En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Dün erkuntu bakıma götürdüm ilk bakımı hatta birazda geçti ama iç zamanı ne yapalım artık 130 saatte ilk bakımı 170 lira para aldılar nasıl çok mu az mı motor 110 modeli.

adanalı_01 link=topic=7169.msg629594#msg629594 date=1347346572' Alıntı:
Dün erkuntu bakıma götürdüm ilk bakımı hatta birazda geçti ama iç zamanı ne yapalım artık 130 saatte ilk bakımı 170 lira para aldılar nasıl çok mu az mı motor 110 modeli.

iyi yapmışınız bence fiyatı normal geçen yıl bakım seti 180 liraydı motor 80 lik :)

S.a iyi günler uzun bi aradan sonra :)

Td isyankar oldu iyice

yaklaşık 1 ay her gece sabaha kadar domuz bekledım bi gece yakınlarıma ayı geldi 1 tane saçma attım
havaya köpeklerde sarıyordu zaten gelmedi yanıma .D
TD sibob ayarı olacak. yağları deişecek yağın rengi deişmiş köpuklenmış :D
romorklardakiler deişecek masraf çok .D

S.A Ahali İyi Geceler...
Bugün Akşam 20:30 ' dan 00:30 ' a Kadar Sitemiz Üyelerinden Hasan95Turhan Nick ' Li Üye İle Beraberdik..
Tabi Onun Arkadaşaları+Benim Arkadaşlarım Filan Da Vardı...

Onun Doğum Gününde Beraberdik Diye Benim Doğum Günümde De Beraber Olacağız Diye Konya ' dan Çıkmışlar Gelmişler :)
Sürpriz Pasta Filan Almışlar...
Güzel Bir Akşamdı...

omerfarukkoc link=topic=7169.msg629906#msg629906 date=1347400975' Alıntı:
S.A Ahali İyi Geceler...
Bugün Akşam 20:30 ' dan 00:30 ' a Kadar Sitemiz Üyelerinden Hasan95Turhan Nick ' Li Üye İle Beraberdik..
Tabi Onun Arkadaşaları+Benim Arkadaşlarım Filan Da Vardı...

Onun Doğum Gününde Beraberdik Diye Benim Doğum Günümde De Beraber Olacağız Diye Konya ' dan Çıkmışlar Gelmişler :)
Sürpriz Pasta Filan Almışlar...
Güzel Bir Akşamdı...
:D eğlenceniz bol olsun ömer. konyadan çıkmış derken :S merkeze uzakmısın sen :S

rocky link=topic=7169.msg629911#msg629911 date=1347401229' Alıntı:
:D eğlenceniz bol olsun ömer. konyadan çıkmış derken :S merkeze uzakmısın sen :S
Merkeze 76 Km ;)

Herkese Günaydın Ahali...
Bugün Ayçiçeğin Hatını Toplama İşi Beni Bekliyor :)