En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ranger link=topic=7169.msg615674#msg615674 date=1342733993' Alıntı:
S.A ahali hayırlı ramazanlar yok mu sahur bekleyen :D
a.selam emre biz beklşyoz ama tutamayacam allah günah yazmasın sıcakta zor olucak tarlada

ibrahim_11 link=topic=7169.msg615675#msg615675 date=1342734408' Alıntı:
a.selam emre biz beklşyoz ama tutamayacam allah günah yazmasın sıcakta zor olucak tarlada
Geçen sene askerlikten dolayı tutamamıştım bari bu sene tutualım sıcak ve uzun günler zorlasada tutcaz artık.

ranger link=topic=7169.msg615678#msg615678 date=1342734639' Alıntı:
Geçen sene askerlikten dolayı tutamamıştım bari bu sene tutualım sıcak ve uzun günler zorlasada tutcaz artık.
dünya icin ahireti boşvermek yakışmaz ahiret icin dünyayı boşvermek yakışır müslümana ..... Susuzluktan ölmeyene kadar tutarım Allah ( c.c ) in izniyle .....

Selamün aleyküm trakkulüp ailesi. Herkese hayırlı ramazanlar dilerim. Hayırlısıyla ilk sahurumuzu yaptık. Bizim burada imsak 02.55 ama şu saat oldu hala uykum gelmedi. Allah ' tan evvelsi gün yağmur yağdı da bugün işe gitmeyeceğiz. Yoksa ilk günden halimiz haraptı vallahi. :)

A.S.Hayırlı ramazanlar herkese .Kendimize dikkat edelim.Yedikten sonra 1-2 saat yatmayalım .Dişlerimizide dahabi özenli fırçalayalım .Sahurdan sonra Allah herkese sağlık sıhhat versin.

S.a oruç tutanlara Allah sabırını versin.5 gündür çapa çekiyordum bugün gitmedim yoruldum.Çek çek bitmiyor.Td75d yle gardaş oldum neredeyse.

S.a hayırlı geceler, yine sahur vakti. İlk oruç bereketiyle geldi, biraz yağmur oldu, havada oldukça serindi.

Hebun021 link=topic=7169.msg615679#msg615679 date=1342735104' Alıntı:
dünya icin ahireti boşvermek yakışmaz ahiret icin dünyayı boşvermek yakışır müslümana ..... Susuzluktan ölmeyene kadar tutarım Allah ( c.c ) in izniyle .....
'Hayırlınız, âhireti için dünyasını, dünyası için âhiretini terk etmeyip her ikisini birlikte (at başı) yürüteninizdir. Zira dünya âhirete ulaştırıcı bir vasıtadır. Sakın insanlara yük olmayınız.' (HADİS)

'...Ey Hanzala, bir saat ibadetle bir saat dünya işleriyle uğraş, kafi' (HADİS)

'Allah(c.c.) ' ın sana verdiği (maldan harcayıp) âhiret yurdunu ara. Dünyadan nasibini de unutma. Allah(c.c.) ' ın sana ihsanda bulunduğu gibi sen de ihsanda bulun. Yer yüzünde fesat arama, çünkü Allah(c.c.) fesatçıları sevmez.' (Kassas 77)

Selamün aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar.

s.a a.s ne var ne yok arkadaşlar...
köyde son tarlaları biçiyoruz yarın biter tahminin sonra biçer ile Kütahya ' ya gidiyoruz.....

tavaslı_okan link=topic=7169.msg616052#msg616052 date=1342978261' Alıntı:
s.a a.s ne var ne yok arkadaşlar...
köyde son tarlaları biçiyoruz yarın biter tahminin sonra biçer ile Kütahya ' ya gidiyoruz.....
kütahyanın neresine

S.a Herkese hayırlı günler.Gübre atımından geldim şimdi 7 ton yüklü gübreyi tarlaya götürecem.Tarla yollarıda çamur kesin bir gömülme gerçekleşecek :D

S.A Ahali...
Şu Sıralar Yaklaşık 10 Gündür Bi Taraftan Arpa, Buğday Hasatı İle Diğer Taraftan da Fasulyenin Ve Ayçiçeğinin Sulaması İle Uğraşıyoruz...
Fasulyenin Suyu Bitti...
Ayçiçeğininki Daha Devam Ediyor...
Hasat İşinde de Yaklaşık 100 Dekarlık Bi Buğday Tarlası Kaldı... Ona da 1-2 Saate Kadar Gidicem... Hasatı da Bitirip Gelicez...

Bugün Oruçlu Değilim... Ayçiçeği Tam Benim Boyumda, İçinde Oruç Olmazken Bile Zar Zor Yürünüyor, Bide Ben 2 Gündür Oruçken İçinde Boru Değiştiriyodum... Bugün Bu Ayçiçiek İşine Ek Olarak Ekin Biçme İşi de Eklenince Niyetlenmedim...
Yarın Niyetleneceğim...

HARMAN ' dan Fotoğraflar Ve Videolar Birikti Baya... En Yakın Zamanda Part ' lar Halinde Yükleyeceğim Siteye...

Tekrar Görüşene Kadar, Sağlıcakla Kalın... :)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg616185#msg616185 date=1343033835' Alıntı:
S.A Ahali...
Şu Sıralar Yaklaşık 10 Gündür Bi Taraftan Arpa, Buğday Hasatı İle Diğer Taraftan da Fasulyenin Ve Ayçiçeğinin Sulaması İle Uğraşıyoruz...
Fasulyenin Suyu Bitti...
Ayçiçeğininki Daha Devam Ediyor...
Hasat İşinde de Yaklaşık 100 Dekarlık Bi Buğday Tarlası Kaldı... Ona da 1-2 Saate Kadar Gidicem... Hasatı da Bitirip Gelicez...

Bugün Oruçlu Değilim... Ayçiçeği Tam Benim Boyumda, İçinde Oruç Olmazken Bile Zar Zor Yürünüyor, Bide Ben 2 Gündür Oruçken İçinde Boru Değiştiriyodum... Bugün Bu Ayçiçiek İşine Ek Olarak Ekin Biçme İşi de Eklenince Niyetlenmedim...
Yarın Niyetleneceğim...

HARMAN ' dan Fotoğraflar Ve Videolar Birikti Baya... En Yakın Zamanda Part ' lar Halinde Yükleyeceğim Siteye...

Tekrar Görüşene Kadar, Sağlıcakla Kalın... :)
Kolay gele :)