En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ağır Abi link=topic=7169.msg759906#msg759906 date=1374362894' Alıntı:
ne işi var cepte çivinin ah muhtar ah :)
Alışkanlık hacı, çamaşır makinasının yanında bir kutu var her nevi cıvata, çivi, anahtar v.s. birikiyor.:D

a.s s.a cümleten iyi akşamlar... ne var ne yok??? iki gündür köyde koşturuyorum bugün biraz sulama yaptık... bakalım nasıl olacak... sabah da ilaç attık cevizlere...

çak-*-s
tavaslı_okan link=topic=7169.msg760027#msg760027 date=1374431318' Alıntı:
a.s s.a cümleten iyi akşamlar... ne var ne yok??? iki gündür köyde koşturuyorum bugün biraz sulama yaptık... bakalım nasıl olacak... sabah da ilaç attık cevizlere...
A.S abi Bugün İtibariyle Hasata Başladık ovaya Domuz girmiş onu bulursam çak-*-s *ıhh*- kes-*-*- kes-*-*-

massey ferguson 277 gold link=topic=7169.msg760033#msg760033 date=1374432146' Alıntı:
çak-*-sA.S abi Bugün İtibariyle Hasata Başladık ovaya Domuz girmiş onu bulursam çak-*-s *ıhh*- kes-*-*- kes-*-*-
hüseyin bereketli olsun traktörde tüfek bulundur gördün mü indir...

Selamun aleykum.. herkese ıyı aksamlar.
tavaslı_okan link=topic=7169.msg760027#msg760027 date=1374431318' Alıntı:

Cevizlere ne ılacı attınız kurt ıcın mı :S ve ılacın adı nedir tşk. anlş-*s

evet kurt için.. iç kurdu ilaçı atıyoruz... bu hafta atmayacaktık ama ani bir kararla atalım dedik evde olan ilaçı kullandık... imparator diye bilinen bir ilaç kulandık... herkes bilir hemen hemen...

tavaslı_okan link=topic=7169.msg760046#msg760046 date=1374435327' Alıntı:
evet kurt için.. iç kurdu ilaçı atıyoruz... bu hafta atmayacaktık ama ani bir kararla atalım dedik evde olan ilaçı kullandık... imparator diye bilinen bir ilaç kulandık... herkes bilir hemen hemen...

tşk anlş-*s

sığdırcan bi yere başka care yok :)
rocky link=topic=7169.msg760054#msg760054 date=1374436847' Alıntı:
s.a hayırlı geceler hayırlı muhabbetler arkadaşlar.
sağol fatih sanada hayırlı geceler... ne var ne yok???
tumosannn link=topic=7169.msg760057#msg760057 date=1374437182' Alıntı:
tşk anlş-*s
quote]
eğer ceviz hakkında başka soracağın birşey varsa cevaplayabilirim...

bu aralar goz ası zamanı sanırım nasıl yapıcaz bıraz cevızde aşıyı anlatırsan ıyı olur bızde tarla var baya buyuk ole bos duruyor ekın ekmıyoruz tarla duruo öle cevız ekmeyı duusnuyoruz nasıl ekelım hangı cıns su yok su var ama getırmek zor iş belkı getırebılız eleımıze ımkan gecerse ama bana sunu dedıler ılk once delı ek tarlaya sonra onları bırer bırer aşıla o zaman cevız fazla su ıstemez vs gbı hangı cıns aşılasak ıyıdır bıraz bu konularda acıklama yaparsan sevınırım anlş-*s

ceviz aşısını tutturmak zor... direk aşılı ceviz dik deliyi meliyi boşver abi... cevizde suya fazla gerek yok susuzda güzel oluyor... cetlır cinsi var ondan dik o daha iyi oluyor her yönden...

tavaslı_okan link=topic=7169.msg760069#msg760069 date=1374438406' Alıntı:
ceviz aşısını tutturmak zor... direk aşılı ceviz dik deliyi meliyi boşver abi... cevizde suya fazla gerek yok susuzda güzel oluyor... cetlır cinsi var ondan dik o daha iyi oluyor her yönden...

