En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ertac sahın link=topic=7169.msg738812#msg738812 date=1367523022' Alıntı:
burada sınır a paralel var ıp gıbı de var da vıdeoda bellı olmuyo fazla
Youtubede Bekliyorum Video Gelsin İlk Ben İzleyicem şety*-* şety*-* :D :D

tt6054c link=topic=7169.msg738858#msg738858 date=1367528877' Alıntı:
Benfica 3-1 Fenerbahçe MS

sağlık olsun. Teşekkürler Fenerbahçe....

kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*s adamlar 35 dk oyunu kaynattılar yok sakatlık yok foul yok tac yok kendını yere atmalar o ...... aa..... tımın arthuru yok mu nasıl vakıt gecıttrıyor cok sınır oldum televızyona dalacaktım kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw

tumosannn link=topic=7169.msg738859#msg738859 date=1367529029' Alıntı:
kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*s adamlar 35 dk oyunu kaynattılar yok sakatlık yok foul yok tac yok kendını yere atmalar o ...... aa..... tımın arthuru yok mu nasıl vakıt gecıttrıyor cok sınır oldum televızyona dalacaktım kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw
abi hiç sorma i*ne hakem ilk baş penaltı verdi sonra bütün foulleri onlara verdi küçük bişeyde yere düşüp foul alıyolar yarım saat bekliyolar kız-*sw kız-*sw kız-*sw gökhan gönülede ne biçim vurdu cardozo şerefsizi nasıl kaldırmış ayağını oraya kız-*sw kız-*sw kız-*sw

S.a hayırlı sabahlar beyler ne zamandır internet sıkıntısı vardı onu halletdim vodafone modem aldım sizler ne alemde işler yoğundur herkesin herhalde giren cıkan yok herkese hayırlı cumalar

s.a hayırlı cumalar dostlar. Öğlene kadar evde ydim, Cuma sonrası nadas ve sonrası Alpler diskharrow ile kralın çilesi çekimleri var.

cCümleten s.a hayırlı cumalar Allah kabul etsin. Memlekete gitmek için son 2 saat. :) Sağlıcakla kalın. Bomba paylaşımlarla gelebilirim :D RTC - TMC atlayın gelin la çekim var yılın ilk slaı yapılacak yerler biraz eğimli aksiyon bol olacak :D

rocky link=topic=7169.msg738945#msg738945 date=1367579155' Alıntı:
cCümleten s.a hayırlı cumalar Allah kabul etsin. Memlekete gitmek için son 2 saat. :) Sağlıcakla kalın. Bomba paylaşımlarla gelebilirim :D RTC - TMC atlayın gelin la çekim var yılın ilk slaı yapılacak yerler biraz eğimli aksiyon bol olacak :D
RTC &TmC ekonomısı battı bu aralar :D

s.a. hayırlı akşamlar, nadastan geldim.:) Kral isyanlarda, ünlü de batmaz oldu :S Tek batan ben olacak gibiyim, ham lastik lazım, hemde mazot.:S

nailyetek link=topic=7169.msg739057#msg739057 date=1367599115' Alıntı:
s.a. hayırlı akşamlar, nadastan geldim.:) Kral isyanlarda, ünlü de batmaz oldu :S Tek batan ben olacak gibiyim, ham lastik lazım, hemde mazot.:S

zuha-*-s abi ünlü batarda lastık yok senın motorda buyuk ıhtımal ondan kaynaklanıyor

nailyetek link=topic=7169.msg739057#msg739057 date=1367599115' Alıntı:
A.s abi dün biz aldık lastik çeliklerden amca oğlunun fiata dört teker iç dış 2100 Tl işler çoksa geleyim ayın 15 kadar izindeyim mazotları hazırla nadasları bitirelim

memory43 link=topic=7169.msg739059#msg739059 date=1367599297' Alıntı:
A.s abi dün biz aldık lastik çeliklerden amca oğlunun fiata dört teker iç dış 2100 Tl işler çoksa geleyim ayın 15 kadar izindeyim mazotları hazırla nadasları bitirelim
Bende Tavşanlı da sordum, özka 1450 ye bitecek, starmax radial alırsam 2400 TL, peşin olursa starmasık &20 iskontosu var. Yarın şehre inersem Aliosman a da sorcam bakalım kaç tl diyecek. Mehmet, mazot işi kısıtlı, yoksa çağırırdım, birde senin pullukları 55 zor sallar bizim burda, lastiklerine yazık olur.:)
tumosannn link=topic=7169.msg739058#msg739058 date=1367599195' Alıntı:
zuha-*-s abi ünlü batarda lastık yok senın motorda buyuk ıhtımal ondan kaynaklanıyor
Vallahi batmıyor, yarın uç demirlerini yenileyem bakalşım nasıl olacak, toprak hasta olmuş.:S

nailyetek link=topic=7169.msg739075#msg739075 date=1367600718' Alıntı:
Bende Tavşanlı da sordum, özka 1450 ye bitecek, starmax radial alırsam 2400 TL, peşin olursa starmasık &20 iskontosu var. Yarın şehre inersem Aliosman a da sorcam bakalım kaç tl diyecek. Mehmet, mazot işi kısıtlı, yoksa çağırırdım, birde senin pullukları 55 zor sallar bizim burda, lastiklerine yazık olur.:)Vallahi batmıyor, yarın uç demirlerini yenileyem bakalşım nasıl olacak, toprak hasta olmuş.:S
bu sene izim buralarda çoğu yer oturmuş abi zor oluyor Aliosman yok işleri değişmiş çelikler lastikçide