En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Durum vahim. :( sizin halinizi hiç iyi görmüyorum açıkçası :) herkez sevdiğinden dertli ben ise sevmediklerimden.

rocky link=topic=7169.msg684943#msg684943 date=1358035777' Alıntı:
Durum vahim. :( sizin halinizi hiç iyi görmüyorum açıkçası :) herkez sevdiğinden dertli ben ise sevmediklerimden.

Halimiz iyi la nolsun gece gece niyeti bozdukta neyse... Haa bu arada dertleri değişelim bi bak bakalım hangisi daha zor ;)

Ulan bu adamda illa iç diyoda içmeyecem bıraktım son içtiğimden beri içmiyorum ;)
Adnan Senses - Neden Saclarin Beyazlanmis Arkadas [Süper Damar]

anayurtlu link=topic=7169.msg684945#msg684945 date=1358036068' Alıntı:
Halimiz iyi la nolsun gece gece niyeti bozdukta neyse... Haa bu arada dertleri değişelim bi bak bakalım hangisi daha zor ;)

Ulan bu adamda illa iç diyoda içmeyecem bıraktım son içtiğimden beri içmiyorum ;)
Adnan Senses - Neden Saclarin Beyazlanmis Arkadas [Süper Damar]
:) dertler değişseydi gider marketten mutluluk alırdım :) şaka biyana çok sıkıntılı bir durum. takma kafana boşver sen gel bursaya ben bulcam sana bitane :)