En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Günaydın ahali oho-*s kimse uğramamış site boş kalmış.

massey ferguson 277 gold link=topic=7169.msg768963#msg768963 date=1377681951' Alıntı:
tünaydın diyeyim ahırdan geldim Naptın barış abi kubo iş ögreniyomu :D
bahçede yatıyo pancar sökümünü bekliyo kurbanlık koyun gibi :D

S.a ve a.selam hayırlı akşamlar. Foruma selam, domuz avına(nohut nöbetine) devam. Yaklaşık 1 ay daha sürecek gibi.:S

nailyetek link=topic=7169.msg769264#msg769264 date=1377800841' Alıntı:
S.a ve a.selam hayırlı akşamlar. Foruma selam, domuz avına(nohut nöbetine) devam. Yaklaşık 1 ay daha sürecek gibi.:S

A.slm s.a birkaç kutu fişek alıverirsen seni o dertten kurtarabiliriz )))

Sa herkese hayırlı cumalar, herkesin 30 ağustos zafer bayramını kutlarım

S.a kulüp 'ÇELİŞKİ HASAD ' DAN SONRA TEKRAR SİZLERLE' :D

Şaka bir yana bu gün İstanbul ' a geldim, köy maceram bitti, elimde çok az görüntü var, erken bir hasad oldu bizim için, nadas zevkini tadamadım, çünkü hiç yağmur yağmadı hasaddan beri, dün akşam üstü yağmur bastırdı ama ne yazık ki günüm bitti, kısmet değilmiş demek ki ne yapalım :(

Eee sizlerden ne var ne yok ?

massey ferguson 277 gold link=topic=7169.msg769620#msg769620 date=1377933950' Alıntı:
sa Ahali goldun pabuclar degişti güzel bi sezon bekliyor sira çizel ve tırmıkta

Lastiklerin hayırlı olsun Hüseyin, güle güle eskit. Kabak lastik 266 gold sürdüm bu sezonda balyada, kabak ve gold kelimesi yan yana yakışmamış olacak ki benimde buçuklu şanzıman ve goldun debriyajına acemiliğimden mütevellit kabak soyma gibi birşey oldu :D 266 Goldun bi pabucları olsa başka hiç bir eksiği yok.

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg769628#msg769628 date=1377936991' Alıntı:
Lastiklerin hayırlı olsun Hüseyin, güle güle eskit. Kabak lastik 266 gold sürdüm bu sezonda balyada, kabak ve gold kelimesi yan yana yakışmamış olacak ki benimde buçuklu şanzıman ve goldun debriyajına acemiliğimden mütevellit kabak soyma gibi birşey oldu :D 266 Goldun bi pabucları olsa başka hiç bir eksiği yok.
saol selçuk ötekiler gittiydi benden habersiz peder degiştirmiş şimdi çizel gelecek 3-4 güne ona bakacaz 7 li düşünüyoz çekermiyki arazi rampa olmasa 9 luyu götürüyo düz yerde

Günaydın KULÜP hayırlı pazarlar :)

massey ferguson 277 gold link=topic=7169.msg769855#msg769855 date=1378015325' Alıntı:
saol selçuk ötekiler gittiydi benden habersiz peder degiştirmiş şimdi çizel gelecek 3-4 güne ona bakacaz 7 li düşünüyoz çekermiyki arazi rampa olmasa 9 luyu götürüyo düz yerde

Bizim burada 7 li çekiyolar 266 ile, rampada 9 lu büyük olur gibi traktörü zorlamamak lazım. 9 luyu düzde götürür.

s.a millet tarla konşumuz tarlasını satmakta bizde alıcıyız tarla toplam 18 dönüm (45000 m2) toplamına 110 bin tl istiyor;
sizce tarlayı almalımıyız?
birde tapu vereseli veresenin biri babam biri dedem 2 side tarlayı satan ve babası sizce ne yapmalıyız?