En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Biz dün 2011 82 80 aldık ( Allah değiştirmek isteyen herkese nasip eder inşallah ) Alırken forumlardan okuduğum yazılarla biraz tereddütte kaldım ama dün makineye binince tereddüt felan kalmıyor. İçimde sadece
dedimki DAHA NE OLSUNKİ :) valla çok hoş alet, canavar gibi makina turbo sesi harika :D. Biz 20 yıldır 2130 john deere kullandık. Onunla senelik 250 ye yakın yer çevirdik ama artık yaşlanmıştı tümosan harika oldu bayi onu 10 bine alıp tümosanı 39 bine bıraktı . Almadan önce usta felanda baktı bi hatası çıkmadı tek eksik balon lastikler yerine mısır sıra arası için ince lastik takılacak o kadar. Allah herkesin gönlüne göre versin...

turmaztur_33 link=topic=7169.msg749415#msg749415 date=1370059616' Alıntı:
Biz dün 2011 82 80 aldık ( Allah değiştirmek isteyen herkese nasip eder inşallah ) Alırken forumlardan okuduğum yazılarla biraz tereddütte kaldım ama dün makineye binince tereddüt felan kalmıyor. İçimde sadece
dedimki DAHA NE OLSUNKİ :) valla çok hoş alet, canavar gibi makina turbo sesi harika :D. Biz 20 yıldır 2130 john deere kullandık. Onunla senelik 250 ye yakın yer çevirdik ama artık yaşlanmıştı tümosan harika oldu bayi onu 10 bine alıp tümosanı 39 bine bıraktı . Almadan önce usta felanda baktı bi hatası çıkmadı tek eksik balon lastikler yerine mısır sıra arası için ince lastik takılacak o kadar. Allah herkesin gönlüne göre versin...

Hayırlı ugurlu olsun paylasımlarınızı beklıyoruz.

turmaztur_33 link=topic=7169.msg749415#msg749415 date=1370059616' Alıntı:
hayırlı olsun ALLAH utandırmasın..

S.A. Günaydın herkese .Yağmur var bugün .Ot işinin tam ortasındayız 500 civarı ot balyası ıslandı.
Gerginlik var biraz ,stres . Şükür mevlaya ,ne eylerse güzel eyler.

S.a ahali günaydın İstanbul yağmurlu.

ismail_17 link=topic=7169.msg749611#msg749611 date=1370142198' Alıntı:
S.A. Günaydın herkese .Yağmur var bugün .Ot işinin tam ortasındayız 500 civarı ot balyası ıslandı.
Gerginlik var biraz ,stres . Şükür mevlaya ,ne eylerse güzel eyler.

Geçmiş olsun abi. Buradada yağmur var fakat ot balyaları için geçmiş olsun. 500 balya az bir rakam değil. Neyse kolay gelsin tekrar.

a.s s.a cümleten ne var ne yok.... denizli merkezde pretosto var ışık açıp kapama ve tabak çanak çalma protestosu diğer iller nasıldır bilmem....

S.a hayırlı akşamlar, bu gün şiddetli Lodos vardı, akşam üzeri karayele döndü ve serinledi. Şiddetle yağmura ihtiyaç var, biçtiğim otları dirgenle toplamak imkansızlaştı rüzgardan dolayı. Bu arada ot biçerken dikkat etmek lazım, her an protesto edip köyü yağmalayan grubla karşılaşabiliriz.:D

S.a ahali cümleten iyi akşamlar İstanbul ' u hiç sormayın az önce bir iki tım tım sesi geldi hemen dışarı fırladım hala korna ışık kapayıp açma ve gürültü eylemi var hemen aşağı indim yan komşunun oğluda aşağıda inmiş mahallemde 3-4 sokak gezdim şöyle aile olmayanları aşağıda davet ettik ama malesef tımtım sesiyle cevap aldık. Mallarımıza sahip çıkalım bizim vergilerimizle verilenlerin yakıp yıkılmasına birşey dememek sessiz kalmak ise eğer evet sessisiz ama biz çiftçiler ayaklanırsak çok daha kötü olur sonuç. Benim saf halkım koyun muamelesi görüyor halkı suçlamıyorum içlerindeki bi iki kendini akıllı zannedenleri suçluyorum. Bildiğin pretostuculardan rahatsız oluyoruz çünkü herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.

