En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

omerfarukkoc link=topic=7169.msg657372#msg657372 date=1354543493' Alıntı:
Daha Bitmedi Abi Yeni Başladık :) Sivas ' tan Konya ' ya Yolculuk Yapıyorum Su Anda :)
ne arıyon sen sivasta okuyon mu

sa arkadaşlar tarım türk tv de traktör çekme şampiyonası başladı izlemenizi tavsiye edrim hatta şuana kadar sadece nh sona kadar bitirdi

s.a. ve a.selam cümleten, bürokrasinin a... bu arada bu gün boşu boşuna 120 km yol yaptırdı bana.

Çağrı link=topic=7169.msg657671#msg657671 date=1354570925' Alıntı:
hayırdır abi yaw :S
Laa, ormandan yakacak odun istedik, htta yanan yeri temizliyolar, kesimi bitti sayılır yeni fidan dikecekler. Orman köy olanlara yani 31. md. ye tabi olanlara gelin toplayın ne olur diyolar, biz orman kenarı köyüz 32.a, yani ormanımız varda üretim yapılmadığı için kenarı sayılırmışız, gittik şef ile md. e sorduk şef sizsiniz siz bilirisiniz dedi. Şef muhasebe ye sordu, ordakiler olmaz deyince bizim iş yattı. Bende geldim; orm. blg. md. patlattım dilekceyi anlattım durumu haber bekliyorum. Kısacası Köy-Tavşanlı- Kütahya- köy arası mekik dokuttular.

nailyetek link=topic=7169.msg657674#msg657674 date=1354571220' Alıntı:
Laa, ormandan yakacak odun istedik, htta yanan yeri temizliyolar, kesimi bitti sayılır yeni fidan dikecekler. Orman köy olanlara yani 31. md. ye tabi olanlara gelin toplayın ne olur diyolar, biz orman kenarı köyüz 32.a, yani ormanımız varda üretim yapılmadığı için kenarı sayılırmışız, gittik şef ile md. e sorduk şef sizsiniz siz bilirisiniz dedi. Şef muhasebe ye sordu, ordakiler olmaz deyince bizim iş yattı. Bende geldim; orm. blg. md. patlattım dilekceyi anlattım durumu haber bekliyorum. Kısacası Köy-Tavşanlı- Kütahya- köy arası mekik dokuttular.
:) zaten birisi de oraya buraya sormadan pratik bir şekilde işi çözse şaşarım :)