En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

fetullah aksu link=topic=7169.msg722346#msg722346 date=1363903401' Alıntı:
Valla td bana vurmuş vuracağını.Daha moderatör ne yapabilirki. :)
konuyu inceledim td bayaı canınızı sıkmış anlaşılan canım abim senin kanında steyr var senin ne işin olur nh ile al ona yakınlığı ile bilinen erkuntu sorun çıkarsada hiç yoktan stery kokuyor der katlanırsın :)

delihan link=topic=7169.msg722349#msg722349 date=1363903616' Alıntı:
konuyu inceledim td bayaı canınızı sıkmış anlaşılan canım abim senin kanında steyr var senin ne işin olur nh ile al ona yakınlığı ile bilinen erkuntu sorun çıkarsada hiç yoktan stery kokuyor der katlanırsın :)
zaten aklımdan kudret geçiyor hem donanımı hemde şanzumanı.Steyr in tadını erkuntta bulurmuyum bilinmez ama motoru hoşuma gitmiyor be yaw.Bi iveco olaydı şööle :)

fetullah aksu link=topic=7169.msg722353#msg722353 date=1363903863' Alıntı:
zaten aklımdan kudret geçiyor hem donanımı hemde şanzumanı.Steyr in tadını erkuntta bulurmuyum bilinmez ama motoru hoşuma gitmiyor be yaw.Bi iveco olaydı şööle :)
her güzelde vardır bir kusur misali katlan onun kusurunada steyrin tadı bilenine bir başka ama bilmeyene de eziyet :) steyr kullanıcısına hayat bilmeyene dilinden anlamayana ise bayat :)

delihan link=topic=7169.msg722357#msg722357 date=1363904001' Alıntı:
her güzelde vardır bir kusur misali katlan onun kusurunada steyrin tadı bilenine bir başka ama bilmeyene de eziyet :) steyr kullanıcısına hayat bilmeyene dilinden anlamayana ise bayat :)
iyice gaza geldim şimdi. :) En kısa zamanda bir erkunt bayine uğramalı...

fetullah aksu link=topic=7169.msg722359#msg722359 date=1363904135' Alıntı:
iyice gaza geldim şimdi. :) En kısa zamanda bir erkunt bayine uğramalı...
durduğun hata bence :) ama hakkatende erkunt sağlam adımlarla ilerliyor

a.s.s.a.... hayırlı cumlar ne var ne yok??? denizlide yağmur yağıyor sınava 1 gün 15 saat kaldı....

S.a hayırlı cumalar. Derse geç kalmanın ceremesini boş sınıfta oturarak çekıyorum. :)
Huzur evi ziyaretımiz var yaşlılarımızi unutmayalım. anlş-*s