En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

55-46 link=topic=7169.msg743764#msg743764 date=1368560592' Alıntı:
yok la traktör köyde :D takamassam akraba var ona muhtac olmaktan korkuyom gerçi yapamassamda malzemeleri katarım bi kenara pet şişeye mazot doldurup sokarım içeriye ;D ;D
elim yatkındır aslında böyle işlerede insan tırsıyo be :D
:D :D keşke denizlide olaydı yardım ederdim ama köyde imiş sorma bazı şeylerde muhtaç olmak daha iyi oluyo... :D :D :D :D neyse ben çıkıyom yarın devam ederiz muhabbette...

tavaslı_okan link=topic=7169.msg743766#msg743766 date=1368560911' Alıntı:
:D :D keşke denizlide olaydı yardım ederdim ama köyde imiş sorma bazı şeylerde muhtaç olmak daha iyi oluyo... :D :D :D :D neyse ben çıkıyom yarın devam ederiz muhabbette...
ne açıdan iyi :D neyse bakalım bu konuyu unutma sakın görüşürüz :D

selamın aleyküm herkese kolay gelsin :D bir sorum olacaktı süne ilacını biz atsakta yan tarlamızdaki atmasa bizimde tarlamıza geçebilirmi ilaçladıktan sonra ?

S.a ahali...Feci bir yağmura tutuldum patates sökümünde tarladan yeni geldim.
Yağmurun yağacı belliydi.Birden çöktü yağmur feci derece yollardan full su gitti.10-15 gün tarlalara girilmez.Tarla yolu killi toprak olduğu için td75d ' yi arkada söküm makinası baya savurdu.Çok sallı ve ağır söküm makinası.Bir kaç defa yoldan çıkacaktım neredeyse.Yoldan Çıksam direk buğdaylar maf olur :D
Tarladan çıkarken 2 işçi servisi birden battı.Birini çektim kaçtım :D Zaten o da bir daha gömülmüş. İşin kötü yanı Kamyonda gömüldü kız-*sw Hepsi gerizekalı şoför yüzünden.Belki 5 defa dedim yağmur geliyor yola çık diye, adam telefon ile konuşmaktan ve çay içmekten fırsat bulamadı. kız-*sw Dahada o Kamyon oradan nah çıkar.

Emin Ünal link=topic=7169.msg743948#msg743948 date=1368623645' Alıntı:
S.a ahali...Feci bir yağmura tutuldum patates sökümünde tarladan yeni geldim.
Yağmurun yağacı belliydi.Birden çöktü yağmur feci derece yollardan full su gitti.10-15 gün tarlalara girilmez.Tarla yolu killi toprak olduğu için td75d ' yi arkada söküm makinası baya savurdu.Çok sallı ve ağır söküm makinası.Bir kaç defa yoldan çıkacaktım neredeyse.Yoldan Çıksam direk buğdaylar maf olur :D
Tarladan çıkarken 2 işçi servisi birden battı.Birini çektim kaçtım :D Zaten o da bir daha gömülmüş. İşin kötü yanı Kamyonda gömüldü kız-*sw Hepsi gerizekalı şoför yüzünden.Belki 5 defa dedim yağmur geliyor yola çık diye, adam telefon ile konuşmaktan ve çay içmekten fırsat bulamadı. kız-*sw Dahada o Kamyon oradan nah çıkar.

video alsaydında bızde ızleseydık ;D

sa ahali eski garaj yıkımı bugün öglen itibariyle bitmiş bulunmakta :( aglıcam lan evin dindeydi şimdi ta bahçeye kadar yürü işin yoksa

massey ferguson 277 gold link=topic=7169.msg744050#msg744050 date=1368640354' Alıntı:
sa ahali eski garaj yıkımı bugün öglen itibariyle bitmiş bulunmakta :( aglıcam lan evin dindeydi şimdi ta bahçeye kadar yürü işin yoksa
A.s Spor Yapmış Olursun :D

S.a Ahali...
Aldığım son duyumlarıma göre Tdd Serisinde oynama yapıyorlarmış bilginize ;) Traktör alacak olanlar yeni TD-D serisini beklesin bence :)

yürümek güzeldir gençler.... emin istiparat sağlam mı??? :) ))) saim yapacak bişey yok mecbur sökecen...