En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.A Hayırlı Akşamlar Ahali... Rabbim Tüm Çalışanlara Kolaylık Versin...

İşleri Bi De Ben Sıralayayım :)
Yoncanın 4. Fasulyenin 5. Suyunu Evvelsi Gün Bitirdim. Ayçiçeğin 4. Ve Son Suyu 1 Haftadır İşçimiz Tarafından Sulanmakta...

Dün Fasulyeye Kırmızı Örümcek İlacı Yaptım...
Rengi Sarıya Yön Tuttu... Bugün de Potasyum Nitrat Ve Demir Şelatı Atmak İçin 3 ' Er Saat Sulamaya Tekrar Başladım...
Fasulye Bu Sene Sıkıntı Çıkardı :)
Dane Ve Koza Bakımından Gayet İyi de Kökeninde Sarargınlık Var... Düzelicek İnşallah...

Pancarın da 5. Suyunu 1 Hafta Önce Sulamıştım Pazar Günü 6. Suyuna Başlayacağım...

Arada da TL-A Ve 70-66s ' in 2013 Yaz Modifikasyonları İle Uğraşmaktayım :)

a.s ve s.a herkese kolay gelsin. :)

Bizimde yarın civcivler gelecek. Yine bayramı tam yapamıcaz :) 2 gündür yoğun bi hazırlama aşamasındaydık şükür bitti :) Bizdede durumlar budur. Yarın akşamüstüne doğru civciv indirecek adam aranıyor.
NOT: Müracaat lar buraya yapılsın :D

rocky link=topic=7169.msg764749#msg764749 date=1375821407' Alıntı:
a.s ve s.a herkese kolay gelsin. :)

Bizimde yarın civcivler gelecek. Yine bayramı tam yapamıcaz :) 2 gündür yoğun bi hazırlama aşamasındaydık şükür bitti :) Bizdede durumlar budur. Yarın akşamüstüne doğru civciv indirecek adam aranıyor.
NOT: Müracaat lar buraya yapılsın :D
İtina ile civciv indirilir beslenir sevilir ;) Yol ve yemek işverene aittir :D

anayurtlu link=topic=7169.msg764755#msg764755 date=1375821959' Alıntı:
anayurtlu link=topic=7169.msg764755#msg764755 date=1375821959' Alıntı:
anlş-*s Kabul :D Sigortada yapalım mı :D

Gıraw gıraw gıraaaaw. Gıraw gıraw gıraw snip-*-s snip-*-s :D

ehxm.jpg

Anayurt Tetikçisi :D

anayurtlu link=topic=7169.msg764763#msg764763 date=1375824067' Alıntı:
Onu konuşmaya bile gerek yok La tabi yapcan :D haa bu arada yol derken hergün evden alacan eve bırakacan ;D
:D Trakkulup kurallarına aykırı kelimeler kullanmak istemiyorum :D

rocky link=topic=7169.msg764764#msg764764 date=1375824174' Alıntı:
Gıraw gıraw gıraaaaw. Gıraw gıraw gıraw snip-*-s snip-*-s :D

ehxm.jpg

Anayurt Tetikçisi :D
Her türlü hedef itina ile vurulur ;D ;D

rocky link=topic=7169.msg764765#msg764765 date=1375824266' Alıntı:
:D Trakkulup kurallarına aykırı kelimeler kullanmak istemiyorum :D

Tabi şekilsin ya hıa...... ;D ;D

fetullah aksu link=topic=7169.msg764709#msg764709 date=1375811777' Alıntı:
Maşallahın var abi.Allah nazardan saklasın.Samanlığı kiremide değdirmişssin anlaşılan.Birazda slaj yapınca hayvanlar için special menü gibi olacak hayırlısı ile. ok-*-s
tavaslı_okan link=topic=7169.msg764710#msg764710 date=1375811921' Alıntı:
a.s s.a cümleten hayırlı akşamlar... ne var ne yok???
kolay gelsin abi biçeri ve paket makinesini yolladın heralde... epey saman depolamışsın... mısır işini de ayarlarsan tam olacak abi... inşallah emeğinin karşılığını mislisiyle alırsın abi.... :)
768 link=topic=7169.msg764712#msg764712 date=1375812239' Alıntı:
A.s. Saman işi için geçmiş olsun diyebiliriz. Bazen akıl erdiremiyorum, bu kadar işler ile nasıl başa çıkıyorsun diye. Muhtar olarak köy ile ilgili yapılacak işleri yazmamışsın bile....
Yorumlar için teşekkürler, çok şükür kışlık hazırlıkları baya tamamladık. Az önce bayram alışverişden geldim şehirden, biçer yarın sabah yola çıkacak, balya makinası bayram sonu gider, yan köyde balya işi bayram sonuna kaldı, bizim köyde konaklıyorlar. Yan köyün biçer işi biraz karışık oldu, onun için biçercimizi korumak ve kollamak zorundayız.
Köy odası boya işi kaldı, yarın onuda halletmem lazım. Birde şu THK Zarflarını dağıtamadım, bayram sonu hallederiz İnşallah.

nailyetek link=topic=7169.msg764829#msg764829 date=1375835286' Alıntı:
Yorumlar için teşekkürler, çok şükür kışlık hazırlıkları baya tamamladık. Az önce bayram alışverişden geldim şehirden, biçer yarın sabah yola çıkacak, balya makinası bayram sonu gider, yan köyde balya işi bayram sonuna kaldı, bizim köyde konaklıyorlar. Yan köyün biçer işi biraz karışık oldu, onun için biçercimizi korumak ve kollamak zorundayız.
Köy odası boya işi kaldı, yarın onuda halletmem lazım. Birde şu THK Zarflarını dağıtamadım, bayram sonu hallederiz İnşallah.
bıtmez bu askerlık desene abi ;D anlş-*s

S.A Ahali Bende Kısaca Yaptıklarımı Yapacaklarımı Söyleyim
Hasatı 1 Hafta Önce Bitirdik (Foto Videoya Vaktim Olmadı) 300 Dönümden 100 Ton Çıktı Satış İçin Bayram Sonunu Bekliyoruz Balyaya Başlandı 160 Balya Stokta Daha Gelecek Bu arada Danaları Yayladan İndirdik Evdekilerle Bahçedeki Meraya Saldık 3. Ahıra Talip Var 70.000 İstiyoruz Ancak Adam Vadeli İstiyor Satmıyoruz Bayram Sonu Çankırıya Gidip Lastik + Balata Alınacak Daha Sonra Goldu Sanayide Bakıma Taabi Tutacaz (2300 Saatine Geldi ) Kurbanlıkları İçeri Çekip Besi Programına Alındı Kooperatiften 40 torba Besi Yemi Aldık 30 Torba Kendimiz Yaptık Kurban Bayramına 3 Hafta Kala Satışlarımız Başlayıp Kendi Yerimizde Kesimini Yapıp Müsterilerimize Verilecek ...

nailyetek link=topic=7169.msg764829#msg764829 date=1375835286' Alıntı:
Böyle köy muhtarına maşallahtan başka ne dene bilinir ki :) Ne köy muhtarları biliyoz işi bittikten sonra bakmayan....

S.a trakkulup ahalisi. Tuttugumuz orucları Allah kabul etsin,bayramınız şimdiden kutlu olsun.