chandler ı dıorsun sen zor ama zoru basarmamız lazım :) su olmadan olmuo iç yapmıo aynı tarlada cevız var sulamayınca veya seneye gore yagısa gore verımı deişiyor.onuda fıdan aldık delıyı ekıp onu asılıayıp tutturup buyuterek bakıcaz artık bıraz zor olucak ama hem omru uzun olur hem kurak almaz hemde her sene cevız yapar anlş-*s

abi sen nerelisin bilemiyorum ama deliye girme derim cevizi tenekelerin içine dik ordan çıkar mesale chendler ceviziz al tenekenin içine dik, çıkar sonra dikeceğin yere dik... benden söylemesi ceviz aşısı zor tutuyor.... susuz ceviz gayet iyi oluyor ama içinin rengi siyahınsı oluyor..

tavaslı_okan link=topic=7169.msg760087#msg760087 date=1374440002' Alıntı:
abi sen nerelisin bilemiyorum ama deliye girme derim cevizi tenekelerin içine dik ordan çıkar mesale chendler ceviziz al tenekenin içine dik, çıkar sonra dikeceğin yere dik... benden söylemesi ceviz aşısı zor tutuyor.... susuz ceviz gayet iyi oluyor ama içinin rengi siyahınsı oluyor..

arkadasım cevızden anlamadıgın meydana cıktı chandler cevızını teneye ekersem chandler cıkmaz cıksada tam chandler olmaz delı cevız olur o yalnız 20 tanede 3 tane chandler cıkabılır o derece anlş-*s susuz bızım orlarda olmuyor iç yapmıor sızın oranın topragı cevıze uygundur olabılır ama bızde su ıstıyor anlş-*s

tumosannn link=topic=7169.msg760089#msg760089 date=1374440227' Alıntı:
arkadasım cevızden anlamadıgın meydana cıktı chandler cevızını teneye ekersem chandler cıkmaz cıksada tam chandler olmaz delı cevız olur o yalnız 20 tanede 3 tane chandler cıkabılır o derece anlş-*s susuz bızım orlarda olmuyor iç yapmıor sızın oranın topragı cevıze uygundur olabılır ama bızde su ıstıyor anlş-*s
sizde kaç ceviz var ki böyle konuşuyorsun ben bildiğimi söyledim... bizim 4 sene önce tenekeye dikip yetiştirdiğimiz chendlr cevizlerde şuan en az 2 tane ceviz var.... senin söylediğine akılırsa şebin ve yalovalarda olmaz o zaman...

tavaslı_okan link=topic=7169.msg760094#msg760094 date=1374440768' Alıntı:
sizde kaç ceviz var ki böyle konuşuyorsun ben bildiğimi söyledim... bizim 4 sene önce tenekeye dikip yetiştirdiğimiz chendlr cevizlerde şuan en az 2 tane ceviz var.... senin söylediğine akılırsa şebin ve yalovalarda olmaz o zaman...

ya cevız cıkar buyur ama 100 de 100 chandler olmuo kardesım arastırabılırsın sen bunu o zaman herkes cevızı eksın buyutsun tarlasına eksın öle olsa keske ama 100 de 100 aynı cınS olmuyor anlş-*s

bizde ektık tenekeye 60 kusur var suan onlara ası yapıcam bakalım ve cıns cevızler ektım :) ama ektıgımın yanı o agactan aldıgım cevızın aynısı tutmuyor bunu gıt fıdancıya da sor bakalım ne dıyecek anlş-*s

aynı ceşit olsada olmuyorki istersen aşıla ama olmuyor... keşke yakın olsanda bizim bahçeleri seni gezdirsem ve anlatsam... aşılılarda %100 aynı çeşit olmuyor ki...

tavaslı_okan link=topic=7169.msg760101#msg760101 date=1374441713' Alıntı:
aynı ceşit olsada olmuyorki istersen aşıla ama olmuyor... keşke yakın olsanda bizim bahçeleri seni gezdirsem ve anlatsam... aşılılarda %100 aynı çeşit olmuyor ki...

aşilılar tutarsa oluyor bu arada kaç agac cevızınız var. anlş-*s