En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

rocky link=topic=7169.msg682919#msg682919 date=1357773919' Alıntı:
:D nereden nerelere gidiyor. ateri hatta tetrisle başladık şuan pc ler artık masada değil dizde, hatta cepte cebinde, kasette neymiş cd yi tak dinle. radyo lar olurdu ufak kablolu kulaklıkla dinlerdim şimdi bluetooth kulaaklık tak aç telden dinle. nereye kadar gidicez bakalım :D büyüklerimiz daha da farklı zaten :)araba olur motor olur. keşfetmeyi yani kendi gitmediğim bilmediğim yerlere gitmeyi çok severim. yazları atlar motorsiklete turlara çıkardık arada :)
ben uzun yolu seviyorum özel olarak fazla bilmediğim yerlere gitmeyi sevmem gece olacak bildiğim yere gidecem bir de müzik :) babam bir istanbula gitmişti 2 pilli çalışan kaleme benzeyen radyolar vardı hani,onların kalitelisinden almıştı daha önce de vardı ama hemen bozulduydu.Bir sevinmiştim hala aklımda senelerce kullandım :)

Çağrı link=topic=7169.msg682920#msg682920 date=1357774091' Alıntı:
ben uzun yolu seviyorum özel olarak fazla bilmediğim yerlere gitmeyi sevmem gece olacak bildiğim yere gidecem bir de müzik :) babam bir istanbula gitmişti 2 pilli çalışan kaleme benzeyen radyolar vardı hani,onların kalitelisinden almıştı daha önce de vardı ama hemen bozulduydu.Bir sevinmiştim hala aklımda senelerce kullandım :)
:D bazen küçük şeyler çok büyük bir değer verir derlerdi. :) ooofff offff :(

İyiki köyde büfe fln yok siz adama niyeti bozdurursunuz gerçi yılbaşından kalma bi 50 lik olacaktı yakınlarda ama neyse

son 1 haftam kaldı. haftaya perşembe saat 18.30 dedimi zorlu bursa yolculuğu başlayacak ömrümüz varsa. :) Anamın yemeklerini özledim :( makarna ağacı çıkçak içimde :(

rocky link=topic=7169.msg682939#msg682939 date=1357776036' Alıntı:
son 1 haftam kaldı. haftaya perşembe saat 18.30 dedimi zorlu bursa yolculuğu başlayacak ömrümüz varsa. :) Anamın yemeklerini özledim :( makarna ağacı çıkçak içimde :(
bişey kalmamış bilader inş. hayırlısyla geçer 1 hafta da

rocky link=topic=7169.msg682939#msg682939 date=1357776036' Alıntı:
hayırlısıyla geçer be ;) la siz makarnadan başka bişey bilmezmisiniz valla ben dayanamam her yemeği yaparım la hep makarna çekilir mi