En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

selam aleküm hayırlı akşamlar neler yapıyonuz yarın kavun hasadı var sabah 5te başlıycaz tolamaya fiyatlar günden güne düşüyor şuan 400 e indi

S.a hayırlı akşamlar, yeni geldim hasattan, işler bozuk gibi. Buna da çok şükür diyelim, inşallah seneye daha iyi olur. Verimler 200 kg civarı.:S

nailyetek link=topic=7169.msg617627#msg617627 date=1343587809' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar, yeni geldim hasattan, işler bozuk gibi. Buna da çok şükür diyelim, inşallah seneye daha iyi olur. Verimler 200 kg civarı.:S
a.s nail abi ..umutlarımız her sene seneye kalıyor .. sonra bir bakmışızki hayat bitmiş ....

vale link=topic=7169.msg617628#msg617628 date=1343587916' Alıntı:
a.s nail abi ..umutlarımız her sene seneye kalıyor .. sonra bir bakmışızki hayat bitmiş ....
Yapacak bişey yok, Mustafa.
Köyün birinde imam camide cemaate dert yanar.
Şöyle der; köyden kente göç oldu, köy azaldı, gençler internete alıştı, sizde okeye. Camide yardım topluyoruz, 3-5 kuruş oluyopr Zarar ediyoruz.:)
Cemaatten biri ayağa kalkar ve derki; hocam madem zarar ediyoruz, kapatalım camiyi gitsin.:D
Bizim işte o hesapyani. 2 gün önce sanayideki tamirci arkadaşa da dert yandım, o da bu fıkrayı anlattı.:D Madem zarar ediyonuz ekmeyin kardeşim. dedi.

Nail abi gecen paylastiginda misir nohut falan resim cekmissin abi gordugum kadariyla sizin orda olan nohut ugrasma misirla bugdayla gerekirse az yer ek sadece noht ek para kazandiriyomu kazandirmiyo mu bilmem ama guzel oldugu kesin

Ali SARAÇ link=topic=7169.msg617630#msg617630 date=1343588937' Alıntı:
Nail abi gecen paylastiginda misir nohut falan resim cekmissin abi gordugum kadariyla sizin orda olan nohut ugrasma misirla bugdayla gerekirse az yer ek sadece noht ek para kazandiriyomu kazandirmiyo mu bilmem ama guzel oldugu kesin
Nohut ekim zamanı ve toprak tavı ile ilgili gelişen bir bitki. Masrafı az hasatı zordur. Hayvancılık yaptığımız için mutlaka arpa buğday ekmek zorundayız. Biçer şoförümüzde arkadaşımız, günde en 3-4 defa; Abi gel gidelim manisadan arazi tutalım, ne sizin köyde nede bizim köyde bu iş anca bu kadar oluyor diyor.:)

S.A
Hayırlı günler umutlar her sene olduğu gibi seneye devretti buğdaylarda görüntü iyi ama verim düşük türkiye geneli böyle galiba.

keykubat link=topic=7169.msg617693#msg617693 date=1343631875' Alıntı:
S.A
Hayırlı günler umutlar her sene olduğu gibi seneye devretti buğdaylarda görüntü iyi ama verim düşük türkiye geneli böyle galiba.
a.s alaattin abi .. bizde kurak fazla yok ,bakalım bizim sulak mahsüller nasıl olacak,merekla bekliyoruz ..ürünü çok alırız fiyat düşük olur az alırız yüksek olur .yani değişen bir şey olmaz, olan gene çiftçiye olur

vale link=topic=7169.msg617698#msg617698 date=1343632645' Alıntı:
a.s alaattin abi .. bizde kurak fazla yok ,bakalım bizim sulak mahsüller nasıl olacak,merekla bekliyoruz ..ürünü çok alırız fiyat düşük olur az alırız yüksek olur .yani değişen bir şey olmaz, olan gene çiftçiye olur
hayırlısı olsun aycan
aslına bakarsan bizdede kuraklık olmadı ama kış sert geçince galiba mahsulde seyrelme olmuş.

s.a abiler arkadaşlar. bursada staj çok yorucu geçiyo. herkezin iyi olması dileğiyle...

s.a nasılsınız arkadaşlar işler nasıl gidiyor bu kavurucu sıcak günlerde Allah herkese kolaylıklar versin...

selam aleküm hayırlı akşamlar nasıl gidiyor işler bizim bu ara kavun hasadı var heregün sabah 6 da gidiyoz tarlaya saat 10 a kadar topluyoz sonra köye geliyoz fiyatlar 400 tl

ibrahim_11 link=topic=7169.msg617858#msg617858 date=1343687070' Alıntı:
abi bereketli olsun verimler nasıldı busene
sağol teşekkürler. verimler tüy sıklet, tesellimiz samanımızın yetecek kadar çıkması.

S.a Ahali... Bakiyorum Herkes Mahsulun Iyi Gelmemesinden Dert Yanıyor :( Bu Sene Kış Sert Geçtiği Icin Durumlar Böyle Heryerde...

S.a :) Bugün dayımın yeni almış olduğu Valtra a95 i ile bizim buğday yerlerini pullukla sürdüm.Özlemişim valtradaki gücü :D Telefonumun şarjı bittiği için çekim yapamadım :(

Emin Ünal link=topic=7169.msg617949#msg617949 date=1343745836' Alıntı:
S.a :) Bugün dayımın yeni almış olduğu Valtra a95 i ile bizim buğday yerlerini pullukla sürdüm.Özlemişim valtradaki gücü :D Telefonumun şarjı bittiği için çekim yapamadım :(
a.s emin hayırlı olsun diyelim. kazasız belasız kullanırlar inşallah.