En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hayırlı geceler gençlik, şu benim pc ye bi çözüm üretin beyaa, bıktım beya.:( Pover suply yeniledim, olmadı ekran kartını yeni aldım 2 gb, ses kartı geçen sene yenilendi, kapanmadan kurtulamadım, hep mavi ekran hep mavi ekran.:(

Ömer daha iyi bilir abi. Pc mühendisliği okuyor sanırsam zaten :S Sana dedik be abi değiştir şunu diye. :) Hem ilhan biladerede yarasın köy odasında takılırlar kamille :D

nailyetek link=topic=7169.msg717675#msg717675 date=1363129593' Alıntı:
Hayırlı geceler gençlik, şu benim pc ye bi çözüm üretin beyaa, bıktım beya.:( Pover suply yeniledim, olmadı ekran kartını yeni aldım 2 gb, ses kartı geçen sene yenilendi, kapanmadan kurtulamadım, hep mavi ekran hep mavi ekran.:(
İlk Olarak Sorun Harddiskinde Olabilir Muhtar, Bad Sector Vardır... Low Level Format Atıp İşletim Sistemini Yeniden Kurup Bakmak Lazım... Sorun Yine Devam Ederse Ve Bu Harddiskle Devam Dersen Harddiski Yeniden Boyutlandırıp Fiziksel Bad Sector Olmayan Yere İşletim Sistemini Kurarız...

Eger Harddisk Sağlamsa Sorunu Bulmak İçin Öncelikle RAM ' e Sonra Kuzey Köprüsüne Bakarız... ;)

Bu Arada Belli Bi Süre Çalıştıktan Sonra Mı Mavi Ekran Hatası Veriyor?

rocky link=topic=7169.msg717680#msg717680 date=1363130765' Alıntı:
Ömer daha iyi bilir abi. Pc mühendisliği okuyor sanırsam zaten :S Sana dedik be abi değiştir şunu diye. :) Hem ilhan biladerede yarasın köy odasında takılırlar kamille :D
:) Kamil laptopu alalı dışarı çıkmaz oldu, köy odasında wi-fi de var:D
omerfarukkoc link=topic=7169.msg717682#msg717682 date=1363131469' Alıntı:
İlk Olarak Sorun Harddiskinde Olabilir Muhtar, Bad Sector Vardır... Low Level Format Atıp İşletim Sistemini Yeniden Kurup Bakmak Lazım... Sorun Yine Devam Ederse Ve Bu Harddiskle Devam Dersen Harddiski Yeniden Boyutlandırıp Fiziksel Bad Sector Olmayan Yere İşletim Sistemini Kurarız...

Eger Harddisk Sağlamsa Sorunu Bulmak İçin Öncelikle RAM ' e Sonra Kuzey Köprüsüne Bakarız... ;)
Ne zaman nerde yaparız bunları Ömer im, olmazsa vereyim kargoya bi el at şuna:S

nailyetek link=topic=7169.msg717683#msg717683 date=1363131682' Alıntı:
:) Kamil laptopu alalı dışarı çıkmaz oldu, köy odasında wi-fi de var:DNe zaman nerde yaparız bunları Ömer im, olmazsa vereyim kargoya bi el at şuna:S
Abi Öncelikle Yarın Ben Sana Program Linki Göndereyim Harddiskte Bi Sorun Var Mı Onu Öğrenelim ;) Daha Sonrasında Sonuca Göre Bi Daha Bakarız ;)

Konyaya Gelirken Getir Bi El Atarız Muhtar :)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg717685#msg717685 date=1363132028' Alıntı:
Nail Abi Bu Arada Belli Bi Süre Çalıştıktan Sonra Mı Mavi Ekran Hatası Veriyor?
Genelde video açtığım zaman hata veriyor, birde oyunlarda ekran çözünürlüğünü yükselttince mavi ekran ve bir çok yazı çıkıyor ve pc sonra yeniden başlıyor, bazen başlatamıyoruz .:)

nailyetek link=topic=7169.msg717686#msg717686 date=1363132435' Alıntı:
Genelde video açtığım zaman hata veriyor, birde oyunlarda ekran çözünürlüğünü yükselttince mavi ekran ve bir çok yazı çıkıyor ve pc sonra yeniden başlıyor, bazen başlatamıyoruz .:)
Muhtar O Zaman Ya Ekran Kartın Aşırı Isınıyor Ya Da Kuzey Köprün...
Ekran Kartını Yenilemişsin Sorun Büyük Ihtimalle Kuzey Köprüsünde, Kasanın Hava Sirkülasyonu Ve Soğutması Yeterli Degil... Baktırmak Lazım Fanlara, Gerekiyorsa Kasaya + Bi Fan Daha Takmalı, Yine Düzelmezse Kuzey Köprüsünün Üzerinede Takılmalı...

Bu Arada Anakartın Marka Ve Modelini Yazabilirsen Biraz Araştırayım ?

omerfarukkoc link=topic=7169.msg717687#msg717687 date=1363132900' Alıntı:
Muhtar O Zaman Ya Ekran Kartın Aşırı Isınıyor Ya Da Kuzey Köprün...
Ekran Kartını Yenilemişsin Sorun Büyük Ihtimalle Kuzey Köprüsünde, Kasanın Hava Sirkülasyonu Ve Soğutması Yeterli Degil... Baktırmak Lazım Fanlara, Gerekiyorsa Kasaya + Bi Fan Daha Takmalı, Yine Düzelmezse Kuzey Köprüsünün Üzerinede Takılmalı...

Bu Arada Anakartın Marka Ve Modelini Yazabilirsen Biraz Araştırayım Abi?
Yarın bilgilerini sana pm olarak yazıyım Ömer, çözecez bu işi inşallah. Yoksa İlhan çıldıracak .:D

nailyetek link=topic=7169.msg717689#msg717689 date=1363133041' Alıntı:
Yarın bilgilerini sana pm olarak yazıyım Ömer, çözecez bu işi inşallah. Yoksa İlhan çıldıracak .:D
:D
Tamamdır Muhtar, İlhan Beyi Daha Fazla Kızdırmadan Çözelim ;)
Bende Sana Bi Pm Attım, Haberleşiriz Pm ' den ;)

s.a hayırlı günler trakkulup. Okula gidip dersin iptal olup bugün okulun olmaması= Paha biçilemez :D

KamilAydın link=topic=7169.msg717738#msg717738 date=1363169952' Alıntı:
S.a Ahali
Nail Abi Ilhan Benim Pc de Vakit Gecirsin:D Ben Okuldan Vakit Bulamiyorum :(
A.S Kamil İlhanında okul var la biz zar zor geçiriyoz valla