En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

şerefli1 link=topic=7169.msg777963#msg777963 date=1380047400' Alıntı:
işim olmasa birez çay içmeye giderdik saim lere ama çok işim var çoookkk

onlara gerek yok bea tavrını sert koyacan arkasını dönüp ikileyip gidecek yada çenesinden olacak ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yadaaaa
15+1 in namnusunu gösterecen snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s
bizde en fazla 9 lu var ;D

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg777990#msg777990 date=1380050946' Alıntı:
İyi aksamlar millet.
Sanada iyi akşamlar.... Bugün köydekileri aradım slaj varmış ve ben yine yokum ya... 2. ekiliş olduğu için bu kadar geç oldu... Sürümde de ben yoktum... Bu sene ircaat yok gençler... Yoksa Şimdiye Trakkulüp videoyla fotorağfla dolar taşardı ;D ;D ;D

bilal tıraşçı link=topic=7169.msg777994#msg777994 date=1380052141' Alıntı:
Sanada iyi akşamlar.... Bugün köydekileri aradım slaj varmış ve ben yine yokum ya... 2. ekiliş olduğu için bu kadar geç oldu... Sürümde de ben yoktum... Bu sene ircaat yok gençler... Yoksa Şimdiye Trakkulüp videoyla fotorağfla dolar taşardı ;D ;D ;D

Sorma bende sorumluluk sınavlarına kalmıştım, çiftleri süremeden İstanbul ' a geçmek zorunda kaldım, köyde olsaydım sağa sola da yer sürer 3-5 kuruş kazanırdık hiç yoktan, kendi yerlerimizi de sürecektim ne güzel kısmet olmadı. Hayırlısıyla bayrama erersek bayramdan sonraki 3-4. günlerde sürüm yaparım inşallah. Ekin de eke bilirim toprağın ve hava şartlarının durumuna göre, şuan okul ile ilgileniyorum baştan tutmaya çalışıyorum ipin ucunu geçen sene kaçırdık 1 kez yazın ki stres bana yetti şimdi aynı hatayı yapmamaya çalışıyorum.

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg777996#msg777996 date=1380052703' Alıntı:
Sorma bende sorumluluk sınavlarına kalmıştım, çiftleri süremeden İstanbul ' a geçmek zorunda kaldım, köyde olsaydım sağa sola da yer sürer 3-5 kuruş kazanırdık hiç yoktan, kendi yerlerimizi de sürecektim ne güzel kısmet olmadı. Hayırlısıyla bayrama erersek bayramdan sonraki 3-4. günlerde sürüm yaparım inşallah. Ekin de eke bilirim toprağın ve hava şartlarının durumuna göre, şuan okul ile ilgileniyorum baştan tutmaya çalışıyorum ipin ucunu geçen sene kaçırdık 1 kez yazın ki stres bana yetti şimdi aynı hatayı yapmamaya çalışıyorum.
ben 2-3 gün sonrayı bile beklemicem kurbanı kes sonra tak alpleri hurra tarlaya :D tav olmassa ters cekerim yonca olur felan yani evde durmamam lazım yoksa çıldırırım :D

55-46 link=topic=7169.msg778004#msg778004 date=1380053948' Alıntı:
ben 2-3 gün sonrayı bile beklemicem kurbanı kes sonra tak alpleri hurra tarlaya :D tav olmassa ters cekerim yonca olur felan yani evde durmamam lazım yoksa çıldırırım :D

Bizde yona,mısır,ayçiçeği yetişmiyor, merkez kesimlerde yetişiyor, su sıkıntımız var, sulanabilecek arazilerimizde de uğraşacak adam yok, tarımla uğraşanlar hep yaşlı kişiler, mesela 'hacimmet' nickli Aksaray ' Lı abimize %50 Hibeli 1x10 Balık kılçığı sağım sistemi çıkmış, bulunmaz nimet sayılır, meralarımız bomboş, orman kenarı olup da ekilmeyen tarlalar ormana karışıyor, meralarımızı çalı diken basıyor kaybediyoruz yavaş yavaş, ormanlarımız içine girilmez bir hal aldı artık, tarlalar bilinçsiz tarımdan dolayı yıpranmış durumda, düzgün sürüm yapmıyoruz-yapamıyoruz, düzgün ekim ve doğru gübreleme yapamıyoruz çünkü yapacak kişi yok, adam zaten 60 yaşını geçmiş ekerim tohumu Allah ne verirse diyor, çok yapılacak iş var aslında, eğitim verilse düzelir aslında, traktör kursu yok, tarımla ilgili eğitim yok. Tarımı profesyonel olarak yapan bir kaç kişi olsa deneyimler kulaktan kulağa bile yayılsa çok şey değişir, mekanizasyon olarak Ülkemiz dünyada 1. Sırada değil, birde biz ülkeden geri kalınca yaptığımız tarım hiç bir şeye benzemiyor, şuan bizim köyümüzde meradan yararlanmak suretiyle çok güzel hayvancılık yapılabilir, süt sığırcılığı yapılabilir, besi yapılabilir, özellikle açık besi imkanı var. Çiftçi bunlardan habersiz, yaşıtlarım hep şehirlerde, orta yaş sınıfının çoğu bile tarımın ne olduğunu bilmiyor, traktörü Arka tekeri ön tekerinden büyük olan makina olarak biliyorlar, Allah korusun yarın bir gün bi afet olsa toparlanmamız çok zor olur gibime geliyor.

s.a ve a.s millet yine dükkanı dağıtmışınız :D bu gidişle iflas edecez
bande hastayım artık 3 4 gün urayamam :(

pusat link=topic=7169.msg778239#msg778239 date=1380134394' Alıntı:
s.a ve a.s millet yine dükkanı dağıtmışınız :D bu gidişle iflas edecez
bande hastayım artık 3 4 gün urayamam :(

A.s Nail, Herkes yoğun heralde, uğrayan pek yok, bende uyudum akşam üstü okuldan gelince kalktım yemek yedim takılıyorum öyle, gecmis olsn sana da.

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg778245#msg778245 date=1380134898' Alıntı:
A.s Nail, Herkes yoğun heralde, uğrayan pek yok, bende uyudum akşam üstü okuldan gelince kalktım yemek yedim takılıyorum öyle, gecmis olsn sana da.
saol ya meb in düzeni hasta ediyo adamı :)