En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

şerefli1 link=topic=7169.msg631589#msg631589 date=1347910739' Alıntı:
a.s . kardeşim çok şükür halimizden anlayanlar çıkıyor yavaş yavaş grin-*-s grin-*-s grin-*-s
:)
768 link=topic=7169.msg631614#msg631614 date=1347912940' Alıntı:
s.a. arkadaşlar. Dışarıda serin ve çiseyen bir hava var. F klavye olarak kullandığım laptopum arızalı olduğundan dolayı 1 aya yakın zamandır tamirde. Eski ve kısmen arızalı olan masaüstü bilgisayarım ile de bu işler zor. Q klavye olmasından dolayı harflerin yerlerini bulmak için iki saat bakınıyorum. kom*-* Bu yüzden,konularınıza yorum yapma sıkıntısı çekiyorum,kusura bakmayın. :(
arada bir ses ver yeter abi :)

768 link=topic=7169.msg631614#msg631614 date=1347912940' Alıntı:
s.a. arkadaşlar. Dışarıda serin ve çiseyen bir hava var. F klavye olarak kullandığım laptopum arızalı olduğundan dolayı 1 aya yakın zamandır tamirde. Eski ve kısmen arızalı olan masaüstü bilgisayarım ile de bu işler zor. Q klavye olmasından dolayı harflerin yerlerini bulmak için iki saat bakınıyorum. kom*-* Bu yüzden,konularınıza yorum yapma sıkıntısı çekiyorum,kusura bakmayın. :(

önemli değil abi sonra telafi edersin

Q kalvye daha güzeldir ama Türkiyede daha çok Q klavye kullanılır ıuy*u-* ıuy*u-* ıuy*u-* ama F klavyeyi nerden düşürdün abi kom*-* kom*-* kom*-* kom*-*

S.a iyi akşamlar..
Dışardan Çok Mutlu Bir Yaşam Sürüyoruz Gibi Gözüksede. Geceleri 4 Duvar Arasında Müebbet Yemiş Hayaller.

nh_fıat link=topic=7169.msg631622#msg631622 date=1347913508' Alıntı:
S.a iyi akşamlar..
Dışardan Çok Mutlu Bir Yaşam Sürüyoruz Gibi Gözüksede. Geceleri 4 Duvar Arasında Müebbet Yemiş Hayaller.

bunada şükür elinde vursan öldürmez silahlar ile vatan bekleyen Mehmetçiklerimizin halini düşünerek 4 duvara razı olmak gerek
karşısında 20 30 mm çapında mermi atan silahlarla kalleşçe gelen domuz döllerine karşı gözünü kırpmadan nöbet tutuyorlar

şerefli1 link=topic=7169.msg631626#msg631626 date=1347913985' Alıntı:
bunada şükür elinde vursan öldürmez silahlar ile vatan bekleyen Mehmetçiklerimizin halini düşünerek 4 duvara razı olmak gerek
karşısında 20 30 mm çapında mermi atan silahlarla kalleşçe gelen domuz döllerine karşı gözünü kırpmadan nöbet tutuyorlar
bızede gelcek zamanı..

enter link=topic=7169.msg631639#msg631639 date=1347914772' Alıntı:
s.a arkadaşlar hayırlı geceler nasılsınız
a.s umut. iyiyiz çok şükür sen nasılsın

Hatırlamakta fayda var ok-*-s

TRAKKULÜP KURALLARI

1- Forumda yazilan mesajlardan ve paylaşımlardan tamamen ilgili forum üyesi sorumludur. Üyelerin yazdıkları yazılardan,gönderdikleri fotoğraf ve videolardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez.

2- Sitemizin dili Türkçe ' dir, anlam bütünlüğü olmayan yabancı kelimelerin kullanılması yasaktır.

3- T.C. yasalarını ya da uluslararasi kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.

4- Gruplar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazmak yasaktır.

5- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek, forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

6- Sitemizin bakış açısına göre gruplar değil, insanlar yargılanır. Bu bağlamda yüzkızartıcı bir suç işlemeyen her insan sitemizde eşit haklara sahiptir. Din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak yasaktır. Bu gibi meselelerin konusu sitemizde açılamaz, açıldığı anda mesajlar değiştirilip kilitlenir.

7- Sitemizde siyaset ile ilgili mesajlar yayınlanamaz, siyasi nitelikteki kişilere müdahale edilemez.

8- Üyelerimizden birini rahatsız edici her türlü yazı yasaktır.

9- Sitemizde, büyük harfle ve büyük boyutta yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.

10- Sitemizde, crack, warez vb içeren sitelerin tanitimi yasaktır.

11- Sitemizde, aile ortamında bakılamayacak kadar abes paylaşımların yapılması yasaktır.

12- Sitemizin yöneticileri kurallara uymayan mesajlari değiştirme ve silme hakkına sahiptir.

13- 'Resimler' ve 'Videolar' bölümlerine kesinlikle resimsiz ve videosuz sadece yazıdan ibaret konular açılamaz.

14- Sitemizde kurallara uyduğu takdirde herhangi bir konuyu ve mesajı silmek kesinlikle yasaktır.

15- Sitemizin kurallarina uymayan üyeler uyarılır, davranışın tekrarında siteden uzaklaştırırlır.

16- Hiç kimsenin üyeliği sitemizden silinmez, sadece uzaklaştırılır.

17- Aynı kişinin birden fazla üye olması halinde ceza uygulanır, tekrarladığından siteden uzaklaştırılır.

18- Sitemize üye olan herkes bu şartları kabul etmis sayılır ve sonradan itiraz etmek hakkı yoktur.

19- TrakKulüp, site kurallarını her zaman değiştirme hakkını saklı tutar.

TrakKulüp Yönetimi ©

S.a Millet.. Bugün Sabah Saat 07.30 ' da Konya Otogarına İndim.. Ordan İlçeye Geçiş Yaptım.. Şimdide Köy Arabasını Bekliyorum Saat 02.00 ' da Köye Gidicem..Yarında Konya ' ya Geri Döncem Ordan Da Okula Artık Fazla Giremicem Trakkulube.. Ama Fırsat Buldukça Sizlerleyim.. :) :)

S.A. Akşam yağmur yağdı çeltik harmanı 8 -10 günden buyana devam ediyordu dün bu gün çalışılmıyor biçerler yatıyor tarlada verimlerde çok iyi değilmiş 600 kg gibi ben çeltik ekmiyorum Birde balıkçılar hareketli bu günlerde palamut lüfer akın zamanı evvelki akşam büyük teknenin biri 80 - 100 bin liralık palamut getirmiş çok imkanları var adım adım takip ediyolar balığı denizde radar veya soner cıhazları ile bizde böyle nomal bir gün