Nail muhtarım bu zamanda dirgen ile otmu tplanır yokmu köyde ot toplama tırmığı .
Bizim buralar sakin ama ifak tefek gösteriler olmuş Bigada.
Yüce mevlam, yanlışlara ve yanlışlıklara fırsat vermesin.
İstikrarsızlık kötü .

nailyetek link=topic=7169.msg749780#msg749780 date=1370198303' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar, bu gün şiddetli Lodos vardı, akşam üzeri karayele döndü ve serinledi. Şiddetle yağmura ihtiyaç var, biçtiğim otları dirgenle toplamak imkansızlaştı rüzgardan dolayı. Bu arada ot biçerken dikkat etmek lazım, her an protesto edip köyü yağmalayan grubla karşılaşabiliriz.:D
a.s abi hayırlı akşamlar aslanapadada rüzgar varmış murat dağında hiç bişey yokdu çok sıcakdı haytereler içindeyim :D

ismail_17 link=topic=7169.msg749795#msg749795 date=1370199348' Alıntı:
Nail muhtarım bu zamanda dirgen ile otmu tplanır yokmu köyde ot toplama tırmığı .
İstikrarsızlık kötü .

Amin abi gerçekten üzülüyorum şu ülkenin durumuna Allaha şükür açda kalmıyoruz neyi paylaşamıyoruz neyi paylaşamıyorlar anlayamadım.

ismail_17 link=topic=7169.msg749795#msg749795 date=1370199348' Alıntı:
İstikrarsızlık kötü .
İsmail Aga, otlar pek iç açıcı değil, harman yerine toplayıp kayışlı patozla saman yapmayı planladım. Balya bağlanacak olanlar için biyerlerden buluyoruz ot tırmığını. Haa ' bizim köyde yok, ben alırsam olacak.:)
Dünde Kütahya da vardı göstericiler, yalnız yakma yıkma gibi durum olmadı.

nailyetek link=topic=7169.msg749799#msg749799 date=1370199585' Alıntı:
İsmail Aga, otlar pek iç açıcı değil, harman yerine toplayıp kayışlı patozla saman yapmayı planladım. Balya bağlanacak olanlar için biyerlerden buluyoruz ot tırmığını. Haa ' bizim köyde yok, ben alırsam olacak.:)
Al kardeşim şeritli ot biçme makinası al bitanede ot toplama tırmığı otçuluğu yap derim ben hiç saman vermem ot ile karşılarım ihtiyacı fazlasını da satıyorum.

ismail_17 link=topic=7169.msg749806#msg749806 date=1370200574' Alıntı:
Al kardeşim şeritli ot biçme makinası al bitanede ot toplama tırmığı otçuluğu yap derim ben hiç saman vermem ot ile karşılarım ihtiyacı fazlasını da satıyorum.
165 tambur var zaten Aga, tırmığı alırımda. Planlarım arasında Rulo balya makinası var. Bu sene etrafımız prizmatik balya makinası ile doldu, işçilikten tasarruf etmek için Rulo balya makinasını düşünüyorum. Hisarların ürettiği makina baya hoş duruyor.

bugün lodos çok kötü idi cevizlerin yarısı döküldü diyebilirim... birçok ağaçın dalı kırıldı köyde bunlar köyde olanlar... bide köyde pestival vardı new holland marka iki tane traktör gelmiş... biraz niyetlendik konuştuk filan td65 tenteli yeni kasa 2013 model traktöre 70 bin tl dedi... yanında 56-65 mi öyle bi model daha vardı onla pek ilgilenmedik.. td 110 na 100 tl fiyat verdi oda tenteli idi kabinlisine 108 bin tl demişti yanlış hatırlamıyorsam... bu söylediğim motorların hepsi 4*4.... td65 şin bahçe serisine yanlış hatırlamıyorsam 68 bin tl demişti...
nailyetek link=topic=7169.msg749780#msg749780 date=1370198303' Alıntı:
;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
nailyetek link=topic=7169.msg749799#msg749799 date=1370199585' Alıntı:
nail abi zaten yakma yıkma hiç bir yerde yok....

tavaslı_okan link=topic=7169.msg749776#msg749776 date=1370197984' Alıntı:
a.s s.a cümleten ne var ne yok.... denizli merkezde pretosto var ışık açıp kapama ve tabak çanak çalma protestosu diğer iller nasıldır bilmem....

bızım burda mıllet bırbırını yıyor ;D

nailyetek link=topic=7169.msg749808#msg749808 date=1370200766' Alıntı:
165 tambur var zaten Aga, tırmığı alırımda. Planlarım arasında Rulo balya makinası var. Bu sene etrafımız prizmatik balya makinası ile doldu, işçilikten tasarruf etmek için Rulo balya makinasını düşünüyorum. Hisarların ürettiği makina baya hoş duruyor.

165 tambur dedıgın nedır naıl aga fotorafı varsa paylasırsan memnun olurum merak ettıkte ;) :S anlş-*s ok-*-s anlş-*s

beyler o deılde her zaman oyun oynadıgım sıteye suan erısım saglıyamıyorum acaba bu akp ınt ı mı kestı ya boyle bı sorunla karsılasan varsa lutfen yazarsa memnun olurum tşkler. :S anlş-*s