Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hayırlı yolculuk Fatih, Eskişehir-Bozüyük arası kar nedeniyle yolda falan kalırsanız ara beni, gelirim kralla seni almaya.
İsteseydin bide kar yollardık sana Barış.anayurtlu link=topic=7169.msg657929#msg657929 date=1354627510' Alıntı:S.a ahali la bu ne soğuk b.kum dondu desem yeridir don-*s karşı dağda biraz kar var kuru ayazı bize geliyo don-*s don-*s Bide bahçede taş getirdik çamur olmasın diye serdik bi ara elimde kürekle bahçede donup kalacaktım böyle soğuk mu olur kız-*sw
Kış geldi sonunda, ne kaldı şurda Kasım 27, 3 elli yaz belli demişler. Kasım 150 oldumu yaz gelecek.Ali SARAÇ link=topic=7169.msg657932#msg657932 date=1354627814' Alıntı:nail abi babamla konu$tum dağlara boz dağlara kar yağmı$ .. demekki sizin orayada yağmı$ hayırlısıyla kı$ geldi .. $u an izmirdeyim dün gece saat 1 e kadar hava ılıktı .. bi rüzgar esti bi anda soğudu sonra yağmur yağmur sabaha yağdı ve halen soğuk dün kısa kolluyla geziyodum bugun uzun kollumu giydimhayırlısı olsun kı$ sol kulvardan ani bir giri$ yaptı
![]()
Hayırlı yolculuk Fatih, Eskişehir-Bozüyük arası kar nedeniyle yolda falan kalırsanız ara beni, gelirim kralla seni almaya.