En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

beyler alınmayın ama TRT çocuk izliyomuşum gibi oluyom..
sizi sevdim ama şen şakraksınız helal olsun..

tumosannn link=topic=7169.msg781294#msg781294 date=1380826920' Alıntı:
aynen abı bende senın su kullandıgın İCON ları cok sevıom ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D slk-*-s slk-*-s slk-*-s zuha-*-s

bende senin kullandıklarını zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D

hele buna bayılıyom boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-*

şerefli1 link=topic=7169.msg781300#msg781300 date=1380827140' Alıntı:
bende senin kullandıklarını zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D

hele buna bayılıyom boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-* boks-*-*
zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D Bende buna anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s ;D zuha-*-s

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg781298#msg781298 date=1380827037' Alıntı:
beyler alınmayın ama TRT çocuk izliyomuşum gibi oluyom..
sizi sevdim ama şen şakraksınız helal olsun..
abi zaten burası serbest bölüm yani küfür ve hakaret dışında ne yazarsan olur...
çocukluğumuzu yaşıyoz

tumosannn link=topic=7169.msg781302#msg781302 date=1380827231' Alıntı:
zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D Bende buna anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s ;D zuha-*-s
abı karıstırdım slk-*-s slk-*-s slk-*-s buna olacaktı
şerefli1 link=topic=7169.msg781303#msg781303 date=1380827284' Alıntı:
abi zaten burası serbest bölüm yani küfür ve hakaret dışında ne yazarsan olur...
çocukluğumuzu yaşıyoz
abı kavgayla gurultuyle bır yere gelemeyız bızde en ıyısı bıraz kendımızı eglendırıyoruz sereflı abıde askerde oldugu ıcın bıraz psikolojık sorular yasıyormus onu eglendırme gorevını ben ustlendım ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s

tumosannn link=topic=7169.msg781306#msg781306 date=1380827403' Alıntı:
abı karıstırdım slk-*-s slk-*-s slk-*-s buna olacaktı abı kavgayla gurultuyle bır yere gelemeyız bızde en ıyısı bıraz kendımızı eglendırıyoruz sereflı abıde askerde oldugu ıcın bıraz psikolojık sorular yasıyormus onu eglendırme gorevını ben ustlendım ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D zuha-*-s

sen buraya bi gelsen öyle uzakdan görev olmaz zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg781310#msg781310 date=1380827581' Alıntı:
sen buraya bi gelsen öyle uzakdan görev olmaz zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
: ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( :S :S :S :S :S :S :S :S bils-*- bils-*- bils-*- bils-*- ??*-s ??*-s ??*-s ??*-s ??*-s doan-*-s doan-*-s doan-*-s doan-*-s doan-*-s doan-*-s doan-*-s doan-*-s doan-*-s doan-*-s doan-*-s bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa bl-*-sa şerf-*s şerf-*s şerf-*s şerf-*s şerf-*s şerf-*s şerf-*s şerf-*s şerf-*s şerf-*s şerf-*s şerf-*s kap-*-s kap-*-s kap-*-s spo*-*-s spo*-*-s afrn-*s afrn-*s esiy-*- esiy-*- esiy-*- zuha-*-s zuha-*-s ;D zuha-*-s ;D )))

Sa günaydın, İstanbul sağanak yağışlı, hava birden soğudu, montlar ve botlar piyasada,

İlk 3 Dersimin boş olması ve en az ders saatimin bu günde olması bi başka oluyor :D

Hayırlı Cumalar herkese..

KamilAydın link=topic=7169.msg781234#msg781234 date=1380825075' Alıntı:
As aynı sende ne var ne yok
maç yok galiba bugün :D
maç cumartesi kardeşim. :) şu sıralar maç düşüncek halim kalmadı, dersler bir yandan kurban bir yandan bils-*-

Ağır Abi link=topic=7169.msg781734#msg781734 date=1380904086' Alıntı:
A.slm.s.a dayyi iyi aksamlar fuara kim kim gidecekti
çağrı, rocky,cihan, ömer, delihan, agusta.. başka gidenlerden haberim yok. Yarın geçerken benide alın laa.:)

çtn piliç çiftliğinden herkese merhaba , tokmakcı ve çağrının sizlere selamı var :)

nailyetek link=topic=7169.msg781726#msg781726 date=1380903440' Alıntı:
S.a ve a.selam hayırlı akşamlar, fuarda buluşma gerçekleşti mi? kimseden ses seda yok.:)
biz ziraat odamız sayesinde ilk günü gittik dünde dönüş yaptık fuardan Nail abi, malesef buluşmaya kalamadık.