En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg777453#msg777453 date=1379881870' Alıntı:
Yani işim çok olsa 80-66 En hepsinin kralı ama bütçe de önemli şuan 70-66 ya 50 Bin çekenler var nette, nakitten ötürü 640 daha kolay bi motor benim için, geçiş traktörü olarakda görülebilir işin doğrusu birazda sidik yarışı gibi dayım 480 sattı 266 gold aldı, bu sene balyada çok kullandım, sanki eşekten motosiklete geçmiş gibi oluyosun, bi el freni ile dik yerlerde duruyo, buçuklu şanzıman ne hızlı ne yavas gıdıyosun, sallı motor ön kalkma durumu yok, ince teker çiftte çok güzel gidiyo ama yakıt fazla tabiki benim motora göre, 480 de epeydir kahrını çektik şöyle kıyak bi motora binmek istiyorum artık çekişi konforu her yönüyle, yeni modellere kafam yatmıyor ama bu tip traktörler alması da satması da kolay bence.
massey hakkında bilgim yok malesef ama baktığın motorlara göre konuştum en kralı 66 serisi zaten o kadar model söyledinki bütçenin önemli olduğunu düşünemedim :D

massey ferguson 277 gold link=topic=7169.msg777837#msg777837 date=1380032931' Alıntı:
nail artık dogru yolu bulmuş fatih abi td den hayır yok

:D biraz geçte olsa bulmuş

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg777891#msg777891 date=1380041951' Alıntı:
s.a dostlar nasılsınız kimler var bu dükkanın hali ne...
a.selam ve s.a. hayırlı akşamlar, üstad dükkanı gençlere devrettik taşlamasınlar seni, tüy burdan çabuk.:D

S.a iyi akşamlar, okul bizi forumdan mahrum etti, dokunmatik midir nedir ekranı kırıldı, mobilden de takip edemiyorum, dışarı da ki dünyayı da takip etmek zorundayız akşamları telafi etmeye çalışıyoruz ama daha çok destek lazım, daha 1553 sayfa Donanımhaber gibi forumlarda bizi katladıklarını görüyorum, işimiz gereği bu kadarı bile büyük bir başarı :)