En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a arkadaslar eskişehirde gün boyu aralıklarla süren yagmur mevcutdu ve hala yagmaya devam ediyor :)

tavaslı_okan link=topic=7169.msg730167#msg730167 date=1365527876' Alıntı:
hafta sonu benimde işlerim vardı ama erteledim artık yapacak bişey yok... nohut ekimi bir hafta daha sarktı... :( :(
Nohut Sorun Değil Aramız Traktör İle 6 Saat Şimdi Çıkcam Sabaha Kalmaz Ordayım Hafta Sonuna Kadar Yetiştiririz :D

KamilAydın link=topic=7169.msg730169#msg730169 date=1365527946' Alıntı:
Nohut Sorun Değil Aramız Traktör İle 6 Saat Şimdi Çıkcam Sabaha Kalmaz Ordayım Hafta Sonuna Kadar Yetiştiririz :D
kamil +1 saatte köy var yani yarın ekebiliriz ama tav baya ağır bugün yağmur yağmış.... :D :D :D düşüncen için sağol kamil....

S.a ahali Galatasaray ' la sevindik tur gelmese de reali yenmek yeter :)

Çağrı link=topic=7169.msg730321#msg730321 date=1365541860' Alıntı:
S.a ahali Galatasaray ' la sevindik tur gelmese de reali yenmek yeter :)
a.selam bilader. Facedeki Fenerlilere armağan oldu bu galibiyet, maçı izlemedim ya laa.:) Kalbim dayanmaz diye.

nailyetek link=topic=7169.msg730324#msg730324 date=1365541957' Alıntı:
a.selam bilader. Facedeki Fenerlilere armağan oldu bu galibiyet, maçı izlemedim ya laa.:) Kalbim dayanmaz diye.
aynen abi :) ben de ilk yarı moralsiz izledim 6.dkda golü yiyince de ikinci yarı güzel geçti :)

ilki yine real e biz yaşattık şampiyonlar liginde 3 e karşı skorla yenen ilk takımız , Gerçekleri tarih yazar tarihi de galatasaray ;)

S.a. benden herkese :)

Tokmakcı link=topic=7169.msg730330#msg730330 date=1365542602' Alıntı:
ilki yine real e biz yaşattık şampiyonlar liginde 3 e karşı skorla yenen ilk takımız , Gerçekleri tarih yazar tarihi de galatasaray ;)

S.a. benden herkese :)
a.s aynen biladerim :)

Ben maçı seyeredemedim Galatasarayımız yenmiş anlaşılan.elenmiş ama olsun.Tebrik etmek gerekir aslanları. alk-*s