En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a ahali. herkese hayırlı geceler. durumlar nasıl iyisinizdir inşallah.

s.a. arkadaşlar nasılsınız , süpürgeler kuraktan olmadı derken , şimdide kuraktan buğdayları nasıl ekeceğiz diyoruz, kaç ay oldu yağmur yağmıyor :(

enter link=topic=7169.msg636205#msg636205 date=1349351007' Alıntı:
s.a. arkadaşlar nasılsınız , süpürgeler kuraktan olmadı derken , şimdide kuraktan buğdayları nasıl ekeceğiz diyoruz, kaç ay oldu yağmur yağmıyor :(
A.S Umut... Bizim Oralara Ufaktan Atıştırıp Geciyo Yagmur... Böyle Olmayacak, Ekinleri Sulayacagiz Mecburen

Tokmakcı link=topic=7169.msg636370#msg636370 date=1349384175' Alıntı:
Slm.a. ahali iyi akşmlar nasılsınız ne var ne yok :)
A.S Tokmakcı, Ne Olsun Üni ' deyim Simdi, Ikindi Memlekete Gitmek Icin Otobüse Bincem, Peder Çağırdı İş Var Gel Diye :D
Sizlerde Ne Var Ne Yok :)

S.A arkadaşlar nasılsınız?...Aklıma bişey geldi sizlere sunayım dedim belki bi fikir getirir aklınıza.Geri görüş kameraları var kabinli traktörü olanlar kullanmak istemez mi,Fendt videosunda pullukla sürüm yaparken pulluğu kameradan izliyordu ordan geldi yani aklıma.Bunun için ne dersiniz işe yarayacak birşey çıkar mı?
Örnek bi tane buldum ama monitör yok
http://www.hepsiburada.com/liste/goldmaster-ca-09-arka-gorus-kamerasi/productDetails.aspx?productId=otgldca09&categoryId=20024965

S.A Trakkulüp Ahalisi... Travego 17 Ile 1 Numaralı Koltukta Şoförün Hemen Arkasından Etrafı Izleyerek, Bollywood Müzikler Eşliğinde Memlekete Gidiyorum Su Anda :D

s.a millet bugün hayırlısı ile pancar sökümünü bitirdik çamurlara yakalnmadan darısı tarlada malı olana

enter link=topic=7169.msg636766#msg636766 date=1349551517' Alıntı:
s.a. arkadaşlar ne var ne yok , umarım sağ salim ulaşmışsındır ömer...
Geldim Umut Geldim :)

Ertuğ Aslan link=topic=7169.msg636775#msg636775 date=1349555519' Alıntı:
s.a millet bugün hayırlısı ile pancar sökümünü bitirdik çamurlara yakalnmadan darısı tarlada malı olana
Hadi Geçmiş Olsun Ertuğ...

serdar437065 link=topic=7169.msg636779#msg636779 date=1349557273' Alıntı:
hepinize hayırlı geceler abilerim kardeşlerim ve akranlarım
Hayırlı Geceler...

slm.a. ahali iyi geceler bugün ertaçın yanından geldim RTC-TMC TARIM 2. Buluşmasını afyon emirdağda yapmış bulunmaktayız shrek eşliğinde :)

Tokmakcı link=topic=7169.msg637070#msg637070 date=1349645686' Alıntı:
slm.a. ahali iyi geceler bugün ertaçın yanından geldim RTC-TMC TARIM 2. Buluşmasını afyon emirdağda yapmış bulunmaktayız shrek eşliğinde :)
A.S Hacım...
Ertaç Ne Yapar? Mesajlara Da Cevap Vermiyo Arada :D Haberdar Olamıyoruz :)

İyi akşamlar traktör meraklısı arkadaşlarım. Hadi yazın bişeyler, şu topik rekorunu kıralım. gerçi çok var ama...