En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a. ahali bugün kurak bi parçamızı biçtirip geldim , 9 dekar yerden 4620 kg geldi.saman da çok güzel çıktı :)

s.a kırsal kalkınmayı destekleyen hibede hangi aletler veriliyor bileniniz varmı
yada rotovatör varmı :D

tumosannn link=topic=7169.msg754177#msg754177 date=1371832041' Alıntı:
abın cok hızlıymıs dostum ;D anlş-*s

Bizden hızlısı mezarda dostum :D

Tokmakcı link=topic=7169.msg754195#msg754195 date=1371835632' Alıntı:
s.a. ahali bugün kurak bi parçamızı biçtirip geldim , 9 dekar yerden 4620 kg geldi.saman da çok güzel çıktı :)

Abi güle güle yedirmek nasip etsin Allah daha bizim hasada 1 ay var :)

Günaydın kulüp :)

KamilAydın link=topic=7169.msg754270#msg754270 date=1371846670' Alıntı:
sa ahali 2013 fiğ balyası sezonu bitti danesini alacaklarımız kaldı hasat eli kulağında :)

Bereketli olsun Kamil dönüme kaç balya çıktı ortalama ?

günaydın tükkanı açak birazdan yonca biçimine gidicem balya yapıp depoya koyulacak

Sa ve a.selam hayirli gu ler islerinizde kolayliklar dilerim. Nohutlari ilacladim simdi saman isi var, sonra fig bicme isii. V.s

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg754537#msg754537 date=1371971687' Alıntı:
Günaydın kulüp :)

Kolay gelsin Hüseyin.
saol selçuk
nailyetek link=topic=7169.msg754554#msg754554 date=1371983065' Alıntı:
Sa ve a.selam hayirli gu ler islerinizde kolayliklar dilerim. Nohutlari ilacladim simdi saman isi var, sonra fig bicme isii. V.s
nail abi bu arada kralın yeni papuçlar hayırlı olsun kolye gelsin

a.s s.a cümleten iyi akşamlar Hayırlı Kandiller... ne var ne yok??? 2 gün tempolu bir şekilde geçti... cumartesi sanayi, bahçeler ve tarlalar arasında geçti... bugün ise ilaç atımı ve tarlaların işi vardı onlarla uğraştım... dağ bölgelerinde biçim devam ediyor ancak ovada tek tük alınan var ova daha yeşil... balya yerine göre değişiyor... kimi yerde müthiş çıkıyor kimi yerde tek tük çıkıyor....

S.a ahali kandiliniz mübarek olsun :) İşleri epeyce toparladık tarlalar ikilenecek sonra birşey kalmıyor arpalar iyice boynunu bükmüş artık bir hafta içinde hayırlısıyla harman başlar

Sa ve a.selam, geceniz mubarek olsun. Alinti yapip tek tek cevap yazamiyorum, umarim kusura bakmazsiniz. Tablet falan bize gore degil, masaustu gibisi yokmus.:)

S.a trakkulup. Herkesin kandili mübarek olsun. Siteye girmeyeli,konu açmayalı baya olmuştu. Kanola ve arpa hasadına başladık caseli kubotalı videolar yakında :)