En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hayırlı Geceler Ahali, Uzun Süren Yagmur Molasından Sonra Nihayet Bugün Pancar Yerini Hazırlayabildik, Yarın da Ekimi Var Nasipse :)
Kulağımda TL-A ' nın Hİ-LO Şanzımanın Sesi İle Uyumaya Çalışıyorum :D

omerfarukkoc link=topic=7169.msg736207#msg736207 date=1366839007' Alıntı:
Hayırlı Geceler Ahali, Uzun Süren Yagmur Molasından Sonra Nihayet Bugün Pancar Yerini Hazırlayabildik, Yarın da Ekimi Var Nasipse :)
Kulağımda TL-A ' nın Hİ-LO Şanzımanın Sesi İle Uyumaya Çalışıyorum :D
ömer abi sizin üniversitede su ile çalışan araba yapmışlar bi el atta bide traktör yapsınlar

nail abi iyi akşamlar faceye attığın fotoları gördüm sana orjinal kabinli bir mf acil şart hayvanların gelişimini biraz arttıralım bali :D :D :D

tavaslı_okan link=topic=7169.msg736403#msg736403 date=1366915214' Alıntı:
nail abi iyi akşamlar faceye attığın fotoları gördüm sana orjinal kabinli bir mf acil şart hayvanların gelişimini biraz arttıralım bali :D :D :D
İyi akşamlar, hayvanların bir kısmı onlar dışarı salmadıklarımız . Buzağılar ve otlamaya gidenleri paylaşmadım 35 tane daha var.:)

tavaslı_okan link=topic=7169.msg736427#msg736427 date=1366916080' Alıntı:
alacaz abi ama basamakları biraz çıkmamız gerekiyo.... seneye nasip olursa... :D :D :D
İnşallah ta, Medion bir fenomen oldu, vazgeçmek zor olur.

ona kardeş gelecek zaten nail abi... filo büyüyecek....:D :D :D :D zaten bu sene mediona çok güzel bakım yapıldı satılmaz artık....

tavaslı_okan link=topic=7169.msg736433#msg736433 date=1366916310' Alıntı:
ona kardeş gelecek zaten nail abi... filo büyüyecek....:D :D :D :D zaten bu sene mediona çok güzel bakım yapıldı satılmaz artık....
Hadi inşallah. Ben çıkıyorum, buralar sana emanet Okan.:D Tavukcu Fatih kümes yapmasın, biz sürüp ekelim.;D

tümosan 8095 link=topic=7169.msg736477#msg736477 date=1366921812' Alıntı:
as. ve s.a nasılsın fatih.okul nsl gidiyo.
a.s abi okul iyi güzel ben iyiyim çok şükür

:) seni sormalı abi sen neler yapıyon bu arada çizimide salladım gitti :D

rocky link=topic=7169.msg736486#msg736486 date=1366922904' Alıntı:
a.s abi okul iyi güzel ben iyiyim çok şükür

:) seni sormalı abi sen neler yapıyon bu arada çizimide salladım gitti :D
allah iylik versin abim.şükür bende iyiyim.
çizimde mükemmel olmuş ha.ne haşin bakıyo kartal öyle.

tümosan 8095 link=topic=7169.msg736491#msg736491 date=1366924316' Alıntı:
allah iylik versin abim.şükür bende iyiyim.
çizimde mükemmel olmuş ha.ne haşin bakıyo kartal öyle.
Amin. Sağolasın abi oturtana kadar bi zorluk çektiriyo ama sonrası çok zevkli oluyor. Evden ayrılmadan önce kocaman bi fendt çizmeyi planlıyorum :D ev sahibinin ahını alırmıyım acaba duvarları karalıyom diye :S

rocky link=topic=7169.msg736495#msg736495 date=1366924584' Alıntı:
Amin. Sağolasın abi oturtana kadar bi zorluk çektiriyo ama sonrası çok zevkli oluyor. Evden ayrılmadan önce kocaman bi fendt çizmeyi planlıyorum :D ev sahibinin ahını alırmıyım acaba duvarları karalıyom diye :S
bi alem adamsın valla abim.
sen duvarları yaz bide ahını alırmıyım ev sahibin diye sor.olmaz abim yakışık almaz öyle şey.

tümosan 8095 link=topic=7169.msg736502#msg736502 date=1366925014' Alıntı:
bi alem adamsın valla abim.
sen duvarları yaz bide ahını alırmıyım ev sahibin diye sor.olmaz abim yakışık almaz öyle şey.
Bişey demeyeceğini umud ediyoru geçen seneki öğrenciler evin içine ediyolardı bu sene beraber topladık ev sahibi ile onlara bişey demiyodu bide kendi dediydi sene başında ama şaka mıydı değil mi bilmem. :D Olmadı bi silgiye bakar be abi. :) Öğrenci adamız biz :)