En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a iyi geceler. grib olduk a.q daha kış gelmeden. :S
s.. böle okulu gene geldi bir sürü çömez. 3 yaş ufaklarla okuyom .D son hakkım bu senede geçemezsm tekmelicekler :D
bi kaç resm paylşm deişiklik olsun topicte :D

bu zamana kadar idare ettm en sonunda snn a.qum dedm yumruklaya tekmeleyerek perte çıkardım tamamen çlşmaz oldu :D başka bi kasa aldm .D arkdştn .D
leptop misafr :D

nh_fıat link=topic=7169.msg632203#msg632203 date=1348169652' Alıntı:
S.a iyi geceler. grib olduk a.q daha kış gelmeden. :S
s.. böle okulu gene geldi bir sürü çömez. 3 yaş ufaklarla okuyom .D son hakkım bu senede geçemezsm tekmelicekler :D
bi kaç resm paylşm deişiklik olsun topicte :D

bu zamana kadar idare ettm en sonunda snn a.qum dedm yumruklaya tekmeleyerek perte çıkardım tamamen çlşmaz oldu :D başka bi kasa aldm .D arkdştn .D
leptop misafr :D

Hacım Boşver Okulu. Senin Durum Belli Çiftçi Olcan Sen :D

kenyalı link=topic=7169.msg632205#msg632205 date=1348170051' Alıntı:
Hacım Boşver Okulu. Senin Durum Belli Çiftçi Olcan Sen :D
zaten okumucam belli :D çömezlern hepsi dersi dinliyo bnm kolun biri bitarafa diğeri bi tarafa sarkık kafa sıranın üstünde 7/24 uyku modundayım :D
çiftçilik bana göre deil. söven sayan kişinin tarlasında bereket olmuyo :D hacı 1 ben 2 :D
bide yok pulluk kırılır yok motorun bir tarafı bozulur yanaşırsın ekipmana tam oturmaz sonra söve söve tekrar biner ayarlarsın bi kaç tekme atarsın öyle sokarsın fln filan duva*-*0 ok-*-s zuha-*-s

nh_fıat link=topic=7169.msg632209#msg632209 date=1348171020' Alıntı:
zaten okumucam belli :D çömezlern hepsi dersi dinliyo bnm kolun biri bitarafa diğeri bi tarafa sarkık kafa sıranın üstünde 7/24 uyku modundayım :D
çiftçilik bana göre deil. söven sayan kişinin tarlasında bereket olmuyo :D hacı 1 ben 2 :D
bide yok pulluk kırılır yok motorun bir tarafı bozulur yanaşırsın ekipmana tam oturmaz sonra söve söve tekrar biner ayarlarsın bi kaç tekme atarsın öyle sokarsın fln filan duva*-*0 ok-*-s zuha-*-s

Bunlar Normal Şeyler Hacım.. Eee Ne Olcan Sen ? :D

kenyalı link=topic=7169.msg632212#msg632212 date=1348171362' Alıntı:
Bunlar Normal Şeyler Hacım.. Eee Ne Olcan Sen ? :D
mermer ocağında operetor yada kamyon şoforu :D
aile mesleği peder harfiyat volvo a35 dev kamyonla
abim kepçeçi mermer ocağında pedere yüklüyo peder götürüyor 2side şans eseri aynı işyerine düştüler abim sarıyo peder götürüyo :D

nh_fıat link=topic=7169.msg632214#msg632214 date=1348171519' Alıntı:
mermer ocağında operetor yada kamyon şoforu :D
aile mesleği peder harfiyat volvo a35 dev kamyonla
abim kepçeçi mermer ocağında pedere yüklüyo peder götürüyor 2side şans eseri aynı işyerine düştüler abim sarıyo peder götürüyo :D

Sende boşaltmasını Yap ;D

herkese iyi geceler beyler yağmur çileştiriyo tozu bastırmadan diniyor nasıl iştir anlamadım kaç günden beri sağlam bir yağmur yağmadı gitti
geçmiş olsun ömer ilk yolculuğu sağ salim atlattın uzun yol gitmek zor iş...

enter link=topic=7169.msg632469#msg632469 date=1348253674' Alıntı:
herkese iyi geceler beyler yağmur çileştiriyo tozu bastırmadan diniyor nasıl iştir anlamadım kaç günden beri sağlam bir yağmur yağmadı gitti
geçmiş olsun ömer ilk yolculuğu sağ salim atlattın uzun yol gitmek zor iş...
Saolasın Umut :)

S.A Ahali, Iyi Geceler Herkese :)

iyi geceler ahali yarın ki kpss snavından snra slaj işine devam bugün başladık.verim çok yüz güldürmese de daha tam belli olmadı. Nh td75s , tt50 ve kral slajdayız mofem makine ilede paketleme işi yapılıyor.

Tokmakcı link=topic=7169.msg632799#msg632799 date=1348347420' Alıntı:
iyi geceler ahali yarın ki kpss snavından snra slaj işine devam bugün başladık.verim çok yüz güldürmese de daha tam belli olmadı. Nh td75s , tt50 ve kral slajdayız mofem makine ilede paketleme işi yapılıyor.
Saolasın Ali,Sanada İyi Geceler...
Ayrıca Sınavda Başarılar, Silaj İşinde Kolaylıklar :D
Yarın Bende Sınava Giricem Ardından Ayçiçek Hasatı Var İnşallah...

a.s. ve s.a. arkadaşlar nasılsınız havalar nasıl

kolay gelsin ali ,sınavın iyi geçmiştir umarım...

S.a Ahali İyi Geceler.. Havalar Soğumaya Başladı,Evin İçinde bile üşüyorum..Galiba hastalandım.. Yarın Erkenden Yolcuyum..Okulu Bir Haftadır Asıyordum.. :D Bi Gidiyim Görünüyüm.. :D Nese Herkese İyi Geceler.. :) :)

kolay gelsinde.... sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

s.a ahali nasılsınız ?
internetsizz hayat ne zor muş :) ev temizliğini kolaayladık yarın 3 te bursaya yolculuk başlıyor. 1 hafta askıya alalım okulu :)

rocky link=topic=7169.msg633096#msg633096 date=1348430400' Alıntı:
kolay gelsinde.... sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

s.a ahali nasılsınız ?
internetsizz hayat ne zor muş :) ev temizliğini kolaayladık yarın 3 te bursaya yolculuk başlıyor. 1 hafta askıya alalım okulu :)

a.s iyidir be fatihciğim ne evi ne temizliği ben nerdeyim kim getirdi beni buraya benim adım ney ;D ;D tut kolundan birini dışardan yokmu ??*-s ??*-s ??*-s ??*-s temizlet sende keyfine bak iç-*-* iç-*-* iç-*-* iç-*-* iç-*-*
şagga şagga neyse yolun açık olsun