En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg659531#msg659531 date=1354816149' Alıntı:
Keşke öyle olsa, şef gelemez laa, çok işi var, şahidim.:)

Tühh ya :( hayallerimizi sümüklü bir peçete gibi sümkürüp bi kenara atıın be abi ;D

sa. cümleten iyi akşamlar özledim ya sizi :D , buluşmayıda ayarlamışsınız hayırlısı olsun gönlünüzce güzel bir buluşma geçirirsiniz işallah :) işler güçler bitmiştir artık kar durumları nasıl bizi teğet geçti fakat feci yağmur yağdı yer gök su oldu ... yazılardada bir değişiklik var sanki :S

s.a a.s arkadaşlar ne var ne yok.... denizli merkezde acayip bi soğuk var yağmur yağdı hep buralara ama dağlarda hep kar var....
buluşma ayarlanmış babama dedim bi bakalım dedi ya hadi hayırlısı....

S.a hayırlı geceler millet, nerde bizim Tümocanlar.:S Yokmu beton gibi yer süren başka Tümocan.:D

nailyetek link=topic=7169.msg659710#msg659710 date=1354829487' Alıntı:
S.a hayırlı geceler millet, nerde bizim Tümocanlar.:S Yokmu beton gibi yer süren başka Tümocan.:D
tümoları ikiye bölmüşler kurtarıcı bekliyorlar Nail abi..

Çağrı link=topic=7169.msg659779#msg659779 date=1354831623' Alıntı:
kar az dursun abi buluşmayı savalım öyle yağsın :) ne odunmuş mübarek amma uğraştırdılar yaw seni :S
sorma bilader, kendim her türlü işimi görürdüm de, dedim; komşular istifade etsin, pişman oldum valla.

nailyetek link=topic=7169.msg659782#msg659782 date=1354831685' Alıntı:
sorma bilader, kendim her türlü işimi görürdüm de, dedim; komşular istifade etsin, pişman oldum valla.
aman abi çöz şu işi planlarımızı aksatmasın komşular fazla mesai yapsın :) koca trakkulup ahalisi var çete gibiler de ormancılara :D

Slm.a. ahali nasılsınız ne var ne yok. . :)
ya gece yada yarın sabahtan tarla sulama var sıra gelecek , gönderin be yaw şu yağmuru daha hala tarla suluyorum illallah geldi :( birde yazdan patlatma çekmiştim başıma belayı aldım tam . .

Tokmakcı link=topic=7169.msg659786#msg659786 date=1354831747' Alıntı:
ya gece yada yarın sabahtan tarla sulama var sıra gelecek , gönderin be yaw şu yağmuru daha hala tarla suluyorum illallah geldi :( birde yazdan patlatma çekmiştim başıma belayı aldım tam . .
Hacı sen Güney Afrika dan falanmı yazıyon.:S

Tokmakcı link=topic=7169.msg659786#msg659786 date=1354831747' Alıntı:
Aramızda 100 km var ama orada yağmur yokmu hemşo?Burda iki gündür yıkadı ortalığı

fetullah aksu link=topic=7169.msg659792#msg659792 date=1354831855' Alıntı:
Aramızda 100 km var ama orada yağmur yokmu hemşo?Burda iki gündür yıkadı ortalığı
Merkez de muazzam yağmur var oturduğum yerde , ama ova kısmında 5 km sonrasında ki kısım da çilenti var sadece.