En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

anayurtlu link=topic=7169.msg627984#msg627984 date=1346965415' Alıntı:
sende yok dedin demi zuha-*-s zuha-*-s gece gece iyi güldürdün la bide staja gittin demek ;D
hemde 30 iş günü :D

a.s bereket tv ile ne işimiz olsun bea bizzaten olmuşuz belgesel sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa
şagga şagga benim çanak bozuk tv ye bakamıyom :D
nt teki tv de tat verrmiyoki :( :(

şerefli1 link=topic=7169.msg628304#msg628304 date=1347048594' Alıntı:
a.s bereket tv ile ne işimiz olsun bea bizzaten olmuşuz belgesel sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa
şagga şagga benim çanak bozuk tv ye bakamıyom :D
nt teki tv de tat verrmiyoki :( :(
:D sen hiç biçerdöverle ıspanak hasat edilip fendtlere tarlada yüklenip oradan tırlara yüklenip oradanda fabrikaya giden bu sırada görsel show yapan nh falan gördün mü abi :D şaka biyana adamlar düzenli tertipli teknik iş yapıyorlar ama bitti zaten :D şimdi trakkulube devam :D sizin hasat neoldu abi bittimi :S yoksa hala sürüyormu :S

S.a Ahali İyi Akşamlar...
Bugün NH TL100A VE 70-66s MAN 520 HN 2x TÜMOSAN 90.80 DT 2x DEMİRELLER HASAT MAKİNASI Ve Renault 12 FASULYE HASATINDA ' ydık...
Hasat İkindi Gibi Bitti, Arkasından Da NH TL100A Ve 70-66s İle Yerini Sürdük, Eve Saat 22:00 Gibi Geldim...
Baya Yorulmuşum, Paylaşımı Yarın Yapmayı Düşünüyorum...

Ama Kafaya Eserlerse Şimdi de Yapabilirim :D

Sizlerde Ne Var Ne Yok? :)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg628312#msg628312 date=1347049141' Alıntı:
S.a Ahali İyi Akşamlar...
Bugün NH TL100A VE 70-66s MAN 520 HN 2x TÜMOSAN 90.80 DT 2x DEMİRELLER HASAT MAKİNASI Ve Renault 12 FASULYE HASATINDA ' ydık...
Hasat İkindi Gibi Bitti, Arkasından Da NH TL100A Ve 70-66s İle Yerini Sürdük, Eve Saat 22:00 Gibi Geldim...
Baya Yorulmuşum, Paylaşımı Yarın Yapmayı Düşünüyorum...

Ama Kafaya Eserlerse Şimdi de Yapabilirim :D

Sizlerde Ne Var Ne Yok? :)
a. s ömer hoşgeldin kolay gelsin geçmiş olsun. :) baya iş yapmışsın :D nasıl olsa atıcan ha bugün ha yarın :D

rocky link=topic=7169.msg628316#msg628316 date=1347049304' Alıntı:
a. s ömer hoşgeldin kolay gelsin geçmiş olsun. :) baya iş yapmışsın :D nasıl olsa atıcan ha bugün ha yarın :D
Eyvallah Meslektaş, Hoşbulduk, Saolasın :)
Şu Anda Bakıyorum Neler Çekmişim Diye :D

rocky link=topic=7169.msg628307#msg628307 date=1347048814' Alıntı:
:D sen hiç biçerdöverle ıspanak hasat edilip fendtlere tarlada yüklenip oradan tırlara yüklenip oradanda fabrikaya giden bu sırada görsel show yapan nh falan gördün mü abi :D şaka biyana adamlar düzenli tertipli teknik iş yapıyorlar ama bitti zaten :D şimdi trakkulube devam :D sizin hasat neoldu abi bittimi :S yoksa hala sürüyormu :S

fendt mi? hönk ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s

tır mı ? ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s
fabrikamı ? ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s ne-*-s
nh mi ? şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-* şaşrı-*-*

bizim ekin işleri hala devam ediyor bu gidişle kar yağana kadar devam eder heralde ben babama devrettim üç haftdadır babam yapıyor hala 200 dekara yakın yer varmış ama nohutlarda biçildi patozlanacak baya işler babamı bekliyo :( :( :( :(
zavallı adamcağız tek başına çalışıyo arada bir istirahat etse iyi olacak ama işte ne yapsın yalnız başına olunca amaele tutacak nohut patozuna :) :) :( :( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

İyi Geceler Beyler, Ömer ' de Kaçar :D
Sabah 6 ' da Pancarın Hat ' ı Var :)
Öğleden Sonra da Halaoğlunun 90.80 DT ' ye Led Bakıcaz ;D

omerfarukkoc link=topic=7169.msg628726#msg628726 date=1347143105' Alıntı:
İyi Geceler Beyler, Ömer ' de Kaçar :D
Sabah 6 ' da Pancarın Hat ' ı Var :)
Öğleden Sonra da Halaoğlunun 90.80 DT ' ye Led Bakıcaz ;D
hadi hayırlı geceler bakalım. uğraşma artık şu ellentrikli cafcaflı şeylerle. :D

rocky link=topic=7169.msg628736#msg628736 date=1347143423' Alıntı:
hadi hayırlı geceler bakalım. uğraşma artık şu ellentrikli cafcaflı şeylerle. :D
La Ben Kışın Elim Boşken Uğraşıyorum...
Da Halaoğlu Bugün Kendi Aradı Yapalım Diye :D Geçenlerde Fasulye Tarlasını Nadas Ederken Görmüştü :D

omerfarukkoc link=topic=7169.msg628738#msg628738 date=1347143544' Alıntı:
La Ben Kışın Elim Boşken Uğraşıyorum...
Da Halaoğlu Bugün Kendi Aradı Yapalım Diye :D Geçenlerde Fasulye Tarlasını Nadas Ederken Görmüştü :D
görcem ben seni bu kış :D bakalım okulda nereye sarcan :D ewden uzakta ne tla var ne fiat ne karavan ;D

rocky link=topic=7169.msg628743#msg628743 date=1347143799' Alıntı:
görcem ben seni bu kış :D bakalım okulda nereye sarcan :D ewden uzakta ne tla var ne fiat ne karavan ;D
Kışın Gelip Gittikçe 90.80 ' e Ve Fiat ' la Gri Connect ' e Yapıcam Hacı :D

Da Sivasta da Bir Uğraş Bulmak Lazım ;D
Artık İstasyon Caddesine Çıkar Gelene Geçene 'Abi LED Çekelim mi?' Derim :D