En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

erzurum gene buzlara büründe kar fazla değil ama bir soğuk varki pehhhh...

s.a ahali. birazcık insaf yaaw 1 gün girmedik diye çeneniz düşmüş harbiden :D başka zaman olsa muhabbet etmeye adam ararım maşallah siz... :D
Ağır Abi link=topic=7169.msg659384#msg659384 date=1354808995' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar birisi bana şu resmin kenarlarındakileri kaldırabilirmi orjinal gibi olsa :)

kaldırırım abi. decupe mi yapmak istiyorsun :S

serdar437065 link=topic=7169.msg659179#msg659179 date=1354788069' Alıntı:
öğlen oldu ömerim :)
Hacı PC ' nin Başına O Zaman Oturduğum İçin Sabah Yazmışım :D

massey ferguson 277 gold link=topic=7169.msg659334#msg659334 date=1354806701' Alıntı:
la nidiyonuz akşam akşam kar yagan yer varmıyki çankırı ankaradan başka iç anadoluda
Konya Altınekin ' de Bugün Hava Gayet İyiydi :D

S.A Ahali hayırlı Akşamlar...

Bugün 70-66s İle Tarlaya Gittim, Taşlarla Cebelleştik :) En Sonunda Balyoz Kırıldı Bıraktım Geldim :D
Yollar ' da Su Vardı 66 İle OFF-ROAD Yaptık :D

Paylaşımı Gece Yaparım ;)

S.a ahali ee dün nerde kalmıştık devam ediyomuyuz zuha-*-s zuha-*-s Bu arada la nasıl bi grip arakdaş ilaçta fayda etmiyo biri Tekirdağ göndersin alköl mikrobu kırar derdik yurttayken iç-*-* zuha-*-s

S.a trakkulüp ahali, yorucu bir gündü, köyün zati yakacak ihtiyacı için resmen savaştayım. Yine; Küt. merkez işletme, Orm. Bölge Md.lüğü ve Tavşanlı işl. md.lüğü arasında mekik dokudum, elden evrak takibi yaptım işim yinede haftaya kaldı.:) Daha doğrusu buluşma işi şimdilik oduna bağlı kaldı.:(

nailyetek link=topic=7169.msg659507#msg659507 date=1354814374' Alıntı:
S.a trakkulüp ahali, yorucu bir gündü, köyün zati yakacak ihtiyacı için resmen savaştayım. Yine; Küt. merkez işletme, Orm. Bölge Md.lüğü ve Tavşanlı işl. md.lüğü arasında mekik dokudum, elden evrak takibi yaptım işim yinede haftaya kaldı.:) Daha doğrusu buluşma işi şimdilik oduna bağlı kaldı.:(
A.s abi ufaktan kendine yer hazırlıyo gibi bi halin var buluşma oduna kaldı falan :S Gelirsin abi gelirsin buluşmaya anlş-*s

anayurtlu link=topic=7169.msg659515#msg659515 date=1354814951' Alıntı:
A.s abi ufaktan kendine yer hazırlıyo gibi bi halin var buluşma oduna kaldı falan :S Gelirsin abi gelirsin buluşmaya anlş-*s
Yaw nasıl anlatsam bilemem, şimdi önümüzdeki hafta içinde para yatırma işi hallolursa, yani ihale usulü anca alabiliyoruz, muhtemelen c.tesi pazara verelim diyeceklerdir. Onu pazar başlasın dersem buluşma işi olur. Hayır olmaz derlerse; o zaman sakattayız, birde hava durumu etkeni var, kış olursa benden başkası oduna gidemez, kiminde kabin yok, kiminde cesaret.:)P.tesi -Salı para yatırma işi hallolursa 3 gün oduna gideriz, 4. gün mükafat Ankara olur. Önümüzdeki hafta kimse uğramassa işimiz garanti, bayan şefe bile bahsettim trakkulüpten hayran kaldı.:)

Selamünaleyküm ağalar...
Sitenin yazıları bende mi değişti yoksa herkeste aynı değişiklik var mı ? Yazıla kalın font şeklinde görüyorum. :S

Ahmed Gülsu link=topic=7169.msg659520#msg659520 date=1354815519' Alıntı:
Selamünaleyküm ağalar...
Sitenin yazıları bende mi değişti yoksa herkeste aynı değişiklik var mı ? Yazıla kalın font şeklinde görüyorum. :S
Aleykum Selam Abi Yazılarda Değişiklik Var :)

A.selam Ahmet Hoca, yaş ilerledi, gözlük almayalım halledin şu işi dedik.:) Kırmadı bizi site yönetimi.

nailyetek link=topic=7169.msg659517#msg659517 date=1354815334' Alıntı:
Yaw nasıl anlatsam bilemem, şimdi önümüzdeki hafta içinde para yatırma işi hallolursa, yani ihale usulü anca alabiliyoruz, muhtemelen c.tesi pazara verelim diyeceklerdir. Onu pazar başlasın dersem buluşma işi olur. Hayır olmaz derlerse; o zaman sakattayız, birde hava durumu etkeni var, kış olursa benden başkası oduna gidemez, kiminde kabin yok, kiminde cesaret.:)P.tesi -Salı para yatırma işi hallolursa 3 gün oduna gideriz, 4. gün mükafat Ankara olur. Önümüzdeki hafta kimse uğramassa işimiz garanti, bayan şefe bile bahsettim trakkulüpten hayran kaldı.:)
pazartesi parayı alsınlar sonra 3 gün oduna gidin abi cumartesi günüde bayan şefide alıp buluşmaya gelin :D güzel plan demi ;D

anayurtlu link=topic=7169.msg659529#msg659529 date=1354816060' Alıntı:
pazartesi parayı alsınlar sonra 3 gün oduna gidin abi cumartesi günüde bayan şefide alıp buluşmaya gelin :D güzel plan demi ;D
Keşke öyle olsa, şef gelemez laa, çok işi var, şahidim.:)

agrolux75 link=topic=7169.msg659522#msg659522 date=1354815603' Alıntı:
Aleykum Selam Abi Yazılarda Değişiklik Var :)

Ben de diyorum benim makinede mi bir sorun var. :D

nailyetek link=topic=7169.msg659526#msg659526 date=1354815851' Alıntı:
A.selam Ahmet Hoca, yaş ilerledi, gözlük almayalım halledin şu işi dedik.:) Kırmadı bizi site yönetimi.

Estağfurullah Nail abi. Sitenin en genç üyelerinden birisin yaşın daha genç. Ama güzel bir uygulama olmuş. Nihayetinde Allah kısmet ederse hepimiz yaşlanacaz bir gün. :D

nailyetek link=topic=7169.msg659507#msg659507 date=1354814374' Alıntı:
S.a trakkulüp ahali, yorucu bir gündü, köyün zati yakacak ihtiyacı için resmen savaştayım. Yine; Küt. merkez işletme, Orm. Bölge Md.lüğü ve Tavşanlı işl. md.lüğü arasında mekik dokudum, elden evrak takibi yaptım işim yinede haftaya kaldı. :) Daha doğrusu buluşma işi şimdilik oduna bağlı kaldı. :(
Abi odun işini hallederiz sen Angaraya gitmeye çalışam inşallah