En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Çağrı link=topic=7169.msg657785#msg657785 date=1354578268' Alıntı:
Neyse biladerler ben kaçıyorum uyku bastırdı yarın biraz işlerim var.Hadi size iyi geceler allah rahatlık versin
hayırlı geceleer :) yarın görüşüp haberleşmek üzere ))) anlş-*s

rocky link=topic=7169.msg657783#msg657783 date=1354578148' Alıntı:
:D sadece bu değil. daha çalışmalarım var ama çalınmasın diye yükleyemiyorum. misal bizim bupilice yeni bir logo yaptım ve gönderdim. çok beğendiler ödevimdi geçen sene hem bu senede hatta şimdide sabaha kadar bunların kartvizit antetli kağıt zarf vs tasarlıcam. biraz yaptım ama daha değişik şeyler yapmam lazım. :) evdeki pc çöktü. ve birsürü işim onunla gittiydi :( yoksa daha vardı güzel şeyler.

Grafik okuyan ben değilim tabi yapacan la :D bende okula proje olarak cnc yaptıydım atölyede kullanıyolar hoca her gördüğünde dua ediyo ellerinize sağlık diye

Çağrı link=topic=7169.msg657785#msg657785 date=1354578268' Alıntı:
Neyse biladerler ben kaçıyorum uyku bastırdı yarın biraz işlerim var.Hadi size iyi geceler allah rahatlık versin

bilader bende kaçıyorum bikaç parça buldum facede onları dinleyim yatarım ama bunlarıda dinleyince içmeden sarhoş ediyo la

anayurtlu link=topic=7169.msg657789#msg657789 date=1354578383' Alıntı:
Grafik okuyan ben değilim tabi yapacan la :D bende okula proje olarak cnc yaptıydım atölyede kullanıyolar hoca her gördüğünde dua ediyo ellerinize sağlık diye

bilader bende kaçıyorum bikaç parça buldum facede onları dinleyim yatarım ama bunlarıda dinleyince içmeden sarhoş ediyo la
:D sen yaparsın aga duyumlarını aldım :D hadi hayırlı geceler bende şu ödevleri bitirem artık :)

Fatih Ödev Tavatır Olmuş ;) :D

Herkese İyi Geceler Ahali...

Geçenlerde NH TL100A ÖZDUMAN 24 LÜ GOBLE İLE PANCAR YERİ HAZIRLAMASINDA [2012] [Part 3]...!!! ' ü Paylaşırken Senenin Son Paylaşımı Olabilir Demiştim Ama Değilmiş, Yarın Nadasta Olacağım TL-A İle :)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg657791#msg657791 date=1354578779' Alıntı:
Fatih Ödev Tavatır Olmuş ;) :D

Herkese İyi Geceler Ahali...

Geçenlerde NH TL100A ÖZDUMAN 24 LÜ GOBLE İLE PANCAR YERİ HAZIRLAMASINDA [2012] [Part 3]...!!! ' ü Paylaşırken Senenin Son Paylaşımı Olabilir Demiştim Ama Değilmiş, Yarın Nadasta Olacağım TL-A İle :)
eyvallah ömer :8
sen yarın başla kısmetse çarşambada ben :D

rocky link=topic=7169.msg657796#msg657796 date=1354579412' Alıntı:
ooo bilader sen mi geldin yaa :) Allah a şükür iyiyiz takılıyok sen nasılsın neler yapıyon :)
iyiyim meslektaşım uğraşıyorum biliyorsun napayım. .
tipografi yapabiliyormusun sen :D arşivden bulursam chevroletin tipografisini bi koyayım yarın bigün :)

Tokmakcı link=topic=7169.msg657802#msg657802 date=1354580068' Alıntı:
iyiyim meslektaşım uğraşıyorum biliyorsun napayım. .
tipografi yapabiliyormusun sen :D arşivden bulursam chevroletin tipografisini bi koyayım yarın bigün :)
:D ayıpsın meslektaş. siteye bölüm açılsın.grafik ile ilgili. bi sen koyarsın bi ben :D yetenekli arkadaşlar vardı öyle. :D atta bakak acık. bizim hoca illede kendi portreniz dedi. nereden bilcem başkasının olmadığını dedi. zorunluyuk bilader yoksa yapmazmıydık bi lamborg yada ferari :D

rocky link=topic=7169.msg657792#msg657792 date=1354578940' Alıntı:
eyvallah ömer :8
sen yarın başla kısmetse çarşambada ben :D
La Başlayamadık :D
Sabah Uyandım Baktım Yağmur Yağıyor, Geri Yattım Biraz Önce Tekrar Kalktım :)

HAYIRLI SABAHLAR AHALİ :)

S.a ahali la bu ne soğuk b.kum dondu desem yeridir don-*s karşı dağda biraz kar var kuru ayazı bize geliyo don-*s don-*s Bide bahçede taş getirdik çamur olmasın diye serdik bi ara elimde kürekle bahçede donup kalacaktım böyle soğuk mu olur kız-*sw

nailyetek link=topic=7169.msg657853#msg657853 date=1354617108' Alıntı:
s.a Tünaydın trakkulüp insanları.
İlk drifti ben yapacak gibiyim.:D
nail abi babamla konu$tum dağlara boz dağlara kar yağmı$ .. demekki sizin orayada yağmı$ hayırlısıyla kı$ geldi ..
anayurtlu link=topic=7169.msg657929#msg657929 date=1354627510' Alıntı:
S.a ahali la bu ne soğuk b.kum dondu desem yeridir don-*s karşı dağda biraz kar var kuru ayazı bize geliyo don-*s don-*s Bide bahçede taş getirdik çamur olmasın diye serdik bi ara elimde kürekle bahçede donup kalacaktım böyle soğuk mu olur kız-*sw
$u an izmirdeyim dün gece saat 1 e kadar hava ılıktı .. bi rüzgar esti bi anda soğudu sonra yağmur yağmur sabaha yağdı ve halen soğuk dün kısa kolluyla geziyodum bugun uzun kollumu giydim :) hayırlısı olsun kı$ sol kulvardan ani bir giri$ yaptı :D

s.a ahali. saat 18.30 arabası ile kastamonudan memlekete yolculuğa başlıyorum kısmetse. ewde net olmayabilir. eğer yoksa şimdiden sağlıcakla kalın görüşmek üzere anlş-*s

rocky link=topic=7169.msg657953#msg657953 date=1354630210' Alıntı:
s.a ahali. saat 18.30 arabası ile kastamonudan memlekete yolculuğa başlıyorum kısmetse. ewde net olmayabilir. eğer yoksa şimdiden sağlıcakla kalın görüşmek üzere anlş-*s
hayırlı kazasız belasız yolculuklar fatih ..

A.s Hayırlı Yolculuklar Abi :)

Kış geldi lan uğrama kastamonuya kaç :D donarsın orda

don-*s ahali cumartesi bende bi cold start yapak bakalım çalışacakmı donuyom laa çankırı ayazıda ankaranınkinden bi farkı yok :D don-*sey