En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a Ahali.. Bugün Baya Yoruldum.. Balya Makinası Durmadan Arıza Yapıyordu.. Tırmık Samanı Yaptığımz İçin Çok Yıprandı.. Durmadn Ortdaki ip Mekikte Kalıyordu.. Ve Mekik Diğer İpleri Bağlayamıyodu.. Baya Bi Uğraştık En Sonunda Sorunu Çözdk mehersem Bıçak Mekiğin Hareketini Engelliyormuş.. En Sn Çare Bıçak ' a İki Tıkladık Ve Sorun Çözüldü.. Sabahta Erkenden Gidicem. Kamyon Gelicek.. Ondan Sonrada Akşam İstanbula Gidicem.. İnşallah Bi Sorun Çıkmaz.. Hadi Kaln Sağlıcakla..

İyi Geceler....

kenyalı link=topic=7169.msg630226#msg630226 date=1347488009' Alıntı:
s.a Ahali.. Bugün Baya Yoruldum.. Balya Makinası Durmadan Arıza Yapıyordu.. Tırmık Samanı Yaptığımz İçin Çok Yıprandı.. Durmadn Ortdaki ip Mekikte Kalıyordu.. Ve Mekik Diğer İpleri Bağlayamıyodu.. Baya Bi Uğraştık En Sonunda Sorunu Çözdk mehersem Bıçak Mekiğin Hareketini Engelliyormuş.. En Sn Çare Bıçak ' a İki Tıkladık Ve Sorun Çözüldü.. Sabahta Erkenden Gidicem. Kamyon Gelicek.. Ondan Sonrada Akşam İstanbula Gidicem.. İnşallah Bi Sorun Çıkmaz.. Hadi Kaln Sağlıcakla..

İyi Geceler....
a.s ibo sana şimdiden hayırlı yolculuklar.

Öncelikle S.A. :8 büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanacıkların öperim. bilm-*s Arkadaşlar 20 li ağır şasi veya 22 li orta veya kalın şasi Goble arıyorum irtibat http://www.facebook.com/ultraAslan.knarca veya bu konu altına yazabilirsiniz Tekirdağ/Çorlu, kırklareli lüleburgaz,saray hayrabolu civarı olursa iyi olur. konularıma kimse mesaj atmadı binlerce üyesi olan trakklüpten bi insan çıkmadı uyy-*s Ve babamda bana kızdı bak bilmem kimin çocukları ne traktörler buluyo sen daha bi goble bulamadın diyor slk-*-s ama yinede trakklübü çok ama çok ama çok seviyorum ve beni trakklübe tekrardan geri kazandıran Ömer Faruk Koça çok çok çok teşekkürler alk-*s şimdi arkadaşlar tekrardan diyorum uyrra*-*- Arkadaşlar 20 li ağır şasi veya 22 li orta veya kalın şasi Goble arıyorum irtibat http://www.facebook.com/ultraAslan.knarca veya bu konu altına yazabilirsiniz Tekirdağ/Çorlu, kırklareli lüleburgaz,saray hayrabolu civarı olursa iyi olur.

S.a hayırlı günler Trakkulüp.
Bir Türk atasözü der ki;
Ne kadar tırmalarsan tırmala, çıkacaktır 3-5 balya.:) Anlıyacağınız, tırmalamaya devam. Ne dandik işmiş bu anız toplama işi.

nailyetek link=topic=7169.msg630294#msg630294 date=1347537388' Alıntı:
S.a hayırlı günler Trakkulüp.
Bir Türk atasözü der ki;
Ne kadar tırmalarsan tırmala, çıkacaktır 3-5 balya.:) Anlıyacağınız, tırmalamaya devam. Ne dandik işmiş bu anız toplama işi.
A.s Muhtar... Kolay Gelsin...

Emin Ünal link=topic=7169.msg630354#msg630354 date=1347548320' Alıntı:
New Holland Td85d 3000 saatte :D

geçenlerde saatler kalmıştı ve mutlu son zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s sen git ben arkanda geliyom seneye erkuntta 4000 bulur bu gidişle ))) ))) ))) ;D ;D ;D

şerefli1 link=topic=7169.msg630380#msg630380 date=1347554269' Alıntı:
geçenlerde saatler kalmıştı ve mutlu son zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s sen git ben arkanda geliyom seneye erkuntta 4000 bulur bu gidişle ))) ))) ))) ;D ;D ;D
Kaç modeldi abi ? Benim 85 2011 model :)

Emin Ünal link=topic=7169.msg630387#msg630387 date=1347554955' Alıntı:
Bizim td85d 2008 olsaydı ben 10 bini devirirdim :D

böyle çalışmaya 15 binide geçerdi

hadi trakklup mematinin öcünü almaya gidiyoz sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s beb-*-s