Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım
cebrail68 link=topic=7169.msg784240#msg784240 date=1381437259' Alıntı:
yaw anlatında dinleyek türkiyede ne var ne yok
türkiyede ne olsun çok şükür
arada bir pervariye gidiyoz yolda nar bahçelerine baka baka onra eve geliyoz onun acısıyla bir poşet nar yiyoz işte hepsi bu...
konu dağılmasın ama nar kansere karşı en birinci meyvedir...
nar kabuğunu kurutup arada bir kaynatıp çay olarak içersen kanser riski tamamen kalkıyor...
narı yerken içindeki beyaz zarıyla yersek vucudumuz kanser mikrobuna karşı direç kazanıyor...
bundan bir iki ay önce yusuf abi facebookda bir konu paylaşmıştı aslında kanser çokdan bulundu ama kanser lobisi para kazanamayacak diye hala kimseye söylenmiyor diye bunuda sebebi vucuttaki b17 vitaminin eksikliğinden kaynaklandığı ortaya çıktı ve bunun gizlendiği
bu vitamin ise çok az sayıda meyvede var bir tanesi aklımda kaldı o da benim her zaman çöpüne kadar yediğim kabuğunu soymadan yediğim elma çekirdeğinde
bu yazıyı okuyan arkadaşlar siz ve sizin çevrenizdekilerine ısrarla tavsiye edin bütün meyveler dahil bunada karpuz çekirdeğide dahil lütfen bütün meyveleri çekirdekleriyle beraber yiyelim bir çoğu kibarlık olsun diye bir kaç ısırık alıp atıyor elmayı....
SAĞLIĞIN KİBARLIĞI OLMAZ ESKİDEN ATALARIMIZ TAVUĞU ELLE PARÇALAYIP YİYORLARMIŞ BU KABALIKSA BEN HANZOLUĞU KABUL EDİYORUM....
hastane köşelerinde kemoterapiyle boğuşmadansa hanzo olarak yaşarım daha evladır...
BİLGİNİZE
TEBELLÜĞ EDENLERİ GÖRELİM