En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

aleyküm selam. Eskişehirden bütün bursasporlu abilerime ve kardeşlerime geçmiş olsun diyorum zuha-*-s zuha-*-s

tt6054c link=topic=7169.msg767029#msg767029 date=1376817283' Alıntı:
S.a Ahali nevarneyok nasılsınız iyisinizdir inşallah 54c nasıl olmuş :D elimden geldiği kadar yaptım sizce orjinal tentesi mi güzel yoksa nh tentesimi veyada tentesizimi

nh tenteli

kendi tentesi

tentesizi

New Holland tentesi daha bi sportif duruyor... ama tentesiz halininde albenisi var fakat güvenlik önemli New Holland tentesi taktır.. )))

mstafa link=topic=7169.msg767080#msg767080 date=1376829665' Alıntı:
ibile
as muhtarım sabah hasana dedim muhtar neden kkdk yi düşünmüyor diye oda ihtiyarı ikna edemedi dedi çıkmaz gibilerden diye şu çks ile türk vetten hayvan varlığının dökümanını hasana gönder bi bakıttıralım kiralama banka kredisi hepsine tamam diyorlar bizim danışman atıyordu ben atma recep din kardeşiyiz diyordum ama adamın attığı kadar varmış sen yeterki karar ver köy yerlerinde yeniden tesis yapmak ilçeye nazaran daha kolay il ozel idareden izini al muhtar onayladımı tamam şöyle yeni bir mandıra yapalım öyle hemen bir yılda bitireceksin diye bir şey yok dosya kabul olup sözleşmeyi imzaladınmı iki yıl kazan kazan inşaatı tamamla onbirinci çağrıya yetiştirelim senin dosyayı bizim besi hane gibi yaparsan inşaat procesi çizilmiş hazırda duruyor sen sadece yapacağın yerin tapu fotokopisini gönder

S.a ahali kim var kim yok :) Ufak bir tatilden sonra kısmetse birkaç güne çekirdek hasatına başlıyoruz tatil de iyidi be :D

Mustafa Amca, klavyenden bal damlıyorda, bunu babama anlatmak çok zor.:) Kısa sürede ikna etmek zor olacak, yinde kulis çalışmalarına başladım ben.

İsmail Pelit link=topic=7169.msg767395#msg767395 date=1377002874' Alıntı:
s.a ahali birden yağmur başladı dışarda 280 ton saman var inş fazla yağmaz cçr-*-s
a.selam İsmail, saman fazla su işlemez heralde. Yoksa üfürükten geçirmek gerekir:) zor durum.

nailyetek link=topic=7169.msg767391#msg767391 date=1376997807' Alıntı:
S.a hayırlı günler dostlar.
:D:D

Figürlere alışmak lazım, tez zaman da ihtiyaç olacak gibi.:D

A slm s.a figüre alışmak derken ? saatçi asker arki düğün falanmı yapıyor :)

nailyetek link=topic=7169.msg767392#msg767392 date=1376997880' Alıntı:
Mustafa Amca, klavyenden bal damlıyorda, bunu babama anlatmak çok zor.:) Kısa sürede ikna etmek zor olacak, yinde kulis çalışmalarına başladım ben.
yazının karşılığını yazdım fakat nereye gönderdim muhtar kendi özel iletilerine bir bakarmısın

mstafa link=topic=7169.msg767080#msg767080 date=1376829665' Alıntı:
ibile
as muhtarım sabah hasana dedim muhtar neden kkdk yi düşünmüyor diye oda ihtiyarı ikna edemedi dedi çıkmaz gibilerden diye şu çks ile türk vetten hayvan varlığının dökümanını hasana gönder bi bakıttıralım kiralama banka kredisi hepsine tamam diyorlar bizim danışman atıyordu ben atma recep din kardeşiyiz diyordum ama adamın attığı kadar varmış sen yeterki karar ver köy yerlerinde yeniden tesis yapmak ilçeye nazaran daha kolay il ozel idareden izini al muhtar onayladımı tamam şöyle yeni bir mandıra yapalım öyle hemen bir yılda bitireceksin diye bir şey yok dosya kabul olup sözleşmeyi imzaladınmı iki yıl kazan kazan inşaatı tamamla onbirinci çağrıya yetiştirelim senin dosyayı bizim besi hane gibi yaparsan inşaat procesi çizilmiş hazırda duruyor sen sadece yapacağın yerin tapu fotokopisini gönder
bu yazı tüm trakkkulüp üyeleri için geçerlidir

mstafa link=topic=7169.msg767433#msg767433 date=1377019051' Alıntı:
yazının karşılığını yazdım fakat nereye gönderdim muhtar kendi özel iletilerine bir bakarmısın
Mustafa Amca, cevabı bulamadım:) Özel iletilerde yok, yarın şehre inecem bir ara telefonda görüşelim, aynı şeyleri yazmaya uğraştırmasam seni.:)
Ağır Abi link=topic=7169.msg767410#msg767410 date=1377010776' Alıntı:
A slm s.a figüre alışmak derken ? saatçi asker arki düğün falanmı yapıyor :)
Laa, arkinin düğün olalı 20 sene oldu.:D Sen anladın da, lafı dolandırıyon ayrı mesele;D