En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

sa ahali iyi akşamlar balya satışımız vardır bizde balyacı olduk isteyene 50-100 verilir

S.A ahali pancar sökümünden kalan fotoğraflar var siteye yüklemeye üşeniyorum baya fotoğraf çekmişim :D

s.a ahali bu gece saat 11 de kastamonu yolculuğuna başlıyorum. beni bu akşamlık yok sayın :)

rocky link=topic=7169.msg662417#msg662417 date=1355167998' Alıntı:
s.a ahali bu gece saat 11 de kastamonu yolculuğuna başlıyorum. beni bu akşamlık yok sayın :)
A.s hayırlı yolculuklar akgün eczanesine çok selam söyle özledik orayı ;D

selam aleyküm ahali hakikaten bahtsız bedeviyim , bugün de sabahtan bu yana ovaya yağmur yağıyor suladığım tarlalar iptal sanırsam :S

Iyi aksamlar millet...

Bu sene sap saman sikintisi var biliyonuz.. MIllet perisan olacak diyoduk ama bu kadarinida beklemiyoduk.. Yakin bi köyde iki kisinin samanligi yandi.. Tahminen 3000 balye kül oldu.. Es dost elimizden geldigi kadar yükledik römorklarina.. Dünde bizim köyden birinin balyesini calmislar.. Hani Allah korkusu yokda yakalanirim diyedemi korkmaz bu gavatlar...

Tokmakcı link=topic=7169.msg662444#msg662444 date=1355169592' Alıntı:
selam aleyküm ahali hakikaten bahtsız bedeviyim , bugün de sabahtan bu yana ovaya yağmur yağıyor suladığım tarlalar iptal sanırsam :S
laf dinlemeyen çocuğu ....... köyün imamı diye bi laf bilirmisin?

Tokmakcı link=topic=7169.msg662444#msg662444 date=1355169592' Alıntı:

Ali bilader artık bişey demiyorum sana zuha-*-s
Bu açıkça anlatıyo herşeyi....
306559_454730167903923_1214745229_n.jpg