En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a Az önce td85d ile su basıyordum tarladan yeni geldim.Birazdan paylaşım yapacağım :)

saltıklı link=topic=7169.msg620705#msg620705 date=1344714413' Alıntı:
arkadaşlar ne yapcaz bu patatesi ya yaptı
ğımız masrafın değerinde fiyatı 25 kuruş
Patatesin Taa 7 sülalesini... Demek isterdim ama demiyorum.Kaç dönüm ektin abi ?

s.a bende şimdi tarladan geldim tarlaya saman nodası yaptık onu satıyoruz şimdi sarıyorlar işcilere çay yaptırıyom sanra tarlaya bidaha gitcem

Çok sağlam gömüldüm...Bu fotoğrafıda gömüldükten 1 gün sonra,yani bugün çektim. Td75d ile amcam zehir atıyordu geceleri beyaz kelebek çıkıyor diye gece atıyordu ona yemek götürüyordum.Bi hendek vardı içi kuru ve otluydu.Nasılsa o hendeğe su bırakmışlar otlardan görmedim.Bende çaprazlamasına geçiyimde araba askıda kalmasın diye.Ön lastikleri kurtardım ama arkaları kurtaramdım.Sol arka lastık görünmüyordu zaten :D amcam geldi çekti

rocky link=topic=7169.msg620720#msg620720 date=1344716372' Alıntı:
:D s.a ahali geçmiş olsun emin. olum bari paletli bişey alın bıkmadınmı batmaya :D
Ya dalga geçmeyin ya :D Ben istermiyim gecenin bi saatinde o korkunç yerde saplanıp kalmayı.

Merhaba arkadaşlar Salı gününden beri memleketteydim bugün geldim.Sılaj olacaktı 2 küçük tarla.2 inek 2 buzağı 1 dana için nede olsa az gider oluyo.Neyse 2 dönüm yerden kaç ton sılaj olur normalde.

s.a ahali işler bugünlük bitti.
recover90 link=topic=7169.msg620854#msg620854 date=1344779488' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Salı gününden beri memleketteydim bugün geldim.Sılaj olacaktı 2 küçük tarla.2 inek 2 buzağı 1 dana için nede olsa az gider oluyo.Neyse 2 dönüm yerden kaç ton sılaj olur normalde.
verim iyidi galiba :)

s.a hayırlı sahurlar, yeni geldim domuz nöbetinden. kralı bıraktım tarlaya, havda yağdı dün gelirmi gelmezmi bilemiyorum. nohutu bi yolsam kurutmadan falan yükleyip gelecem.

S.A Ahali...
İftara Az Kaldı Ama Bu Ayçiçeği Ömrünü Tüketir İnsanın, Biz Bi de İçinde Hat Değiştiriyoruz Derman Kalmıyo :)
Neyse ki Kuyu Arıza Yaptı da İkindi De Değiştirmek Zorunda Kalmadım :D

İftara Arkadaşlarımı Ve Teyzeoğlunu Çağırdım, Onu Beklemekteyim Şu Anda, Susamaktan Çok Acıkmış Bi Şekilde :)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg621135#msg621135 date=1344866330' Alıntı:
S.A Ahali...
İftara Az Kaldı Ama Bu Ayçiçeği Ömrünü Tüketir İnsanın, Biz Bi de İçinde Hat Değiştiriyoruz Derman Kalmıyo :)
Neyse ki Kuyu Arıza Yaptı da İkindi De Değiştirmek Zorunda Kalmadım :D

İftara Arkadaşlarımı Ve Teyzeoğlunu Çağırdım, Onu Beklemekteyim Şu Anda, Susamaktan Çok Acıkmış Bi Şekilde :)
su kuyusunun bozulduğuna şükreden ilk çiftçi sensin herhalde ömer :D tebrik ediyoruz :) oruç adama neler yaptırıyo ;D geçmiş olsun kardeş Allah kabul etsin. :)