En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

memory43 link=topic=7169.msg773421#msg773421 date=1378918827' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar beyler yine değişiklik zamanı geldimi yoksa muhtar & çağrı hayırdır :S
a.s abi fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz bakalım hayırlısı

S.a arkadaşlar günaydın hepinize kolay gelsin işlerinizde :)

Ziraimarket.com link=topic=7169.msg773865#msg773865 date=1379060019' Alıntı:
Herkese merhaba...

Merhaba site ye ilgi var mı alış veriş ler nasıl ? Bence çok güzel site kurmuşsunuz başarılar dilerim, site kuruluyorda, birde böyle forumlara çoğu firma katılsa görüş alsa daha iyi olur, siz bunu yapmışsınız helal olsun, sonuçta müşteri iyi de söyler kötü de.

massey ferguson 277 gold link=topic=7169.msg774076#msg774076 date=1379086736' Alıntı:
saol abi birazdan gidicem hayvanlar bekliyorda öteki kasamı bakıma aldım şimdilik bununla idare ediyorum sen nasılsın
iyi valla gene aynı sıkı calışmaya devam bende cıkacam hayvanları içeri toplamaya sonra görüşürüz o zaman..

A.s S.a Ahali 3 Haftalık Tatil Serüveni Bugün Bitiyor... Saat 09.35 İtibariyle Konya`ya Hareket Edicez 14 Saatlik Bir Yolculuk Beni Bekliyor :(

S.a iyi akşamlar, okulların açılmasına 2 gün kaldı, kimisi üzülüyor, benim görüşüm açılsa da bitirsek :)

A.S ya okul iyi güzel de yok tenefüsleri kısmışlar devamsızlık 10 gün bune lan... sop-*-sa Dilenciye sahte para atar gibi kural koymuş adam.. Oldu olacak günün 24 saati orda olam .... ... .. .. kız-*sw esiy-*-