En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Tokmakcı link=topic=7169.msg680781#msg680781 date=1357563837' Alıntı:
:D benim olduğum yerde bereketmi kaçıyorki lan :D düşünmeye başladım açıkcası :S ;D burdur mu , barınamazsın bilader bizim mekanda :D ;D
niye ki la :D

S.a hayırlı akşamlar, kar nihayet bizede ulaştı, kralı baya zorlasa da kral üstesinden geldi. 1 kare resim bile çekemedim, kemali 5 TL olan şarj cihazının bizim evde kıtlığı var.:) Bu arada babam kralı rahat bir 10 sene daha satmaz, adeta şow yaptım gübre dolu remorkla ve kabak lastikle.:D

Burayı ateşlemenin zamanı geldi gibi ;D Bu arada hava buz gibi yorganın altından çıkamıyorum don-*s don-*s

nailyetek link=topic=7169.msg680990#msg680990 date=1357578087' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar, kar nihayet bizede ulaştı, kralı baya zorlasa da kral üstesinden geldi. 1 kare resim bile çekemedim, kemali 5 TL olan şarj cihazının bizim evde kıtlığı var.:) Bu arada babam kralı rahat bir 10 sene daha satmaz, adeta şow yaptım gübre dolu remorkla ve kabak lastikle.:D
A.s Nail Abi Havada Drift Kokusu Var Gibi :D

s.a millet kütahya merkezde karyağışı yoğun ani fren yapanlar geldikleri istikamete geri dönüyo şu izzacılar motorla kayarak düşüyo bizim burası böyle sizlerde ne var :D

serdar437065 link=topic=7169.msg681200#msg681200 date=1357593021' Alıntı:
s.a millet kütahya merkezde karyağışı yoğun ani fren yapanlar geldikleri istikamete geri dönüyo şu izzacılar motorla kayarak düşüyo bizim burası böyle sizlerde ne var :D
A.s Aslanapda Tek Tük Atıyo Yerler Buz Oldu Çok Soğuk don-*s don-*s

serdar437065 link=topic=7169.msg681200#msg681200 date=1357593021' Alıntı:
as burda birazcık kar yağdı ve durdu. kuru ayaz kaldığı yerden devam ediyor. düşen pizzacıların pizzalarını al boşa gitmesin yiriz burda :D

S.a kar bize de uğradı akşam üstü ne kar yağdı arkadaş 1 saat için ortalık felç oldu ben de trafikteydim allahtan bir sıkıntı olmadı ancak birkaç tane üzerime kayarak gelen arabadan burun farkıyla kurtuldum :D bu arada lastik almak isteyenlere lassa snoways şiddetle tavsiye edilir :)

GÜRKAN link=topic=7169.msg681212#msg681212 date=1357593643' Alıntı:
sözde balkanlar gelecek kar, edirneden giriş yapacak , bekliyoz ne gelen var ne giden :D
burda da yarım saat bilemedin bir saat kadar bir yağdı,öyle devam etseydi şimdiye 40-50 cm olmuştu :) şimdi az az atıyor gönülsüz :)

Çağrı link=topic=7169.msg681215#msg681215 date=1357593756' Alıntı:
burda da yarım saat bilemedin bir saat kadar bir yağdı,öyle devam etseydi şimdiye 40-50 cm olmuştu :) şimdi az az atıyor gönülsüz :)
Aynı Burayı Tarif Ettin Abi

Çağrı link=topic=7169.msg681209#msg681209 date=1357593494' Alıntı:
S.a kar bize de uğradı akşam üstü ne kar yağdı arkadaş 1 saat için ortalık felç oldu ben de trafikteydim allahtan bir sıkıntı olmadı ancak birkaç tane üzerime kayarak gelen arabadan burun farkıyla kurtuldum :D bu arada lastik almak isteyenlere lassa snoways şiddetle tavsiye edilir :)
as bilader iyi kurtarmışsın valla ;) Bu arada lastik olarak bridgestone blizzak tercihimdir :D