Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
Emin Ünal link=topic=7169.msg628763#msg628763 date=1347169133' Alıntı:
Hiç sorma abi...
emin köyde olsamda şimdi çalıyor olsam bende senin gibi mola verip şöyle bir pc nin başına geçsem sık kullanılardan trakkulubu tıklasam
topiğe şöyle yazardımm
selamun aleykum trakkulup sakinleri köyde çalışıyorum işlerden ancak fırsat buldum şöyle bir selam vereyim dedim işleriniz rast gelsin kolay gelsin kazasız belasız bir gün geçirmeniz dileğiyle ben işlerden ancak gözümü açabildim çok çalışıyorum bunun içinde çok çok mutluyum
oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw oyn-*-saw bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s teylo-*s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s hal-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s
ama sen üzülüyorsun sende ömer gibi gurbete gidersen çooook özleyecen oraları demedi deme eğer aksini iddia ediyorsan işte topik bakarsın sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa