıyo yaş diye....
şimdi facede denizli sarayköy ' den biriyle konuştum hasat bitti dedi. Orada yağmur yoktu harelde

abi sarayköy erken gelir bizim buralarda yağmur yok ama ekinlerin bazı yerleri daha yeşil nem yüksek evet sarayköy bitti bizde sarayköy ile denizli arasında çalıştık oralarda hasat biteli 6-7 gün oldu....

tavaslı_okan link=topic=7169.msg610346#msg610346 date=1340823918' Alıntı:
İsyan yok, sitem var.:D Acelemiz de yok zaten, ne demiş atalarımız; ' Anıza bastın, kar ' a bastın.:) '

nailyetek link=topic=7169.msg610356#msg610356 date=1340824535' Alıntı:
İsyan yok, sitem var.:D Acelemiz de yok zaten, ne demiş atalarımız; ' Anıza bastın, kar ' a bastın.:) '
:D :D :D nail abi sende isyan yok ama kralda olabilir...nail kaç dönüm yer kaldı??? kralla aran nasıl???

tavaslı_okan link=topic=7169.msg610362#msg610362 date=1340825057' Alıntı:
:D :D :D nail abi sende isyan yok ama kralda olabilir...nail kaç dönüm yer kaldı??? kralla aran nasıl???
18 dekar 3parça yer kaldı, kral mazot olduğu sürece isyan etmiyor da, ben likitide sıkıntısı baş göstermeye başladı. kral benin KANKAM.

nailyetek link=topic=7169.msg610364#msg610364 date=1340825346' Alıntı:
18 dekar 3parça yer kaldı, kral mazot olduğu sürece isyan etmiyor da, ben likitide sıkıntısı baş göstermeye başladı. kral benin KANKAM.
zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D :D :D