En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

tavaslı_okan link=topic=7169.msg753459#msg753459 date=1371579733' Alıntı:
bereketli olsun ali... verimler nasıl??? tc mi biçiyo ekinleri...
gayet güzel susuz yerlerde 350 kg dan aşşağı yok , sulak yerler 500 kg geliyor arpa da bu rakamlar. evet tc ile devam :)

Hayirli gunler,! bereketli hasatlar.
Foruma selam, kral ile nadasa devam.:D
Bu zamanda n e nadasi demeyin, tam zamani

a.s s.a cümleten iyi günler ne var ne yok??? dikenlerle başım belada cevizlikler de ve bağ arasında olduğu içinde korkuyorum ağaçlar ilaç nedeni ile kurur diye de dikenleri kurutabileceğim bir ilaç bilen varsa yazsın...
mahmudiye tarlaları tava gelmiş galiba....

böyle erken biçim ürün alımlarını görünce bana hep garip geliyor :) daha bizim burada ağustosun başına kadar bir tane tarla biçilmez :)

Sa ve aselam hayirli gunler nadastan geldim yorgunum, kralin patlayan arka lastigide cok ugrastirdi.

nailyetek link=topic=7169.msg753886#msg753886 date=1371728592' Alıntı:
Sa ve aselam hayirli gunler nadastan geldim yorgunum, kralin patlayan arka lastigide cok ugrastirdi.
nail abi sen o arka lastikleri degiştirme zamanı gelmiş kral dahi söylüyo sana bizim ön lastigin havası inik kazayagını kaldırınca aynı oluyo

nailyetek link=topic=7169.msg753886#msg753886 date=1371728592' Alıntı:

arka lastıgı deiştirmek olum abı kolay gelsın işin uzamıs anlş-*s

a.s s.a cümleten iyi akşamlar ne var ne yok??? herkese kolay gelsin... bugün köydeydim hasat başlamış... arpalar biçiliyor biçerler benim cevizlik yanındalardı bugün hiç verimleri sormak aklıma gelmemiş ama gözüken verimler iyi... sabah tavas ovasında ilk defa patetes eken bi abimizle konuştuk seneye bizde denemeyi düşünüyoruz hafta sonu tarlasına gidebilirsem paylaşımlar gelecek... harmandan da biraz foto çekerim...

s.a. cumleten yamurdan dolayı hasat yapamıyorduk bugun bşladı hayırlısıyla yarın bnde arpa biçtircem verimler nasıl olcak bakam

Sa ve a-selam, bayirli gunler ' hava serin ve ruzgarli ot topluyorum ' yag mur yere yapistirmis aksa m uzeri yetisirse eski gunlere donus olarak patoz kuracam. Nostalji olsun azcik.
Bu arada l pad ile yazmak cok zor, acil masaustu pc almwm lazim.:)

nailyetek link=topic=7169.msg754069#msg754069 date=1371813690' Alıntı:
Sa ve a-selam, bayirli gunler ' hava serin ve ruzgarli ot topluyorum ' yag mur yere yapistirmis aksa m uzeri yetisirse eski gunlere donus olarak patoz kuracam. Nostalji olsun azcik.
Bu arada l pad ile yazmak cok zor, acil masaustu pc almwm lazim.:)

abi patos vıdeolarını beklıyoruz ;D kolay gelsın.

S.a ve a.s Trakkulup. Herkese hayırlı Cumalar. Köyden yeni geldim İstanbula. fazla paylaşım yok düğün kurduk abim evlendi telaşe çoktu yani :) . Şimdi temmuz 20 ' ye kadar staj var sonra hasat beni bekler.

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg754163#msg754163 date=1371828240' Alıntı:
S.a ve a.s Trakkulup. Herkese hayırlı Cumalar. Köyden yeni geldim İstanbula. fazla paylaşım yok düğün kurduk abim evlendi telaşe çoktu yani :) . Şimdi temmuz 20 ' ye kadar staj var sonra hasat beni bekler.

h.olsun kac yasında abin.evlenmek zor iş