En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

a.s nail abi. Haklısın abi bende çıkarıcam . Aksam dayımın fiği bıçmeye gidecem . Bi an önce bağlamak lazım

Ağır Abi link=topic=7169.msg748576#msg748576 date=1369815397' Alıntı:
A.slm s.a dayı aynen burasıda böyle bunaltıcı bir sıcak var hava kapalı iş çok işe gidecek yog
s.a. ve a.s.

birisi iş çok mu dedi? ve bide kimse yokmu dedi.. finaller arasında bile gelirim be yaw, haberleşelim. yarın sınav var dua et, bende yardıma gelem? :)

a.s s.a ne var ne yok??? bugün biçerin yanındaydım yeni geldim daha verimler yerine göre değişiyo en düşük dekardan 280 kg(arpa) aldık... balya ise tanesi 10 liradan gidiyor....
Fatih_RSLN link=topic=7169.msg748700#msg748700 date=1369845534' Alıntı:
s.a. ve a.s.

birisi iş çok mu dedi? ve bide kimse yokmu dedi.. finaller arasında bile gelirim be yaw, haberleşelim. yarın sınav var dua et, bende yardıma gelem? :)
fatih abi önümüzdeki hafta cuma günü ıspartada olacağım.... eğer hasan abinin işler çoksa bi kaç gün önce geli vereyim.... :D :D :D

tavaslı_okan link=topic=7169.msg748705#msg748705 date=1369845992' Alıntı:
a.s s.a ne var ne yok??? bugün biçerin yanındaydım yeni geldim daha verimler yerine göre değişiyo en düşük dekardan 280 kg(arpa) aldık... balya ise tanesi 10 liradan gidiyor....fatih abi önümüzdeki hafta cuma günü ıspartada olacağım.... eğer hasan abinin işler çoksa bi kaç gün önce geli vereyim.... :D :D :D
Bereketli olsun Okan.. Bütünlemlere kalmazsam eger 5haziran 17de ispartadan ayriliyorum, ona göre ayarlayalim kendimizi :)

memory43 link=topic=7169.msg748709#msg748709 date=1369847096' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar beyler nasıl gidiyor işler yoğun tempo devam ediyor gibi kimse yok mu :)
A.s. Mehmet abii.. ben daha hasat sezonunu acamadim. Şu final sezonunu atlatirsam sira onda inşallah :)

s.a ve a.selam hayırlı akşamlar dostlar, biraz ot biçtim, yağmur yağacak gibi oldu biçim işine ara verdim.

Fatih_RSLN link=topic=7169.msg748739#msg748739 date=1369851453' Alıntı:
Bereketli olsun Okan.. Bütünlemlere kalmazsam eger 5haziran 17de ispartadan ayriliyorum, ona göre ayarlayalim kendimizi :)
tamam dır fatih abi sen ıstartadan ayrılmadan senle konuşuruz merak etme.... :D :D

S.A Ahali Hayırlı Aksamlar...
Bugün Bütün Aksilikler Üst Üste Geldi, Hayırlara Geleydi...
Önce Sivas-Ankara Simdi De Ankara-Altınekin Yapıyorum, Sezonu Bitirdik Hayırlısıyla...