En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Çağrı link=topic=7169.msg664007#msg664007 date=1355352996' Alıntı:
beraber gidek la ben de ayarlıyım açıköğretim :D
ayarla tabi la volkanla ben 2017 ye kadar tecilliyiz ;D okuyoz biz

anayurtlu link=topic=7169.msg664011#msg664011 date=1355353243' Alıntı:
la işler güçler var şu Sadi tam psikopat la ;D yok böyle bi küfür arkadaş kadını bayılttı söve söve ;D
:Ddizi on numara :) ben de şu an leyla mecnun izliyorum :)

bu gece kar yağacak gibi yağmur karla karışığa dönmeye başlamış :)

Geçen bölümde canlıydı la şu şişman olan salih hastaneye nasıl dalmıştı
' ' havar gomşular havar amedimi patadis etmişler ya la ' ' ;D

Çağrı link=topic=7169.msg664020#msg664020 date=1355353589' Alıntı:
bu gece kar yağacak gibi yağmur karla karışığa dönmeye başlamış :)

bizim bura ova la yağmur yağıyodur hala ok-*-s

anayurtlu link=topic=7169.msg664021#msg664021 date=1355353648' Alıntı:
Geçen bölümde canlıydı la şu şişman olan salih hastaneye nasıl dalmıştı
' ' havar gomşular havar amedimi patadis etmişler ya la ' ' ;D

bizim bura ova la yağmur yağıyodur hala ok-*-s
geçen bölümü kaçırdım la bi ara izleyecem internetten :)

Çağrı link=topic=7169.msg664022#msg664022 date=1355353693' Alıntı:
geçen bölümü kaçırdım la bi ara izleyecem internetten :)
kotalı net kurbanıyım la :( sınırsız yaptırsamda bişey değişmeyecek net hızı 1 mb var yok....

anayurtlu link=topic=7169.msg664024#msg664024 date=1355353859' Alıntı:
kotalı net kurbanıyım la :( sınırsız yaptırsamda bişey değişmeyecek net hızı 1 mb var yok....
evt maalesef bilader en azından rahat rahat bişeyler izleniyo neyse ben kaçtım yavaştan yarın biraz işlerim var hadi kendine iyi bak görüşürüz ;)

Çağrı link=topic=7169.msg664025#msg664025 date=1355353912' Alıntı:
evt maalesef bilader en azından rahat rahat bişeyler izleniyo neyse ben kaçtım yavaştan yarın biraz işlerim var hadi kendine iyi bak görüşürüz ;)
hadi bilader iyi geceler ;)

kanaltürkte $imdi $u yogurttaki domuz sıgır jelatini olayını tartı$ıyolardı kapatılan yahut ceza kesilen firma sahiplerinden bir tanesi para kazanamıyoruz zarar ediyoruz o yüzden böyle hile yapmak zorunda kalıyoruz dedi .. tarım bakanlıgının genel müdür yardımcısı mı ne .. el insaf 90 kuru$a aldıgınız 1 lt süt yada bilemedin 1.2 lt süt ile bi kg yogurt yapıp 2 liraya satıyorsunuz bunun neresinden zarar ediyorsunuzda birde hileye ba$vuruyorsunuz dedi .. gerçekten tokat gibi cevap oldu firma sahibide sustu eveleyip geveledi . sinirlenmemek mümkün değil .. ayrancılar yogurtcular peynircilerde zarar ediyormu$ arkada$lar ona göre .. azcık daha ucuza satın sütlerinizi ..

Ali SARAÇ link=topic=7169.msg664028#msg664028 date=1355354599' Alıntı:
kanaltürkte $imdi $u yogurttaki domuz sıgır jelatini olayını tartı$ıyolardı kapatılan yahut ceza kesilen firma sahiplerinden bir tanesi para kazanamıyoruz zarar ediyoruz o yüzden böyle hile yapmak zorunda kalıyoruz dedi .. tarım bakanlıgının genel müdür yardımcısı mı ne .. el insaf 90 kuru$a aldıgınız 1 lt süt yada bilemedin 1.2 lt süt ile bi kg yogurt yapıp 2 liraya satıyorsunuz bunun neresinden zarar ediyorsunuzda birde hileye ba$vuruyorsunuz dedi .. gerçekten tokat gibi cevap oldu firma sahibide sustu eveleyip geveledi . sinirlenmemek mümkün değil .. ayrancılar yogurtcular peynircilerde zarar ediyormu$ arkada$lar ona göre .. azcık daha ucuza satın sütlerinizi ..

Foyaları meydana çıkanca tabiki de söyleyecek başka sözleri yok. Şu koşullarda üreticiden başka zarar etme riski olan yok. Bunlar bu işten ekmek yemek için uğraşanlar değil, pasta yemeye kalkanlar.

S.a hayırlı geceler gecenin 1 inde sucuklu yumurta yapmaya kalkarsak olacağı bu kimsecikler kalmamış mekanda ekip dağılmış bay-*s

Ağır Abi link=topic=7169.msg664033#msg664033 date=1355356830' Alıntı:
S.a hayırlı geceler gecenin 1 inde sucuklu yumurta yapmaya kalkarsak olacağı bu kimsecikler kalmamış mekanda ekip dağılmış bay-*s
afiyet olsun muhtar .. denizli fuarına gelirsen izmire geçerken bende beklerim yolunun üstü :)

768 link=topic=7169.msg664032#msg664032 date=1355356479' Alıntı:
Foyaları meydana çıkanca tabiki de söyleyecek başka sözleri yok. Şu koşullarda üreticiden başka zarar etme riski olan yok. Bunlar bu işten ekmek yemek için uğraşanlar değil, pasta yemeye kalkanlar.
aynen abi .. üç kagıtcılar .. bide utanmadan tvye cıkıp aglıyolar .. malatyadan elbistan süt bilmem ne o baglandı adam duygulu duygulu aglamaklı konu$uyo .. dinlesen seninde gözlerin dolar .. o kadar magdur olmu$lar ..