En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

slm.a. iyi akmşlar trakkulüp ün güzel insanları :) nasılsınız

Tokmakcı link=topic=7169.msg629041#msg629041 date=1347225104' Alıntı:
şükür meslektaş bende iyiyim :) nassın neler yapıyon bakem :D
eyyi valla bugün gezintideydim :D ahmet abiğnin yanına gittim güzeldi :) sen neler yapıyon hazırladın mı bavulu :S :D

rocky link=topic=7169.msg629044#msg629044 date=1347225408' Alıntı:
eyyi valla bugün gezintideydim :D ahmet abiğnin yanına gittim güzeldi :) sen neler yapıyon hazırladın mı bavulu :S :D
gez gez biladerim :D biliyorsun ki dersaneye başlıcam oda 25 inde başlıyor ve 3 gün ders var 28 inde son o hafta yani.sonra tatil fuar 29 unda bitiyor sanırsam.biraz işler karıştır ayarlamaya çalışıyorum geleceğim de nasıl olacak bilemedim meslktaşım. :S

Tokmakcı link=topic=7169.msg629046#msg629046 date=1347225508' Alıntı:
gez gez biladerim :D biliyorsun ki dersaneye başlıcam oda 25 inde başlıyor ve 3 gün ders var 28 inde son o hafta yani.sonra tatil fuar 29 unda bitiyor sanırsam.biraz işler karıştır ayarlamaya çalışıyorum geleceğim de nasıl olacak bilemedim meslktaşım. :S
bak şimdi :D ek 1-2 gün dershaneyi neolcak :)

S.A Ahali İyi Geceler...

Biraz Önce Tarladan Geldim...
00:00 ' da Pancarın Son Suyunun Son Hatını Takmak İçin Gitmiştim Hatı Çevirdim 70-66s Çalıştı 1 Dk Sonra Stop Etti...
Kontağa Elektrik Gelmiyordu...

Kontağın Arkasındanki Soketlerden Birinin Kablo İle Bağlantısını İyi Yapmamışlar Ateş Atıcam Diye Kabloyu Sertleştirmiş Soketi de Eritmiş...
Sokete Elimi Değerken Dağıldı...
Evden Soket Götürdüm, Yaptım, Geri Çalıştırdım...

omerfarukkoc link=topic=7169.msg629074#msg629074 date=1347229750' Alıntı:
S.A Ahali İyi Geceler...

00:00 ' da Pancarın Son Suyunun Son Hatını Takmak İçin Gitmiştim Hatı Çevirdim 70-66s Çalıştı 1 Dk Sonra Stop Etti...

Kontağın Arkasındanki Soketlerden Birinin Kablo İle Bağlantısını İyi Yapmamışlar Ateş Atıcam Diye Kabloyu Sertleştirmiş Soketi de Eritmiş...
sen anlattın ben yoruldum.sizin evde parça dükkanımı var.:S ;D

gokhanozkan link=topic=7169.msg629080#msg629080 date=1347230653' Alıntı:
sen anlattın ben yoruldum.sizin evde parça dükkanımı var.:S ;D
;D Yok Abi, Ben Bass Vuruşlarına Duyarlı LED ' lerin Bağlantılarını Yapmak Icin Aldığım Soket Oldu :) Fazladan Almıştım, Evde Vardı, Kontağın Arkasina Bakınca Bende Var Bu Soketten Dedim :D

omerfarukkoc link=topic=7169.msg629074#msg629074 date=1347229750' Alıntı:
S.A Ahali İyi Geceler...

Geçiş olsun..Ev yakınmı gittim aldın diyorsun ? :D

garip. bende ömerin konusunun linkini yapıştırdım ama orasını açıyo :S virüs mü yoksa :S :D