En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

herkez dertli.Cümlemize Allah kolaylık versin. 120 milyar krediye 170 milyar. 100 milyara 135 milyar diyorlar 3 sene vadeli 4 ayda bir ödeme. zengin böyle zengin oluyo. devlet sadec bizim tavukhaneden yılda 100 bin civarı vergi alıyor. mal sahibi onu bile göremiyo...

Madem herkes derdini anlatıyor bende anlatıyım,Benim babam 4 eve birden bakyor.4 çocuk okutuyor,1 i üniversiteye gidiyor.Bu sene patatesten 250 milyardan fazla borcumuz var.Sadece bizim eve bakıyor olsa bu kadar sıkıntıda olmazdı.Onların sorumluluğunu da babam taşıyor.Son günlerde sabah 3e 4e kadar oturuyor.Bir günde 4 paket sigara içtiği oluyor...

Allah herkese sabır,kolaylık ve en yakın zamanda dertlerinize derman olacak çareler nasip eylesin.Sizlerin yerine koyuyorumda kendimi zor bir durum.Burdan sadece lafla destek olabiliniyor keşke fazlası gelse elden.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

recover90 link=topic=7169.msg621245#msg621245 date=1344886476' Alıntı:
Allah herkese sabır,kolaylık ve en yakın zamanda dertlerinize derman olacak çareler nasip eylesin.Sizlerin yerine koyuyorumda kendimi zor bir durum.Burdan sadece lafla destek olabiliniyor keşke fazlası gelse elden.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin...

malkaralı_yusuf link=topic=7169.msg621413#msg621413 date=1344942181' Alıntı:
a.s. Murat, Allaha şükür iyiyiz, Cümleten Kadir gecemiz kutlu olsun. Allaha emanet olun. Cümleten selamünaleyküm
Eyvallah abi herkesin kadir gecesi mübarek olsun.

S.A.Cümlemizin Kadir gecesi mubarek olsun. Bolbereketli borçsuz huzurlu hayırlı günlere vesile olsun ınşallah.

Selamın aleyküm arkadaşlar kadir geceniz mubarek olsun..

Bi konuda yardımınıza ihtiyaç var :) buekipman hibe başvurusunun sonuçlarına nerden bakıyoruz bilen varmı? Bizim komşu mibzere yazılmışta bi bakıver dedi :)

Ali SARAÇ link=topic=7169.msg621529#msg621529 date=1344968742' Alıntı:
ayın 21 inde acıklanacak diye biliyorum volkan .. ondan sonra zaten listeler dü$er buraya
sağolasın ali usta, bizde iftardalardıda bana bi bakıver internetten dedi benimde bilgim yok size bi sorayım dedim..

S.a hayırlı sahurlar, bu gece nohut yolma işini bitirdim çok şükür, yarın akşam üzeride remorka sardıkmı nöbet bitiyor.:D Çifte bayram olacak benim için. Bayram sonu mısır bekleme işine devam, onlara çok kayırmıyorum, daha koçan çıkartmadılar. Domuzun zarar yapmayacağı kanaatindeyim.

S.a Ahali...
Dün Gece NH TN75DA ve NH BC5040HB İle Yonca Balyasındaydım...
Dün Ayçiçeğinin 5. Suyunu Bitirdim, Bugün Pancarın 8. Fasulyenin de 7. Suyuna Başladım...
Ayçiçeğin İçinde Boruları Değiştirmek Oruçlu Oruçlu Çok Zor Oluyordu, Simdi Gayet Rahat Oluyor :)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg621911#msg621911 date=1345102696' Alıntı:
S.a Ahali...
Dün Gece NHTN75DA ve BC5040HB İle Yonca Balyasındaydım...
Dün Ayçiçeğinin 5. Suyunu Bitirdim, Bugün Pancarın 8. Fasulyenin de 7. Suyuna Başladım...
Ayçiçeğin İçinde Boruları Değiştirmek Oruçlu Oruçlu Çok Zor Oluyordu, Simdi Gayet Rahat Oluyor :)
Sizde yonca işi de var mıydı ?

Emin Ünal link=topic=7169.msg621912#msg621912 date=1345102977' Alıntı:
Sizde yonca işi de var mıydı ?
Yoktu :D
Arkadaşıma Yardıma Gittim Bi 4 Saat Filan Ben Yaptım O Dinlendi...