En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

iyi akşamlar abi evet abi kimse gözükmüyor arada nail abi uğruyodu ama oda uğramamış....

memory43 link=topic=7169.msg736108#msg736108 date=1366827791' Alıntı:
A.s abi hoşgeldin ne zamandır görüşemiyorduk sen nasılsın abi işler ne alemde
iyidir hamdolsun ..korunga ekimleri yarıda kaldı bekliyoz yağışta durdu ama gene iki gün toprağın kurumasını bekleyecez..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg736113#msg736113 date=1366828084' Alıntı:
iyidir hamdolsun ..korunga ekimleri yarıda kaldı bekliyoz yağışta durdu ama gene iki gün toprağın kurumasını bekleyecez..
İyi maşallah başlandıysa biter abi

Bu gunun hasılatı bulursam bende cama yapıstırıcam bu arac vergi ile çalısmaktadır diye uyrra*-*-

Allah kolaylık versin bende salmayacaktimda içeride de beslemek mantıklı deil damızlık benim dana 12 14 aylık filan son baharda satacam ilk gün ilk fireyi verdim yav köydeki tosunlar eke hepsi bizim dananın belini kırdılar kestim bende

azmi link=topic=7169.msg736163#msg736163 date=1366831897' Alıntı:
Allah kolaylık versin bende salmayacaktimda içeride de beslemek mantıklı deil damızlık benim dana 12 14 aylık filan son baharda satacam ilk gün ilk fireyi verdim yav köydeki tosunlar eke hepsi bizim dananın belini kırdılar kestim bende
3-12 ay arası olanlar var, onlara hem çobanlık yapacak yok, hemde meraya alıştırmak lazım. Biraz ot yetişse baya bir rahatlıyacaz. Dana için üzgünüm, yalnız yapacak bişey yok, olan yerde oluyor.

Ole tabi ama 3 12 aylıklar içeride bak yine dışarıdan iidir ben onları çıkarmıyorum hiç meraya seneye onlar