Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
laaa o değilde bugün cingen kavesinde çay geldi önümüze ulan 1 yudum aldım yıllanmış şarap gibi çarptı yeminle zuha-*-s ortalığı toz bulutu bürüdü bi anda
neyse içmedim ben kaveci demezmi niye içmedin amcam ulan 2 saniyede uydurdum yalanı karnım ağrıyoda kusura bakma amca içemedim dedim
neyse kurtuldum sanıyom ben ;D
adam elinde koca bi torba bi kaşık al şu kahveyi diyo ağzıma ağzıma getiriyo yok mok dedim amk adam hala sürüyo ağzıma ;D zuha-*-s zuha-*-s
enson dayım tuttu adamın elini artık ))) çıktım gittim kaveden zor kurtuldum ;D zuha-*-s

laaa o değilde bugün cingen kavesinde çay geldi önümüze ulan 1 yudum aldım yıllanmış şarap gibi çarptı yeminle zuha-*-s ortalığı toz bulutu bürüdü bi anda
neyse kurtuldum sanıyom ben ;D
adam elinde koca bi torba bi kaşık al şu kahveyi diyo ağzıma ağzıma getiriyo yok mok dedim amk adam hala sürüyo ağzıma ;D zuha-*-s zuha-*-s
enson dayım tuttu adamın elini artık ))) çıktım gittim kaveden zor kurtuldum ;D zuha-*-s
olsun la o kadarda radyo telafi ederKamilAydın link=topic=7169.msg751985#msg751985 date=1370984142' Alıntı:radyo kabin iyi toz filan almıyoda ses fazla birazcık![]()